нарушится легенда...
|
|
![]() Людина за вчорашніми емоціями забула дати прогноз.То можна було йому в приватні написати,щоб оновив прогноз. Вчора О_О знову причепилась до Соміка - "А доведи,що я це Толевас,дам 500 доларів."Колись і мені пропонувала з одного з чотирьох ніків. Вчора з доказами навів,що Толевас це О_О.Але один з ніків натиснув "скарга" і модери змушені були стерти.Хоча ж "роліки" самі пропонували 500 доларів,якщо доведу. Тому для всіх,хто сумнівався,що Толевас це О_О і не встиг прочитати вчорашнє повідомлення... Ось повідомлення Толеваса (там де фото)від 26.08.17.Зверніть увагу на фото,на дрібні деталі,зокрема на курси. Валютный рынок в контексте Ось таке точно фото в ЖЖ Софтрейнджера,підписано Алекс Нікульченко (Олександр Григорович Нікульченко) ...з серії фото про Харків (вулиця Я.Мудрого).Доречі,теж від 26.08.17.Тобто і в ЖЖ і на форумі О_О виставила фотки в один день.Співпадіння?Не думаю (с) Раніше ГАДФЛІ довів,що Софтрейнджер - це О_О. П.С.Олександре Григоровичу - не претендую на Ваші 500 доларів,просто не люблю,коли кажуть неправду. ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)Фиксировать как прогноз? ![]() Vitl
как можно было видеть - курс до 29,25 поднялся за один день (сам видел в понедельник шо покупали по такой цене) а учитывая наличие ВП в 10 областях до 29.5 можно легко дойти за пол дня при малейшей провакации. и там кажись и пенсии сейчас начнут платить (может даже по две сразу) и другпя гриша на подходе. так шо 29,5 это не из области фантастики, можем и гораздо выше залесть ![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2018 ГОД (UAH/USD)
orest https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4509848#p4509848, https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=4510092#p4510092 P.S. I'm sorry if I'm a little late. ![]() Востаннє редагувалось Faceless в Вів 04 гру, 2018 14:25, всього редагувалось 1 раз.
Причина: + yurko81 ![]() Средний курс по прогнозам на 16/12 - 28.30 Уверовали в стабилдизец на достигнутом уровне. Мой прогоноз на 20 копсов ниже среднего.... Второй с конца.... Вот что-то мне кажется, НБУ будет по чуть-чуть опускать административными (не рыночными) методами и откупать на падении, то что потратил на "тушение пожара" на новостях о ВП. Надо ЗВР пополнять
|
|