ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Почти 28ярдов навес на ЕКС - крупнейшее значение за весь 2016. ЭТо конечно не 47, как год назад, но тоже немало. Это что касается фактов в пользу девальвации. С другой стороны, вопреки всем ожиданиям, цены на сырьевых рынках бьют рекорды - viewtopic.php?p=3884191#p3884191 . А это фактор в сторону ревала/стабилизации.
Excite написав:з.ы. 1.05 по евро - непробиваемая точка
Зорька почему то не советует входить в евро даже сейчас 1,05-1,06.
Не тільки Зорька По металу, нагадую ще раз, наш метал - сезонний продукт. Його максимальна реалізація - весна-літо. Зараз ціна на ферум росте, в основному, через падіння китайської валюти. Адже економічних причин немає, ні попит не виріс ні пропозиція не впала. Тому, я зараз не бачу особливих причин радіти від росту цін на залізо. Зараз важлива сг продукція, а там не дуже весело. Ніхто не звернув увагу на обіцянки збільшення виплавки і реальне її збільшення в цей час, з якої Чай і компанія страшно радіють? Не задумувалися чому зараз плавити стахановськими темпами, якщо воно нікому не треба? Видається мені що наші ахметки мають змогу зараз трохи схімічити з газом і зменшити собі собівартість (знову за наш рахунок). Аірмакс, 14-го може бути сюрприз, тільки трохи не в ту сторону. П.С. А готівка на вечір таки трохи підросла. П.П.С. Нафтогазу сьогодні налили дешевше ринку. Вільні ЗВР скорочуються.
Excite написав:з.ы. 1.05 по евро - непробиваемая точка
Зорька почему то не советует входить в евро даже сейчас 1,05-1,06.
Не тільки Зорька По металу, нагадую ще раз, наш метал - сезонний продукт. Його максимальна реалізація - весна-літо. Зараз ціна на ферум росте, в основному, через падіння китайської валюти. Адже економічних причин немає, ні попит не виріс ні пропозиція не впала. Тому, я зараз не бачу особливих причин радіти від росту цін на залізо. Зараз важлива сг продукція, а там не дуже весело. Ніхто не звернув увагу на обіцянки збільшення виплавки і реальне її збільшення в цей час, з якої Чай і компанія страшно радіють? Не задумувалися чому зараз плавити стахановськими темпами, якщо воно нікому не треба? Видається мені що наші ахметки мають змогу зараз трохи схімічити з газом і зменшити собі собівартість (знову за наш рахунок). Аірмакс, 14-го може бути сюрприз, тільки трохи не в ту сторону. П.С. А готівка на вечір таки трохи підросла. П.П.С. Нафтогазу сьогодні налили дешевше ринку. Вільні ЗВР скорочуються.
Не знаю. Читал мнение, что ФРС может и повременить с повышением ставки. А рынок ждет повышения. И это повышение уже заложено в курс. И если его не будет, то курс его отыграет с запасом, потом, правда, вернется на какой-то более умеренный, но день курс может сильно поколбасить. Я боюсь сейчас брать короткие по ЕВРО. Тем более, что сегодня оно растет.
Да уж. Рынок на рост ставки отреагировал как-то вяло. Думаю, что таки 1,05 - это дно для ЕВРО на ближайшую перспективу. P.S. Че-то я, кажется, погорячился с прогнозом. Продолжает падать.
та всё нормально, интересный курс для входа в еврики вот взял по 1.049 ... как проснусь надеюсь будет выше 1,06 и следовательно профит (на всякий случай поставил стопы на 1.042)
а бакс ещё будет по 25.5 возможно не в этом году, но в следующем обязательно ... верю в это!