ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 507508509510511 ... 1738>
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2016 17:16

Vitl написав:Excite

Раз меня спросил, делаю вклад в инфо
https://realist.online/article/privatba ... nalizaciej

Статья, как и многие другие на эту тему, явно провокационная. Торчат уши, как минимум, оппозиции. Сильно сомневаюсь, что Коломойский хочет отдать банк и даже не представляю себе, что ему могут предложить или чем запугать, чтобы он добровольно отказался от банка.
Силой ("военной операцией"), конечно, забрать можно. Но всё же надеюсь, хватит ума или хотя бы страха перед последствиями, чтобы найти более взвешенное решение.
Удивлён тем, что подняли такую волну и не остановились раньше.
Неужели совсем берега потеряли?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2016 17:44

ЛАД написав: Сильно сомневаюсь, что Коломойский хочет отдать банк и даже не представляю себе, что ему могут предложить или чем запугать, чтобы он добровольно отказался от банка.
Силой ("военной операцией"), конечно, забрать можно. Но всё же надеюсь, хватит ума или хотя бы страха перед последствиями, чтобы найти более взвешенное решение.
Удивлён тем, что подняли такую волну и не остановились раньше.
Неужели совсем берега потеряли?

Если там с баблом все сделано как надо :D ,то почему бы и не отдать пустой кошелек ?
А предложить ему могут много,даже больше,чем он осилит: куча судебных хвостов по долгам (Укрнафта, ничейная нефть из трубопровода...),земелька и сам ОПЗ (как вовремя тормознули и сбили цену),отдать кредитами,выданными Приватом его компаниям..+ обещание простить и н етрогать по всем спорам государство-ФПГ Приват.
Банк - онли бизнес,как и все остальное в ФПГ Приват.
П.С. о силовом варианте речи и не было."Нормальные бизнесмены " всегда найдут общий язык :mrgreen:
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2016 18:06

orest написав:
  Очкарик написав:
  airmax78 написав:овер ярда дыру в бюджете

При передаче в Фонд дыра Бегемота будет несопоставимо больше, чем при национализации. Слишком много акул кормится при фонде, слишком дешево продают активы.
Доля инсайдерских в Привате при передаче будет добровольно принудительно сокращена - одоин из ключевых моментов при переговорах сейчас.

Є ще нюанси
viewtopic.php?p=3708782#p3708782 писав про Приват 7-го серпня
viewtopic.php?p=3865700#p3865700 а це про Гонтареву в кінці листопада
Зараз крім переговорів між П і К щодо Привату стоїть питання стосунків ексгубернатора і Пінчука-Кучми http://www.bbcccnn.com.ua/suspilstvo/11 ... ta-kuchmu/ Коломойський не згідний дружити з Порошенком, якщо він дружить ще з кимось. Особливо гостро це виглядає зараз, коли в раді треба приймати важливі закони, а голосів не вистачає. Ціна Привату і голосів виросла. Саме в цьому контексті і виплило питання Насірова (я і про нього і залежність вирішення його питання від заміни інших посад, також писав, не буду зараз шукати).
Але є ще і другий фронт: Онищенко-кадиров http://apostrophe.ua/article/politics/g ... berut/8931 Безперечно, уряди світових країн і спецслужби все знали, але коли все виплило в іноземній пресі, тепер знають сотні мільйонів американців, німців, французів, голандців і тд. Тепер світові уряди повинні реагувати.
Воювати на два фронти зараз майже не реально. А ще Савченко. Якщо раптом на днях хтось з лугандону віддасть полонених наших хлопців і скаже, що це Надія домовилася, а всі наші СБУ, переговорні групи і тд ні до чого не спроможні - буде ще цікавіше.
Роки симуляцій і активного набивання власних кишень закінчилися логічним результатом. За все колись приходиться платити.
Тому, по Привату ще може бути й війна (таки менш імовірно), а якщо й розійдуться мирно, ціна все одно буде дуже велика, хоч і не про все ми дізнаємося зразу.
П.С. Зовсім по темі: виплати Михайлівського і перестраховка депозитчиків-клієнтів Привату можуть загнати курс ЧР за 28 до кінця року.

про полонених, ну договорилась бы Савченко с ДНР/ЛНР про обмен пленными и те вдруг дали бы согласие, куда Савченко после этого пойдет? в СБУ, к президенту (мол я получила согласие, давайте меняться)-это вопрос в прямом эфире по телефону ей задал Матвей Ганапольский...у Надежды нет полномочий, статус у нее на переговорах-частное лицо (народный депутат), сама Савченко считает, что она правильно делает.
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3338 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2016 19:27

prodigy Я не про легітимність чи вповноваженість (зрештою, з цієї точки зору і місія Кучми сумнівна, як і взагалі всього "мінського процесу"). Я про посилення ефекту підриву довіри до керманичів, про формування потужних анархістських настроїв і тд. В країні немає довіри, немає спільної мети, немає розуміння шляхів подальшого руху, є значна втома, апатія і роздратованість. Ситуація з Приватом на ті ж шальки терез. Трохи поїздив по місту, до приватівських банкоматів черги 5-10 чол. Таки хитнули. Якщо збирають КМ чи РНБО - значить не домовилися, або ціна така, що важко погодитися самотужки...
Всім щедрого Миколайка і правильних рішень.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7412 раз.
Подякували: 6770 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2016 19:57

orest написав:prodigy Я не про легітимність чи вповноваженість (зрештою, з цієї точки зору і місія Кучми сумнівна, як і взагалі всього "мінського процесу"). Я про посилення ефекту підриву довіри до керманичів, про формування потужних анархістських настроїв і тд. В країні немає довіри, немає спільної мети, немає розуміння шляхів подальшого руху, є значна втома, апатія і роздратованість. Ситуація з Приватом на ті ж шальки терез. Трохи поїздив по місту, до приватівських банкоматів черги 5-10 чол. Таки хитнули. Якщо збирають КМ чи РНБО - значить не домовилися, або ціна така, що важко погодитися самотужки...
Всім щедрого Миколайка і правильних рішень.

Гройсман хочет не иметь персональной ответственности, решение на снбо.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2016 01:11

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2016 ГОД (UAH/USD)

Я вот думаю, не поспешил ли Бинимович выставиться Майндбалансу?
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2016 04:48

Snoopik написав:
  Vitl написав:Привет.Я вот задавался вопросом - чем чревата эта национализация.Может и особо ничем :?:

Я лучше постою в сторонке :) Знаю одно, все к чему дотрагивается государство с его чиновничец камарильей - хиреет, растягивается и гибнет.

Та же мысль посетила.
По этому поводу вспоминается шутка про царя Мидаса Наоборот, который все, к чему прикасался, превращал не в золото, но в некую дурно пахнущую коричневую субстанцию.
Подякував: 340 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2016 08:22

б***, таки чуйка не подвела...немного не успел. Посмотрим как отдадут сегодня завтра, но есть сомнения, как бы каких гуано ограничений не ввели :evil:

П.С. Эра гривны, епт...
Snoopik

Подякував: 490 раз.
Подякували: 436 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2016 11:25

Snoopik написав:б***, таки чуйка не подвела...немного не успел. Посмотрим как отдадут сегодня завтра, но есть сомнения, как бы каких гуано ограничений не ввели :evil:

П.С. Эра гривны, епт...

Держи нас в курсе, мне тоже через неделю 1.5 к евриков нужно снять

orest написав:Я попереджав ще весною (це був один з пунктів моєї тут суперечки з Іксайтом), потім писав у серпні про всі мотиви, причини (особливо про дрібний і середній бізнес та тінь). Ну і в четвер попередив, коли вже все було вирішено, писав же ж що пятниця чи понеділок.
Правда зараз таких "я ж говорив" 75% в "Контексті..." :mrgreen:

"Приватбанк" на день призупинить корпоративні платежі http://www.epravda.com.ua/news/2016/12/19/615008/
Щоб тільки на день і тільки корпоративні, виглядає, що миром не розійшлися. З усіма наслідками...
П.С. Для повної картини не вистачає "фінта" від якоїсь росдочки. Ну і на фронті серйозне загострення накладається :(

По этому пункту признаю правоту
но в итоге 1/3 - транш то дали и перевыборов никаких нет :wink:

В целом предлагаю перевести дискуссию в более практическую плоскость. Есть такая инфа:
Первый транш, направленный на докапитализацию национализированного "Приватбанка" составит 43 млрд грн, сообщил министр финансов Украины Александр Данилюк.
Вот давайте подумаем, что будет с курсом
Excite
1

Подякував: 311 раз.
Подякували: 555 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2016 12:09

Excite написав:давайте подумаем, что будет с курсом

Докапитализация на МБ не пойдет. Олений вынос происходит, в основном, в грише. Частично гриша пойдет на ЧР, частично через матрасы вернется в БС. При сохранении основного фнкционала Бегемота немалая часть вынесенного после НГ вернется обратно. ФОПы и псевдоФопы прекратят гонять выручку, чтобы не светится в уже государственном банке. Будет информкампания а-ля "Государственная надежность + коммерческий сервис". Могут загнать часть госучреждений по 661 на Приват для поддержки банка.

В общем, ралли по этому поводу не ожидаю...

Если бы у меня были депчики в Бегемоте, я бы не выносил...

Шютка:
Имея стальные яйца, следует избегать сильных магнитных полей
Очкарик

Подякував: 833 раз.
Подякували: 570 раз.

Профіль

#<1 ... 507508509510511 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему