ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
У кого есть желание разместить валюту в Привате, нужно поторопиться до НГ.У меня его нет.Я под существующие проценты не играю.Кто играет удачи, и пожелания найти чего нибудь более толковое.
Alex2007 Дана справа, виходячи з тривалості подібних позовів, буде тривати не менше року. Не думаю, що вона якимсь чином вплине на долю депозитів і депозитчиків в цій установі. Виходячи з ціни питання, ця справа - це тільки не велика гіпотетична частина реальної величезної валютної дири на 2017 рік (сьогодні трохи посперечався з Чаєм в Контексті, дивно але до свідомості не достукався). 2018 чи далі навіть не розглядаю, туда дожити треба. В 2017 році валюта буде надзвичайно дефіцитною. Саме ця обставина може стати причиною певних дискомфортів валютних депозитчиків в любій банківській установі країни (обмеження мораторії і тд). Але зараз валюту треба максимально затягнути в цю (банківську) систему. Може тому зараз так і розганяють акцію по переконанню, що кращого місця для валюти ніж депозит в національно-державному привітбанку немає. Може тому з таким пафосом і озвучили терміни і розміри зменшення відсотків (думаю, чудово знаєте, як росте реалізація продукції, якщо клієнтів попередити, що через місяць змушений підняти ціни ). Крім того, всі звернули увагу на те, скільки зараз на телеекранах "кулівлоб" і найкращої, найдієвішої і найефективнішої партії НФ? Ну не можуть такі кошти вбахуватися в рекламу просто так. Таки вибори близько. А ця обставина - додаткова перешкода в отриманні наступних траншів. Я чекаю графіку зовнішніх виплат і перших реальних дій Трампа після інавгурації для прийняття рішення, що робити далі. Прощання з банківською системою до кращих часів абсолютно не виключаю. Не вселяє оптимізму тільки інформація від знайомого підполковника поліції про те, що щодня у Львові відбувається не менше 40!!! квартирних краж. В більшості випадків діють "гастролери", яких зараз дуже багато. Зявляються і зникають дуже швидко, відсидітися-відпочити мають де. Адже вони навіть не контрабанда, а зараз навіть порошенки-турчинови авторитетно і обгрунтовано з екранів телевізорів забороняють блокувати контрабанду.
orest написав:Alex2007 Дана справа, виходячи з тривалості подібних позовів, буде тривати не менше року. Не думаю, що вона якимсь чином вплине на долю депозитів і депозитчиків в цій установі. Виходячи з ціни питання, ця справа - це тільки не велика гіпотетична частина реальної величезної валютної дири на 2017 рік (сьогодні трохи посперечався з Чаєм в Контексті, дивно але до свідомості не достукався). 2018 чи далі навіть не розглядаю, туда дожити треба. В 2017 році валюта буде надзвичайно дефіцитною. Саме ця обставина може стати причиною певних дискомфортів валютних депозитчиків в любій банківській установі країни (обмеження мораторії і тд). Але зараз валюту треба максимально затягнути в цю (банківську) систему. Може тому зараз так і розганяють акцію по переконанню, що кращого місця для валюти ніж депозит в національно-державному привітбанку немає. Може тому з таким пафосом і озвучили терміни і розміри зменшення відсотків (думаю, чудово знаєте, як росте реалізація продукції, якщо клієнтів попередити, що через місяць змушений підняти ціни ). Крім того, всі звернули увагу на те, скільки зараз на телеекранах "кулівлоб" і найкращої, найдієвішої і найефективнішої партії НФ? Ну не можуть такі кошти вбахуватися в рекламу просто так. Таки вибори близько. А ця обставина - додаткова перешкода в отриманні наступних траншів. Я чекаю графіку зовнішніх виплат і перших реальних дій Трампа після інавгурації для прийняття рішення, що робити далі. Прощання з банківською системою до кращих часів абсолютно не виключаю. Не вселяє оптимізму тільки інформація від знайомого підполковника поліції про те, що щодня у Львові відбувається не менше 40!!! квартирних краж. В більшості випадків діють "гастролери", яких зараз дуже багато. Зявляються і зникають дуже швидко, відсидітися-відпочити мають де. Адже вони навіть не контрабанда, а зараз навіть порошенки-турчинови авторитетно і обгрунтовано з екранів телевізорів забороняють блокувати контрабанду.
Орест, Вы думаете что будет как в 2014-2015 (когда выплачивали в эквив. 20 тыс. UAH) ? Я не думаю, что с вал. будет хуже чем в 2014-2015. В связи с чем валюта будет чрезвычайно дефицитной ? Выплата внешних долгов ?
hottime7 На рахунок валдепо я ще нічого не думаю, поки що немає достатньої кількості вихідних даних. Маю певні застереження, поки що, разом з тим, на таких депозитах сам (але вони скоро закінчуються). Щодо дефіциту валюти, перегляньте мої останні повідомлення, там все розписував. Сорі, немає часу кнопати повторно.
orest написав:Не вселяє оптимізму тільки інформація від знайомого підполковника поліції про те, що щодня у Львові відбувається не менше 40!!! квартирних краж. В більшості випадків діють "гастролери", яких зараз дуже багато.
В том то и заковыка - пошел себе чел за хлебушком в булочную, пришел и Стало быть, нынче вопрос что надежнее: банка (не-)государственная или банка трехлитровая - риторический
Alex2007 написав:Стало быть, нынче вопрос что надежнее: банка (не-)государственная или банка трехлитровая - риторический
Если трехлитровка в квартире с надежной охраной (не той, котрая приезжает через 15 минут после сработки), то, пока - она родимая. За 15 минут опытный домушник уже все почистит, сбросит подельнику (беременные, бабушки, тетки с детьми) и с интересом будет наблюдать суету со стороны.
Во всех прочих случаях - депчик однозначно.
Пы.Сы. Намерен пропасть с форума до рождества, так что с наступающимИ праздниками всех!
Alex2007 написав:Vitl, orest дякую за думки. ---------------
Vitl написав:Благо трёхлитровка позволяет
orest написав:Не вселяє оптимізму тільки інформація від знайомого підполковника поліції про те, що щодня у Львові відбувається не менше 40!!! квартирних краж. В більшості випадків діють "гастролери", яких зараз дуже багато.
В том то и заковыка - пошел себе чел за хлебушком в булочную, пришел и Стало быть, нынче вопрос что надежнее: банка (не-)государственная или банка трехлитровая - риторический
Без всяких утверждений. просто мысли в контексте поднятого вопроса...В теч похода в булочную или как Очкарик пишет за 15 минут, никакой домушник не в состоянии найти ваш тайник, это страшилка.Минимум неск часов.Далее, диверсификация тайников и географии мест.Плюс элементы БС, но в разумных пределах. ПС у меня нет ссылки, но неск месяцев взад было бурное обсуждение темы - где спрятать деньги.Кому интересно, поищите, там анекдотов десятками, есть и толковые мысли.