|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Сер 18 січ, 2017 14:51
Vitl написав:Без эмоций, просто по факту.В январе 2015 года
Тогда лучше считать февраль 15-го с 38. Тогда, по сравнению с текущим, будет ревал 73%. Или не?
Востаннє редагувалось Ingvar в Сер 18 січ, 2017 14:52, всього редагувалось 2 разів.
-
Ingvar
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2017 14:51
2орест
Вы возьмите за привычку в своих постах никого из жителей общака не упоминать, не ссылаться на них и абстрагируйтесь от провокаций. вскоре этот срач прекратится, по крайней мере с привязкой к Вашей персоне.
Сорян за немного директивный тон пожелания, но это действительно работает, со школьных лет проверено.
-
Corpocrator
-
-
- Подякував: 247 раз.
- Подякували: 542 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Сер 18 січ, 2017 15:27
orest написав:Розумію, що мої дописи де-кому дуже поперек горла, але мені від цього ні гаряче ні холодно, просто
Не обращайте внимания, Ваши сообщения с удовольствием и вдумчиво читаю! Считаю эту ветку, наиболее прагматичной и выдержанной! На контексте с удовольствием слежу за публикацией тренда по наличке на моменте: ехо и zorka
-
focus63
-
-
- Подякував: 308 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2017 16:12
Ingvar написав: Vitl написав:Без эмоций, просто по факту.В январе 2015 года
Тогда лучше считать февраль 15-го с 38. Тогда, по сравнению с текущим, будет ревал 73%. Или не?
Хоть и глупо считать от курса, который продержался несколько часов, но все-таки это только 36% ревала.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 січ, 2017 18:43
airmax78 написав:но все-таки это только 36% ревала.
Хоть и глупо вырывать из контекста. Но все таки я сравнивал относительно таких расчетов. Vitl написав:В январе 2015 года (ровно два года взад) курс продажи чр был около 20.Ну ка посчитай проценты - их аж 40
Если считать по вашему, то будет девал 20% против ревала в 36. Так понятно??
-
Ingvar
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 січ, 2017 19:08
Ingvar написав: airmax78 написав:но все-таки это только 36% ревала.
Хоть и глупо вырывать из контекста. Но все таки я сравнивал относительно таких расчетов. Vitl написав:В январе 2015 года (ровно два года взад) курс продажи чр был около 20.Ну ка посчитай проценты - их аж 40
Если считать по вашему, то будет девал 20% против ревала в 36. Так понятно??
1 - давай договоримся, что ты тут не хамишь.Если твоя т з отлична от других, то защищай её как нормальный человек 2 - не становись похож на Алекса 2006, а баба яга против.Аргументы других людей могут быть сильнее, их нужно признавать 3 - я взял РОВНО два года, не выбирая удобные месяцы(как это делаета вы с Алесом), т к ты написал, что Орест третий год... 4 - и теперь по существу, очень согласен с тем же Орестом, что 2017 год очень вероятно будет не похож на предыдущие
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 січ, 2017 12:04
Ну что, оптимизм по поводу избрания Трампа у инвесторов постепенно сходит на нет. Если сегодня Драги на пресс-конференции опять не учудит, думаю к концу дня можем увидеть ЕВРО на уровне не ниже 1,075, а может и выше.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 січ, 2017 13:46
airmax78 написав:Ну что, оптимизм по поводу избрания Трампа у инвесторов постепенно сходит на нет. Если сегодня Драги на пресс-конференции опять не учудит, думаю к концу дня можем увидеть ЕВРО на уровне не ниже 1,075, а может и выше.
А кому це потрібно, крім Німеччини? Зараз ми бачимо перші позитивні результати дешевого євро в звітах з країн ЄС (крім Німеччини), не думаю, що периферійні економіки зараз так легко будуть слухати Берлін, та й між керівництвом Німеччини і ЄС є певні розбіжності саме в шляхах збереження утворення (останні змушені дивитися ширше і глибше). У інвесторів закінчився перший етап- очікування, який в купі з підняттям ставок і дали перший рівень в районі 1,04. Завтра розпочнеться другий етап - перших реальних дій і контрактів-рішень. Не думаю, що Трамп почне з відвертих помилок і неадеквату. Його обіцянки ввести додаткові мита на європейський автопром в розмірі додаткових 35%, виплати ДБ в розмірі 7 млрд і Кредит Свіз більше 5 млрд американцям говорять самі за себе. Другий етап опустить євро нижче першого, так думаю. Колись по євро долару я написав велике повідомлення, де перерахував багато факторів. Адже спиратися на щось одне (очікування інвесторів) не можна. Це як НБУ чи премєр (не залежно від прізвища) пояснює падіння грн якимись тимчасовими окремими вирваними з контексту факторами. З часом вони зникають виправляються, а грн все падає і падає. 
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7412 раз.
- Подякували: 6786 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
18
1
22
Додано: Чет 19 січ, 2017 14:16
orest написав: airmax78 написав:Ну что, оптимизм по поводу избрания Трампа у инвесторов постепенно сходит на нет. Если сегодня Драги на пресс-конференции опять не учудит, думаю к концу дня можем увидеть ЕВРО на уровне не ниже 1,075, а может и выше.
А кому це потрібно, крім Німеччини? Зараз ми бачимо перші позитивні результати дешевого євро в звітах з країн ЄС (крім Німеччини), не думаю, що периферійні економіки зараз так легко будуть слухати Берлін, та й між керівництвом Німеччини і ЄС є певні розбіжності саме в шляхах збереження утворення (останні змушені дивитися ширше і глибше). У інвесторів закінчився перший етап- очікування, який в купі з підняттям ставок і дали перший рівень в районі 1,04. Завтра розпочнеться другий етап - перших реальних дій і контрактів-рішень. Не думаю, що Трамп почне з відвертих помилок і неадеквату. Його обіцянки ввести додаткові мита на європейський автопром в розмірі додаткових 35%, виплати ДБ в розмірі 7 млрд і Кредит Свіз більше 5 млрд американцям говорять самі за себе. Другий етап опустить євро нижче першого, так думаю. Колись по євро долару я написав велике повідомлення, де перерахував багато факторів. Адже спиратися на щось одне (очікування інвесторів) не можна. Це як НБУ чи премєр (не залежно від прізвища) пояснює падіння грн якимись тимчасовими окремими вирваними з контексту факторами. З часом вони зникають виправляються, а грн все падає і падає. 
Весь вопрос сейчас в том, а будет ли стоять что-то реальное за всеми словами Трампа? Пока его риторика заставляет сильно в этом сомневаться. Чего стоит одно заявление с каким девизом он пойдет на выборы 2020. Ну, блин, какого черта? Он еще ничего не сделал кроме бла-бла-бла и уже думает о следующем шоу. Как-то это все слишком несерьезно и не внушает никакого доверия. Ну и потом, реального выхлопа от его действий придется ждать. Более того, многие вещи, которые он предлагает, либо взаимоисключающие, либо могут в итоге привести к обратному результату. Короче, не зря инвесторы начали переоценивать свои ожидания от президентства Трампа, не зря.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 19 січ, 2017 16:55
airmax78 написав: orest написав:А кому це потрібно, крім Німеччини? Зараз ми бачимо перші позитивні результати дешевого євро в звітах з країн ЄС (крім Німеччини), не думаю, що периферійні економіки зараз так легко будуть слухати Берлін, та й між керівництвом Німеччини і ЄС є певні розбіжності саме в шляхах збереження утворення (останні змушені дивитися ширше і глибше). У інвесторів закінчився перший етап- очікування, який в купі з підняттям ставок і дали перший рівень в районі 1,04. Завтра розпочнеться другий етап - перших реальних дій і контрактів-рішень. Не думаю, що Трамп почне з відвертих помилок і неадеквату. Його обіцянки ввести додаткові мита на європейський автопром в розмірі додаткових 35%, виплати ДБ в розмірі 7 млрд і Кредит Свіз більше 5 млрд американцям говорять самі за себе. Другий етап опустить євро нижче першого, так думаю. Колись по євро долару я написав велике повідомлення, де перерахував багато факторів. Адже спиратися на щось одне (очікування інвесторів) не можна. Це як НБУ чи премєр (не залежно від прізвища) пояснює падіння грн якимись тимчасовими окремими вирваними з контексту факторами. З часом вони зникають виправляються, а грн все падає і падає. 
Весь вопрос сейчас в том, а будет ли стоять что-то реальное за всеми словами Трампа? Пока его риторика заставляет сильно в этом сомневаться. Чего стоит одно заявление с каким девизом он пойдет на выборы 2020. Ну, блин, какого черта? Он еще ничего не сделал кроме бла-бла-бла и уже думает о следующем шоу. Как-то это все слишком несерьезно и не внушает никакого доверия. Ну и потом, реального выхлопа от его действий придется ждать. Более того, многие вещи, которые он предлагает, либо взаимоисключающие, либо могут в итоге привести к обратному результату. Короче, не зря инвесторы начали переоценивать свои ожидания от президентства Трампа, не зря.
Так а что непонятного в его словах?Вот "Главный идеолог и мозговой центр избранного президента США Д. Трампа Стив Бэннон откровенно заявляет: "Я экономический националист. Глобалисты потрошат американский рабочий класс и создали средний класс в Азии. Теперь речь идет об американцах, желающих получить своё назад". Что это значит,думаю,понятно :марш назад все производить на Родине.А чтобы были сговорчивы всякие транснационалы,поднимут пошлины на ввоз в США.Ну со слабой Европой как-нибудь порешают,а с Китаем придется повоевать. Потому за Трампыча и голосовали пролетарии.Сейчас заброшенные заводики там начнут реанимировать и будет в США продаваться уже не made in China,а made in USA. А снижение безработицы и нужда в средствах для запуска новых-старых заводиков на родине для кросса что означает ?Ставки будут гнать аж бегом. Вот этим Трампыч с самого начала и займется .А уже потом Сирии и мы.
-
Тихон
-
-
- Подякував: 131 раз.
- Подякували: 898 раз.
-
-
Профіль
-
-
3