ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
В ближайшее время Швейцария предоставит Украине помощь на $100 млн. Об этом стало известно на встрече президента Украины Петра Порошенко с президентом Швейцарии Дорис Лойтхард в Давосе.
Как сообщает пресс-служба президента, Порошенко поблагодарил за поддержку Швейцарией территориальной целостности Украины, отметив ее существенный вклад в деятельность Специальной мониторинговой миссии ОБСЕ и значительное финансирование гуманитарных проектов.
Стороны отметили успешное проведение заседания Общего украинско-швейцарского комитета по торгово-экономическому сотрудничеству, а также вступления в силу соглашения о выделении Украине кредита в размере $200 млн. В этой связи швейцарская сторона заверила в готовности предоставить первый транш кредита в размере $100 млн уже в январе. "Было принято решение, которое только объявлено, что до конца января Украина получит $100 млн, которые поступят на счета Национального банка. $100 млн финансовой помощи от Швейцарской Конфедерации первая часть транша, который направлен на поддержку Украины", - сообщил глава государства журналистам.
Всім привіт. Зайшов тільки що в Контекст читаю повідомлення Едварда про якісь мільярди від Байдена, потім гіпер позитивне повідомлення Василя з тими таки 4 млрд і посиланням на Едварда. От, думаю, краса, це справді позитив і добра новина, якщо не думати, як і звідки віддати при рості економіки в межах статистичної похибки. Але як я пропустив таку важливу новину? Загуглив і ... ось http://gs.fm/news/20170116/2825549.html Виявляється, Байден перерахував ті суми, які США вже надали! Але ні слова про те, що це ще 4 млрд позик! Чи я щось не правильно зрозумів? Хто в курсі, бо це справді важливо. Я впевнений, що просто не правильно зрозуміли люди прочитане (Василь, швидше всього й не читав). Тут пару думок щодо нового меморандуму http://u-news.com.ua/40259-za-transh-mv ... engam.html В любому випадку, наша ВР багато з того не проголосує, запах крові (виборів) уже потьмарив останні паростки розважливості. Не забудьте, що сьогодні Друга Вечеря, завтра Хрещення Господнє, зайдіть в церкву по свячену водичку http://riznomanit.at.ua/news/tradiciji_ ... -01-17-137 В Контексті також багатьом треба було б сьогодні свяченої водички випити...
В очередной раз напихали по самые не могу дорогого бакса, неотягощенным мозгами слушателям обвалиста ореста... Пошел третий год как он гутарит свою бредятину, а курс всего навсего за все это время на 10% подрос И то на пиках
Excite написав:Из того что я понял, то в ближайшее время ярд от МВФ будет, а вот потом таки да - будут проблемы из-за обилия непопулярных маяков.
Тоже такого мнения. За транш: принятый бюджет+нац.приват+выплата тому же МВФ в этом году 1080 млн. Там заведомо невыполняемые маяки, похоже чтобы не говорить "нет" вписали туда все. Новые транши и перекредитовки уже после одобрямс Трампа.
orest УкраЇна отримала під гарантіЇ США вже 3 млрд. $.Еврооблигации под эти гарантии выпускались под 1,5-1,8%% сроком на пять лет каждый.Если не ошибаюсь,то выплаты тела начинаются с 2019г. Откуда 4 млрд ,не знаю.Может имелись ввиду хотелки получить еще один ярд ?Но без Трампа и Сената его никто не даст. Байден уже может говорить и обещать только за себя лично,а не за США.А обещать,не значит жениться.Поэтому про 4 ярда - хотелки слышать что хочу и передерги журналюг. Про время для реформ.Три года прошли и до выборов весной останется два.В последний год никто непопулярных резких движений делать уже не будет.Любые реформы у нас сейчас = неизбежный шок ,потрясения и потери в первый период для большей части избирателей.Если попытаться что-то провести сейчас,то эра покращення для избирателей может не успеть наступить.
Ingvar написав:В очередной раз напихали по самые не могу дорогого бакса, неотягощенным мозгами слушателям обвалиста ореста... Пошел третий год как он гутарит свою бредятину, а курс всего навсего за все это время на 10% подрос И то на пиках
Шановний, на подібні закиди я відповів Вашому колезі 2006 в неділю у вечері в Контексті без образ і агресії, але той допис потерли. Після цього я в Контексті не напишу більше ні слова, там письменників вистачає, от тільки читачів шкода. Хоч Ви в мене і в ігнорі (повідомлення прочитав, бо зайшов не реєструючись) відповім в останнє і Вам: Я останній раз брав долари по 26,724 і писав про це тут viewtopic.php?p=3859067#p3859067 Вся свіжа грн. після того йде на депозит, також писав viewtopic.php?p=3917431#p3917431 з розрахунком відкупитися в районі 27 Тут люди обговорюють коливання курсу для заробітку на цих коливаннях чи для ефективнішого вкладення грн. Постійні панегірики уряду і гривні мають право на існування але не несуть жодної користі. Тим більше, 2017 має всі шанси стати не схожим на попередні і принести багато сюрпризів, особливо адептам 2006 і Вас. Більшості тих, хто купував долар на січневій хвилі мені не шкода, адже це були покупки "прикоритних" на вкрадені грн з бюджету, який наповнюється з податків звичайних громадян, зрештою вони самі цей курс і розігнали. Аплодую тим, хто прорахував цей відкат (я в його серйозність не вірив, визнаю) і заробить на ньому. Але це будуть не грндепозитчики. Розумію, що мої дописи де-кому дуже поперек горла, але мені від цього ні гаряче ні холодно, просто, якщо 2006-лібоджин-агаз-комп і їх дрібний супровід з Вами з Контексту перейде і сюда мене травити і розведе срач і тут, я перестану писати. Мені шкода цієї дружньої, розумної і ефективної компанії, яка зібралася тут і я не буду псувати цього спілкування. Тут люди дадуть собі раду і без мене. Я не хочу, щоб за мною в чистий і впорядкований дім вривався натовп хамів в брудному взутті.
Востаннє редагувалось orest в Сер 18 січ, 2017 13:38, всього редагувалось 1 раз.
Ingvar написав:В очередной раз напихали по самые не могу дорогого бакса, неотягощенным мозгами слушателям обвалиста ореста... Пошел третий год как он гутарит свою бредятину, а курс всего навсего за все это время на 10% подрос И то на пиках
Игорёк, ну ты не прав.Без эмоций, просто по факту.В январе 2015 года (ровно два года взад) курс продажи чр был около 20.Ну ка посчитай проценты - их аж 40
orest зря вы это хамло цитируете. сидит в гривне и ведёт себя, как сомали, здесь с ним только Vitl общается по старой памяти. кому срочно надо - откупайтесь наверное