|
Банки, які не вимагають смс коду для проведення операцій та |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
Додано: Чет 28 лип, 2016 16:55
Є потреба активно користуватися власним рахунком, втч інколи переказувати кошти, але нема можливості отримувати смс щоразу коли хочеш навіть зайти побачити стан свого рахунку. Відтак, Приват сам собою відпав.
Які банки з розряду стабільних можете порадити, щоб я міг в ідеалі зайти до свого онлайн-банку та переказати, скажімо, на карту Привата, гроші з мого рахунку - і все це без смс.
Ну або ж якщо ні, то хоча б зайти до онлайн-банку без смс (вже без будь-яких активних операцій).
-
Tries
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 29 лип, 2016 02:00
Tries написав:Є потреба активно користуватися власним рахунком, втч інколи переказувати кошти, але нема можливості отримувати смс щоразу коли хочеш навіть зайти побачити стан свого рахунку. Відтак, Приват сам собою відпав.
Які банки з розряду стабільних можете порадити, щоб я міг в ідеалі зайти до свого онлайн-банку та переказати, скажімо, на карту Привата, гроші з мого рахунку - і все це без смс.
Ну або ж якщо ні, то хоча б зайти до онлайн-банку без смс (вже без будь-яких активних операцій).
По-перше, в Приваті можна без смс і зайти і провести операції - через QR код. І це мабуть єдиний ІБ в Українці з можливістю підтвердження платежу без смс. Також без смс проходять операції з мобільного додатку. Просто зайти без смс можна, наприклад в Стар24 УкрСиббанку. І здається в МАБ Альфа банку, але треба окремо відключити смс при вході. Також в їх мобільний додаток для входу смс не потрібне.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1376 раз.
- Подякували: 7704 раз.
-
- Профіль
-
4
7
3
Додано: П'ят 29 лип, 2016 21:37
Faceless
наскільки я розумію, це для активації функції QR code треба буде обов"язково одного разу відвідати відділення Привату?
В принципі, QR code це вихід
-
Tries
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему