По квартирах українців почнуть ходити фахівці з бідності

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 3456>
Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 20:30

Igorten написав:budivelnik вам тоже рекомендую изучить критерии получения субсидий и не фантазировать на тему технических возможностей :) А то договоритесь до обязательной сдачи анализов с целью определения поедаемых продуктов :)
Якби Ви прочитали більше ніж 5 моїх повідомлень - то пересвідчились би в наступному
а - я хороший фахівець в інженерно-будівельній галузі
б - досить непогано розбираюсь в оподаткуванні
в - підприємець з 20-річним стажем
г - один з небагатьох тут форумчан прізвище якого є в відкритому доступі.
д - добре розбираюсь ( і неоднократно давав ссилочки) на правила які застосовуються при призначенні субсидій

Тому в подальшому , постарайтесь не спішити з висновками.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 20:35

Shram написав:Бред какой-то. Во-первых, могу не впускать. Пусть приходят с ордером. Во-вторых, как будут оценивать? На глазок? Как буду определять новый у меня телефон/телевизор/диван или бэушный? Натуральные у меня брюлики на шее и ДольчиэндГобана или подделка? Идиотизмом попахивает...

как только не впустишь - лишат субсидии. Все просто.
alex34124

Подякував: 113 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 20:49

alex34124Я ШВОНДЕР товарищ ЗНАМЕНСКАЯ И товарищ Косухин мы пришли к вам с вопросом об уплатнении то бишь уменьшении выданной вам субсидии и приобретении журнала Мурзилка в поддержку детей Гондураса
gering

Подякував: 6 раз.
Подякували: 59 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 21:32

Угу, и ещё.

А не будут брать - отключим газ! (с)
Shram

Подякував: 174 раз.
Подякували: 980 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 21:41

По квартирах українців почнуть ходити фахівці з бідності

А должны ходить специалисты по богатству
Expert777

Подякував: 89 раз.
Подякували: 320 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 22:40

Re: По квартирах українців почнуть ходити фахівці з бідності

budivelnik написав:а - я хороший фахівець в інженерно-будівельній галузі
д - добре розбираюсь ( і неоднократно давав ссилочки) на правила які застосовуються при призначенні субсидій

Ну а я наверно вчера родился, как эти а-д все же влияют на то что мы обсуждаем или перейдем к обсуждению алфавита применительно к личностям и начнем мерятся сами догадываетесь чем ? Будьте добры вернитесь в русло темы и раз уж Вы сами заговорили за Айфон то ответьте на мой вопрос который я задавал выше если вас конечно не затруднит.
Igorten

Подякував: 42 раз.
Подякували: 1374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 22:48

Igorten написав:
  budivelnik написав:а - я хороший фахівець в інженерно-будівельній галузі
Ну а я наверно вчера родился, как эти а-д все же влияют на то что мы обсуждаем или перейдем к обсуждению алфавита применительно к личностям и начнем мерятся сами догадываетесь чем ?
Поки що міряєтесь Ви
1 три дні тому . я скидав ссилку на табличку від Мінсоцполітики , де привязувались доходи на особу до відсотку обовязкового платежу
2 Тиждень тому . я скидував ссилки на те як нормативно вираховуються обєми газу/води/електроенергії/квартплати на які нараховуються субсидії в привязці до особи.

В мене запитання
Ви особисто по цим питанням можете похвалитись подібним послужним списком ?
Якщо ні - то якого милого пробуєте мене в цьому питанні повчати і рекомендуєте щось переглянути?
  Igorten написав:Будьте добры вернитесь в русло темы и раз уж Вы сами заговорили за Айфон то ответьте на мой вопрос который я задавал выше если вас конечно не затруднит.
Відповідь Вам вже була надана на попередній сторінці в моєму повідомленні від 18-16.
Перечитайте повільно рухаючи губами - може щось і зрозумієте.
Якщо не вдасться , точно так само повільно рухаючи губами сформулюйте своє запитання ще раз з уточненнями що Вам не ясно - спробую відповісти , якщо побачу що ваші розумові здібності достатні для переварювання відповіді.

ПС
А для початку , щоб визначити розбираюсь чи ні я в субсидіях - гляньте на ці мої повідомлення від 06-10-2016
http://forum.finance.ua/topic193704.html?p=3789842#p3789842
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 23:14

yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: П'ят 28 жов, 2016 23:56

Re: По квартирах українців почнуть ходити фахівці з бідності

budivelnik написав:1 Те що у вас ночує айфон - не впливає на виплату субсидій . але впливає на прийняття рішення про те чи варто Вас відвідати , щоб впевнитись що Вам ця субсидія надана правильно

Да каюсь не заметил. Что до шевеления губ, если у вас есть такая привычка и она вам помогает, я только рад за вас, я пожалуй пробовать не буду ;)

Поиск телефонов это круто, я уж стал сомневаться о чем речь, о проверке получателя субсидии на эж 1-2 тыс.грн в месяц имеющего от государства или мы ловим особо опасного преступника-рецидивиста за тяжкое преступление ? Но в общем мне нравится, прям вижу как специалист по бедности ходит с китайским устройством от двери к двери и ищет Айфоны :)

Может просто пример не удачный, ну так откажитесь от него, зачем держитесь, у меня 2 технических образования и жуть как люблю всякие электронные штучки, но не берусь рассуждать насколько это легко отследить точное по всем координатам расположение телефона, не говоря уж о правовых аспектах этого действа ?

Кстати что за гаджеты такие китайские которые телефоны отслеживают, можно ссылочку ?
Igorten

Подякував: 42 раз.
Подякували: 1374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 жов, 2016 00:19

Igorten написав:Может просто пример не удачный, ну так откажитесь от него, зачем держитесь, у меня 2 технических образования и жуть как люблю всякие электронные штучки, но не берусь рассуждать насколько это легко отследить точное по всем координатам расположение телефона, не говоря уж о правовых аспектах этого действа ?

Кстати что за гаджеты такие китайские которые телефоны отслеживают, можно ссылочку ?
1 Я правові аспекти не розглядав
2 Прості логи які є на будь-якій базовій станції дозволять відслідкувати переміщення будь-якого телефону
3 Якщо точно відслідкувати в якій з квартир 100 квартирного мурашника знаходиться телефон - важкувато , то використовуючи не тільки технічні . а й аналітичні можливості , у 70-80% випадків це можна зробити на раз-два , з точністю в 90%
Вам як любителю електронних штучок - підкину алгоритм вирішення питання
а - визначити які телефони знаходятьс в межах будинку
б - по данним податкової визначити де ці ж телефони знаходяться в робочі періоди часу
в - порівняти дві бази і наклавши на них базу Мінсоцу про отримувачів субсидій ( а там і прізвище і адреса і місце отримання доходів)+ модель телефону ( нікого не цікавить ч/б моторола за 250 грн)
Прийняти рішення до кого відправити(фізично) працівника управління.

Тому
Я також люблю електронні штучки , але не менш люблю використовувати голову для заміни супер електроніки - примітивною логікою.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 3456>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему