| 

|   | Опитування. Зміна правил форуму! | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Підтримка та супровід  всіх сервісів Finance.UA

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:08 

-VICTOR- написав:  yanyura написав: вы написали в адрес банка "Скунс".
  а.. ведь этот банк ЗАРАБОТАЛ себе такое название из-за своего ,и тут вы правы , поведения по отношению к клиентам с "душком"..так что пусть на зеркало не пеняют...что сотворили своими руками -то пусть теперь и носят как орден)
 В тому то і справа, що політика банку довела до того, що ми зараз обговорюємо це питання. Банк не реагував на зауваження, пропозиції, а перейшов до таких "методів виховання" клієнтів. Висновок для мене наступний: Скунс - номер 1 в антирейтингу банків. Чучело скунса на аватарку!   Востаннє редагувалось Козак-характерник  в Вів 20 гру, 2016 18:10, всього редагувалось 1 раз.

Козак-характерник

2

Повідомлень: 28846З нами з: 09.10.12Подякував: 2246 раз.Подякували: 2361 раз. 

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:09 У банкстерів дійсно мало прав, і в інших юросіб, еге ж...   ) 

chipmunk

Повідомлень: 9061З нами з: 15.04.09Подякував: 573 раз.Подякували: 590 раз. 

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:10 

Faceless розумні і виважені речі кажете , але я все ж не згоден ...для чого ми створюємо прецедент що обізвати представник банку може форумчанина абсолютно безнаказано...? ну для чого - це ж потягне насліки , якісь оргвисновки до преставника Форварда прийняти абсолютно необхідно  , а так це виглядає як бажання спустити все на гальмах... 

-VICTOR-

Повідомлень: 7358З нами з: 15.08.12Подякував: 408 раз.Подякували: 1339 раз. 

Профіль

1

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:14 

-VICTOR- написав:Faceless  розумні і виважені речі кажете , але я все ж не згоден ...для чого ми створюємо прецедент що обізвати представник банку може форумчанина абсолютно безнаказано...? ну для чого - це ж потягне насліки , якісь оргвисновки до преставника Форварда прийняти абсолютно необхідно  , а так це виглядає як бажання спустити все на гальмах...
 Я підтримую вашу пропозицію, щоб адміністрація форуму написала офіційного листа керівництву банка. І при подальшій співпраці з банками обговорювали такий нюанс. Цей самозванець не кольоровий вже не є представником по факту. З нового року їх акаунти блокують. То скунс мабуть і вирішив свій оскал напослідок показати і спортити повітря.Востаннє редагувалось Козак-характерник  в Вів 20 гру, 2016 18:15, всього редагувалось 1 раз.

Козак-характерник

2

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:15 Однозначно + за Козака, 

Banki

Повідомлень: 603З нами з: 07.05.13Подякував: 32 раз.Подякували: 32 раз. 

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:19 

Яких тільки назв ми не бачили: скунс, примат, півень, Фєдя,гомосєкі...Жоден представник не реагував на таке, бо то жарти, тролінг, іронія для тонусу розвитку банки. Скунс - неклієнтоорієнтованний банк! Не розвивається, а деградує. І спустив репутацію останнім вчинком в унітаз! Це плювок в обличчя всім, навіть тим хто захищає! Задумайтеся! Воно вам треба?

П.С. В будь якому випадку обговорення цієї теми вже позитив і пляма на репутації банку! Вони можуть морозитися і не помічати. Але я радий, що є реакція форумчан, хоч і не однозначна. Я думаю то буде й на користь в прийняті управлінських рішень адміністрації форума. У визначенні пріоритетів і задач розвитку ресурса.
 Востаннє редагувалось Козак-характерник  в Вів 20 гру, 2016 18:28, всього редагувалось 1 раз.

Козак-характерник

2

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:28  Козак-характерник написав: Мета форума яка? Покращувати якість обслуговування в банках.
 Хто це вам сказав? Вас жорстоко обманули    Козак-характерник написав: Я писав скаргу з прізвищами конкретних виконавців
 Ну й пишіть скарги, по суті, на здоров'я.  Козак-характерник написав: Якщо йти за вашою логікою, то терпілою бути завжди.
 Аж ніяк. Колись зрозумієте    -VICTOR- написав: для чого ми створюємо прецедент що обізвати представник банку може форумчанина абсолютно безнаказано...?
 Ну а коли навпаки - то теж проходить безкарно. І чи то можна сказати "обізвав", тим паче, якби ж не заслужено...  -VICTOR- написав: якісь оргвисновки до преставника Форварда прийняти абсолютно необхідно
 Я вважаю що це суто персональна справа двох людей - КХ та представника. А що робити - я описав вище.  Козак-характерник написав: щоб адміністрація форуму написала офіційного листа керівництву банка
 Якщо чесно, не можу зрозуміти, яким боком тут адміністрація форуму. 

Faceless

Модератор Повідомлень: 36869З нами з: 24.01.12Подякував: 1499 раз.Подякували: 8262 раз. 

Профіль

4

9

3

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:30 

Faceless написав:  Козак-характерник написав: Мета форума яка? Покращувати якість обслуговування в банках.
 Хто це вам сказав? Вас жорстоко обманули  
 Для форумчан саме така мета, для ресурсу - інша, їм видніше. 

Козак-характерник

2

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:32 

Вот и уезжают наши дети из-за такой культуры, покидают Родину - р1дну неньку - и едут куда глаза глядят. Бо в Украин1 отак1 бовдури каламутять. Все самые лучшие уезжают. Допишетесь, что вообще в банках и говорить не будет с кем, ни то что профессиональный сервис.Хлопець - молодець, в1др1зав четко и по сути, с достоинством захистив себе та коллег. Мав витримку та самоповагу, що, найголовне у цьому св1т1.
 Работник банка! Чуешь ти мене, синку? Добре все зробив, пишаюсь тобою та тво1ми батьками. Г1дного чолов1ка викохали. Щоб не було - своя г1дн1сть на самперед, синку.
 В1дпов1дь була г1дна. Ставь завжди усе хамло на м1сце.
 Вся кра1на с тобою

pravdolub

Повідомлень: 976З нами з: 10.03.14Подякував: 146 раз.Подякували: 140 раз. 

Профіль

Додано: Вів 20 гру, 2016 18:36 

pravdolub написав: Работник банка! Чуешь ти мене, синку?
 Адміни, скасуйте голос цього баті... непотизм...Зацікавлена особа...   

Козак-характерник

2

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей 
      Модератори:
      Ірина_ , flom , Модератор 

| Схожі теми |  

| 
         | 97 | 183997 | Пон 15 вер, 2025 13:03Успіх
 |  
      | 
         | 2671 | 1382353 |  |  
      | 
         | 0 | 11795 |  |  | 

| 

Топвідповідей