Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав: гривна на депо лише на кишенькові поточні витрати, решта в надійнішій валюту
Как показывает опыт, валюта в овнобанках - это та же гривна, только под 10% годовых.
поживем побачим, цього року вийшло 3%-4%, наступного може бути і 1%, якщо курс дійде до ПА20 і наібіфонд віддасть не все що забрав наібібанк. Загалом мій орієнтир для Києва 20куе за 1к змістився до 9куе за 1к. 20куе було при ПА12, а на наступний рік ПА22, це ще "оптимістично".
Так, ладно, не буду мешать вам грезить наяву. Кстати, жаль местные клошары не раскалываются сколько у них наскирдовано. Думаю картина из черно-серой стала бы гораздо более многоцветная.
alexandrslob написав:Да не смешно. 1к в Одессе (23-26 у.е.)=16 шт IPhone 6+ ( около 26 тыс грн./шт)
1) Вы уверены, что в Одессе (именно в Одессе, а не где-то в 30-км зоне) есть 1к не воздух за 23-26 куе? 2) Я брал IPhone 6+ (минимальная память) за 14 кгрн.
Да, взял самый дорогой. До 30 куе- новострой сданый. А воздух/стадия строительства со сдачей 2015- по 400 у.е. - предел.. Например ЖК "Набережный квартал" (сдача 2015, еще не достроен). Вид на море. 20 мин до Оперного театра на авто. http://novobudovy.com/ru/novobudovy/zhk ... I6zvbkcTs0
alexandrslob написав:А вот с 2015 - уже по ВСЕМУ что больше 12 тыс грн
Звідки інфа? Можна посилання?
Для тіньових бізнесменів настають важкі часи???
ТАки настають, Frant. Сумма 12 тыс- граничний розмір розрахунку готівкою (10 мін з/м=1270*10 з 01.01.15). Все що вище- по б/н. Автоматично засвічуєте кошти. Якщо нема такої суми з "білого" доходу- на різницю 30%
zahar_ Захар_, пробач, але я не буду з тобою спілкуватись. Мені із-за тебе винесли попередження. Так що - ПЫШЫ ЩО ХОЧЕШ. Нехай хтось інший виводить тебе на чисту воду. ________________________
alexandrslob написав:ТАки настають, Frant. Сумма 12 тыс- граничний розмір розрахунку готівкою (10 мін з/м=1270*10 з 01.01.15). Все що вище- по б/н. Автоматично засвічуєте кошти. Якщо нема такої суми з "білого" доходу- на різницю 30%
Це добре для держави.
Востаннє редагувалось Frant в Пон 15 гру, 2014 13:19, всього редагувалось 2 разів.
barbarossa написав:Кто что думает - эконом сегмент вторички просядет или уже нет? Стоит ли сейчас купить , пока продают ?? Дальше может и продавать не будут, если цены рухнут.
1) ціни ще просядуть. Оптимальний час для покупки - літо наступного року. 2) продавати будуть. Так само - як будуть їсти, пити, срати, дихати і займатись сексом.
yura_ написав:
Frant написав:Це ніяк не впливає на КРЖН.
это один из факторов который давит цены вниз...
Юра_, ви не можете купити доларів? Чи у вас НЕМАЄ гривні, щоб їх купити?
Це зовсім різні речі.
хорошее сравнение)) т.е. К пирамиде Маслоу можно добавлять еще одну ступеньку?))