Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Для херів - повторю Якщо під вентильованим фасадом присутня будь-яка органіка ( наприклад пінопласт), чи сам фасад є якимось з видів пластмас - то вогнєбєзпєки все одно не досягнути + найголовніше Горить все , навіть цегла плавиться чи цемент втрачає свої вяжучі властивості при температурах вищих 350-400 градусів ( як правило відкритий вогонь це 800-1500 в повітрі і 3000-5000 в кисневому середовищі ) - тому у вентфасадів не має потреб розраховуватись на вогнестійкість.
В вентфасадах по техноогиям НЕ ПРИМЕНЯЕТСЯ пенопласт. Строитель сараев, учи матчасть!!! Горыть усэ цэ ти пожэжныкам розповиш
budivelnik написав:В основній масі з різного роду пластмас.
вентфасад из керамогранита, мембраны, утеплитель (минеральная вата (неорганика)), направлющие не из дерева.
И этот человек строит дома, благо в селе под Львовом. Но что мешает его аполагетам под девизом (всэ горыть) построить в Киеве ПА500 из шлака?
Кстати, дома на Гетьмана1 несколько раз горели как раз из за таких "специалистов" смонтировавших вентфасад на пенопласт, хотя там даже не было "дэрэвьяных рэйок"
Востаннє редагувалось Прохожий в Нед 07 гру, 2014 21:36, всього редагувалось 1 раз.
hume написав:budivelnik Вы долго не отвечаете, подозреваю , что учите матчасть
Ви вважаєте що я втупився в монітор і з нервовим тримтінням в пальцях очікую поки ви ще щось зморозите ? Тим більше що часовий проміжок в 5 хвилин це не такий вже й великий в системах НЕ реального часу.
ПС Якщо захочу - можу й проігнорувати і це ігнорування буде мати широкий спектр від будь-який дурень задасть стільки запитань що й сто мудреців не дадуть їм відповіді до я просто пішов спати.
Как проспитесь убедительная просьба дать ссылки на производителей систем вентфасадов с возможностью использовать пенопласт как утеплитель в системе и дэрэвъяни рэйкы как элементы монтажа конструкции. Очень жду!
Прохожий написав:Кстати, дома на Гетьмана1 несколько раз горели как раз из за таких "специалистов" смонтировавших вентфасад на пенопласт
2 роки тому , коли йшов цей брєд - пояснював для тих хто хотів почути 1 Наші ДБНи частково копіюються з наприклад німецьких ( особливо в царині використання матеріалів які першими вже десятки років почали використовуватись німцями - я маю на увазі використання пінопласту в будівництві) 2 Так як німці не викидають сміття на дашки цоколів, а тому у них не створюються джерала постійного вогню - то у німців в їх аналогах ДБНів не має заборони використовувати пінопласт у вентфасадах. 3 Так як в процесі експлуатації виявилось що наші Прохожі - далеко не німці ( і навіть не французи) , то спеціально для таких користувачів в ДБНі від 2005 року заборонили використовувати пінопласт як утеплювач вентфасадів у будинках вищих 5 поверхів.
Тепер розумієте , що проблема не в моїх знаннях і не в поганих буржуїнах - а проблема у Ваших головах .
budivelnik написав: то у німців в їх аналогах ДБНів не має заборони використовувати пінопласт у вентфасадах.
Доказать свои предположения ссылкой на немецких производителей фентфасадов сможете?
Ви трошки плутаєте спеціальності Я не проектант - я будівельник Я будую по затвердженим і перевіреним Держбудекспертизою - проектам ( і за ці перевірки ще й плачу свої гроші) Але коли два-три роки тому відбулись пожежі на Гетьмана і ще там десь , я звернувся до проектантів з запитанням - як пройшов затвердження проект будівництва на Гетьмана , мені відповіли що проект розроблявся до 2005 року , а тому в його розробці не використовувався ДБН 2005 року , в якому першому подібна конструкція стала прямо заборонена.
В тому що ця проблема виявлена і її починають вирішувати можна побачити наприклад по цій ссилці , це хоч і Росія але