Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:Якщо під вентильованим фасадом присутня будь-яка органіка ( наприклад пінопласт), чи сам фасад є якимось з видів пластмас - то вогнєбєзпєки все одно не досягнути .
пенопласт под вентилируемым фасадом это сильно. В КИСИ на одной из парт было написано "У кого нет ума, тот строит дома", вот такие горестроители и монтулят вентфасад на пенопласт
А сам вентфасад як правило з чого ? В основній масі з різного роду пластмас. Тому не чіпляйтесь до слів.
hume написав:budivelnik Вы долго не отвечаете, подозреваю , что учите матчасть
Ви вважаєте що я втупився в монітор і з нервовим тримтінням в пальцях очікую поки ви ще щось зморозите ? Тим більше що часовий проміжок в 5 хвилин це не такий вже й великий в системах НЕ реального часу.
ПС Якщо захочу - можу й проігнорувати і це ігнорування буде мати широкий спектр від будь-який дурень задасть стільки запитань що й сто мудреців не дадуть їм відповіді до я просто пішов спати.
Frant написав:Будівельнику, то може їх робити з піроксилінового пороху?
Ви особисто можете їх і з кізяків зробити для кращої вогнестійкості.... При чому спеціально для Вашої самоосвіти , приклад кізяків я привів не для того щоб Вас вколоти , а як реальний приклад виготовлення саманних блоків з соломи/кізяків/глини , де солома як продукт екзотермічний перемішувався з глиною (продукт ендотермічний) і кізяками ( самозатухаючі і вяжучі добавки)