|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 06 вер, 2025 09:09
Доброго дня форумчани... а таке питання: ще до війни закинув трохи однієї з криптовалют на холодний гаманець (роздрукував на бумазі). Криптовалюта в 10-ці binance. але не ходова. Не хочетяся знову переводити її на біржу, конвертувати... може хто підскаже, може є обмінник щоб під'їхати з роздруківками та все зробили за мене і забрати гривню?
-
IvanM
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 вер, 2025 22:43
Oberon написав: Danik написав: sailed написав:Не пробував, але сів порахував, з моно вийшла кінська комісія. Більше 5%. І я підозрюю що справа не в моно, на всіх банках так буде. Схоже що крім p2p наразі альтернатив не має, або я їх ще не знаю, бо народ не поспішає таку інформацію віддавати на загал
Пумб > Bybit card все комисси = 1,15%. На самом байбите нужно выбрать "купить в один клик" для конвертации USD в USDT. Пумб пополнял в USD.
А зараз можна штовхнути usd з валютки Пумбу по р2р на Bybit card по номеру карти? Бо спробував, а переказ на 100 відправляється і відразу повертається з приміткою "Повернення Crocc-border ACCOUNT". Карта Bybit робоча, нещодавно оплачував з неї покупку. Як можна правильно закинути usd на карту Bybit? Доповнення- підтримка Пумбу відповіла, що у них все гуд, без обмежень, "переказ успішний, але отримуємо повернення від банка емітента."
Все праює. Якщо переказ робиться перший раз то дійсно байбіт пише помилка, всі наступні проходять нормально.
-
Danik
-
-
- Подякував: 2323 раз.
- Подякували: 220 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 вер, 2025 23:47
Danik Дякую! Три рази спроб нічого не відправлялось. Лише на четвертий раз вдалось. З другої підряд спроби четвертого разу)))
-
Oberon
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
|