|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 03 тра, 2020 22:05
Козак-характерник написав: TylerTruman_ написав: може буде позитивом, якщо мішки поперебивають китайських майнерів, потрібен майже геноцид оних, біток повинен бути досить децентралізованим 
в чому позитив? П.С. Прочитав. Децентралізація не означає, що ціна буде децентралізованою...
написав же, що в нормальній децентралізації, тобто позитив ідеологічний, китайці не повинні володіти такими майнінговими потужностями, ціною вони також маніпулюють ...
-
TylerTruman_
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2020 22:31
Козак-характерник написав:Це про ф' ючи статистика. Там безпоставочні ф' ючи. Я ж вам казав, що ф' ючи - бомбезна тема! 
zРадио написав:Я знаю, о чем речь. Но хвост собакой не виляет)
Будьте добры, вы не подскажете мне дорогу отсюда? – Это зависит главным образом от того, куда ты хочешь попасть, – сказал Кот. – Мне не так уж важно, куда… – начала Алиса. – Тогда неважно, какой дорогой идти, – сказал Кот. – …я просто хочу попасть куда-нибудь , – добавила в качестве объяснения Алиса. – Ну, туда ты наверняка попадешь, – сказал Кот, – если только будешь идти достаточно долго. Льюис Керрол(Алиса в стране Чудес),а по нашему-Казак в стране биткоинов 
-
osafly
-
-
- Подякував: 209 раз.
- Подякували: 1020 раз.
-
-
Профіль
-
-
17
8
Додано: Нед 03 тра, 2020 23:17
TylerTruman_ написав:для мене 12 травня незрозуміла дата в плані перспектив для майнінгу, зменшив свій депозит вивівши в кеш профіт за останні 2 місяці, імхо, на можливому шухері із збитковістю, може буде позитивом, якщо мішки поперебивають китайських майнерів, потрібен майже геноцид оних, біток повинен бути досить децентралізованим 
Кэш пропампить, действительно, легче. Но майнерам это ничего не дает даже среднесрочно - переключат туда хешрейт и сложность вырастет в течение пары дней (не помню точно алгоритм, но порядок тот). Так что на кеше можно попробовать заработать лишь спекулятивно, а для решения глобальной проблемы необходимо подтягивать биткоин по цене к себестоимости майнинга (и желательно еще плюс маленький профит). А это при существующих майнинговых мощностях выше 10к
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Нед 03 тра, 2020 23:23
zРадио написав: TylerTruman_ написав:для мене 12 травня незрозуміла дата в плані перспектив для майнінгу, зменшив свій депозит вивівши в кеш профіт за останні 2 місяці, імхо, на можливому шухері із збитковістю, може буде позитивом, якщо мішки поперебивають китайських майнерів, потрібен майже геноцид оних, біток повинен бути досить децентралізованим  Кэш пропампить, действительно, легче. Но майнерам это ничего не дает даже среднесрочно - переключат туда хешрейт и сложность вырастет в течение пары дней (не помню точно алгоритм, но порядок тот). Так что на кеше можно попробовать заработать лишь спекулятивно, а для решения глобальной проблемы необходимо подтягивать биткоин по цене к себестоимости майнинга (и желательно еще плюс маленький профит). А это при существующих майнинговых мощностях выше 10к
*про кеш я мав на увазі => зафіксував профіт в тезері в доларовий кеш, т.я. із куни на картковий рахунок - це не мій варант
-
TylerTruman_
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 тра, 2020 23:38
TylerTruman_ написав:*про кеш я мав на увазі => зафіксував профіт в тезері в доларовий кеш, т.я. із куни на картковий рахунок - це не мій варант
А, понял))
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Пон 04 тра, 2020 08:39
Пошел пролив. Вероятно, многие майнеры перед халвингом решили выйти из бизнеса и распродают намайненное по текущим ценам
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2020 08:39
Пошел пролив. Вероятно, многие майнеры перед халвингом решили выйти из бизнеса и распродают намайненное по текущим ценам
-
Tegularius
-
-
- Заблокований
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 255 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2020 09:03
Tegularius написав:Пошел пролив. Вероятно, многие майнеры перед халвингом решили выйти из бизнеса и распродают намайненное по текущим ценам
Объёмы недостаточные для слива. К тому же альты проседают больше деда.
-
phantom_systems
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 554 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2020 09:49
phantom_systems написав: Tegularius написав:Пошел пролив. Вероятно, многие майнеры перед халвингом решили выйти из бизнеса и распродают намайненное по текущим ценам
Объёмы недостаточные для слива. К тому же альты проседают больше деда.
Звісно альти більше опадають, бо всі соки з них в біт вичавлювали...  Скінчилася віагра і стояк у дєда-старпьора на півшостого падає...Ой, як ливануть зараз на 2800$....Вот смєху то будєт!  Туземун! На 10000$. Ага, ага...Розмріялися.  А ось вам!  Козак-характерник написав:Хотя позиция BTC выглядит оптимистично, в краткосрочной перспективе может произойти падение. Кроме того, фрактальная природа, развиваемая за один час, уже исчерпана, и цели включают в себя 8600 долларов, если медведи успокоятся.
Поки це вангування відпрацювало добре.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2020 10:37
Козак-характерник написав:Скінчилася віагра і стояк у дєда-старпьора на півшостого падає...Ой, як ливануть зараз на 2800$....Вот смєху то будєт!  Туземун!
И не мечтай!Пока....рано
-
osafly
-
-
- Подякував: 209 раз.
- Подякували: 1020 раз.
-
-
Профіль
-
-