[quote="5570408:spacemachine"]Всем привет. Я и lrs7719 приглашаем бывалых людей в мире криптовалют для обмена идеями в более быстрый и комфортный формат - небольшой чат в телеге. Цель: увеличение профита, экономия времени, адекватное комьюнити. Кому интересно - напишите мне в личку.
А не бывалых, а только начинающих можно в чат в телегаме?
https://www.blockchaincenter.net/altcoin-season-index/ Рекомендую посмотреть,кто сомневается,будет ли альтсезон или нет в этом году. А так же проявить наблюдательность и померять интервалы в прошлой истории,за сколько мы доходили до пиков,от локального дна,где сейчас находимся...(уже вроде как развернулись)
Yuri_61 написав:Моя порада: продавайте якомога швидше біткойни, так як жодна країна, окрім країн - ізгоїв, ніколи не визнає жодну децентралізовану криптовалюту.
А для чого визнання якихось країн для децентралізованого продукту? Цей продукт існує БЕЗ цих країн, висмоктуючи їх (загально земні) енергетичні ресурси Це саме країнам потрібен цей незалежний продукт, щоби накласти на нього свою махнату лапу регуляції/податків. Бо будь-яка країна/держава просто помре без податків, на які вона наймає/утримує різні кайдани свободи