Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
komp написав:otg В чём эта "сила" заключается? В бесконечном трындеже?
В успешных реформах в Грузии.
Немає там ніяких успішних реформ. Деякі реформи були, але ж і бабки США під ті реформи насипали. Враховуйте, що для Грузії мільярд, те саме що для України 10. Роздули ці всі реформи на весь світ. Поїдьте в Грузію і подивіться як там люди живуть. І чомусь не люблять вони Саакашвілі, цікаво чому?
andrijk777 написав:Немає там ніяких успішних реформ. Деякі реформи були, але ж і бабки США під ті реформи насипали. Враховуйте, що для Грузії мільярд, те саме що для України 10. Роздули ці всі реформи на весь світ. Поїдьте в Грузію і подивіться як там люди живуть. І чомусь не люблять вони Саакашвілі, цікаво чому?
Вы свой репортаж ведете из Тбилиси или Еревана?
Для меня самый главный показатель успешности реформ,эко клюнут дураки на это или нет. Если все неудачники в твоем окружении хвалят грузина,значит это всё фуфло,ведь подобное притягивается. Ну и грузинская реформа полиции в Украине- это вообще вишня на торте!!! Так что хватайте своего Михо и тулите в грузию,нечего вам делать в Украине.
драйвер написав: Для меня самый главный показатель успешности реформ,эко клюнут дураки на это или нет. Если все неудачники в твоем окружении хвалят грузина,значит это всё фуфло,ведь подобное притягивается. Ну и грузинская реформа полиции в Украине- это вообще вишня на торте!!! Так что хватайте своего Михо и тулите в грузию,нечего вам делать в Украине.
А может надо перестать тупить? А просто надо посмотреть как изменились рейтинги Грузии за период правления Саакашвили. Да соглашусь что не только благодаря Саакашвили все это. Был там человек, который это все придумал, а воплощалось лишь благодаря железной воле Саакашвили. Но это факты.
Cris написав: Я уже молчу о рейтингах и показателях бурного развития экономики, периода Михо. Есть недовольные? Естественно. Целая армия бездельников-чиновников, как упыри впившиеся в бизнес и пьющие из него все соки. Именно им и в Украине не дает покоя Саакашвили
Товарищ, есть хорошая украинская поговорка. Рыба ищет где глубже, а человек где лучше. Не переживайте, все грузины не переберутся на Вашу историческую Родину Я там постов 10 назад написал в чем разница Грузии до Саакашвили и после Саакашвили. Ума не хватает это принять?
SMOKE написав:Ездил. Саакашвили обожают с ккм ни заговори. Уверены, что будет еще Президентом.Реформы он провел потрясающе успешные. Это факт
Дивно, а в мене зовсім інші дані. Ну ок. Обожають його(по вашому). Тоді чого, коли на нього завели кримінальну справу народ не вийшов на вулицю? У нас навіть за брехливу Тимошенко народ на вулицю виходив. А тут за месію - ноль реакції. Чому його партія "Єдиний національний рух" в 2012 році(при діючому президенті Саакашвілі) програла вибори? Чому він утік з країни зразу після президентства?
otg написав:А может надо перестать тупить? А просто надо посмотреть как изменились рейтинги Грузии за период правления Саакашвили. Да соглашусь что не только благодаря Саакашвили все это. Был там человек, который это все придумал, а воплощалось лишь благодаря железной воле Саакашвили. Но это факты.
А ХТО складає ті рейтинги? Я думаю ви з першого разу вгадаєте хто їх складає. Я не заперечую що він і його команда провели деякі успішні реформи, але їх "успішність" роздули в рази. По-перше був ефект низької "бази"(ви самі про це написали). По-друге навести порядок в малесенькій країні набагато легше ніж у великій. По-третє не забувайте про допомогу США. По-четверте Росія ще слабенька тоді була, навіть воювати толком не вміла. Дальше, Саакашвілі робив реформи не один, у нього була команда. І в цьому йому сильно підфартило. На відміну, наприклад, від Ющенка, де усі його команда тільки дерибанила і боролась за владу. Хоча сам Ющенко був непоганим президентом. Його команда в Україну не приїде і не поможе йому робити реформи. У підсумку - було багато обставин, які помогли Саакашвілі стати успішним реформатором, але не треба з нього месію робити.
andrijk777 написав:А ХТО складає ті рейтинги? Я думаю ви з першого разу вгадаєте хто їх складає.
А мне гадать не чего. Транспаренси интернешнл слышали о такой? Ворд стрит джоурнал, слышали о таком? Мировой банк, слышали о таком? Ах да понимаю для Вас это не авторитет. Россия 24 авторитетнее.
Я не заперечую що він і його команда провели деякі успішні реформи, але їх "успішність" роздули в рази.
В разы что? Вы отрицаете что машину\квартиру можно оформить за 15 мин без взятки? Вы отрицаете что налоги на ЗП ниже наших в 3 раза? Что раздули то?
По-перше був ефект низької "бази"(ви самі про це написали). По-друге навести порядок в малесенькій країні набагато легше ніж у великій. По-третє не забувайте про допомогу США. По-четверте Росія ще слабенька тоді була, навіть воювати толком не вміла. Дальше, Саакашвілі робив реформи не один, у нього була команда. І в цьому йому сильно підфартило. На відміну, наприклад, від Ющенка, де усі його команда тільки дерибанила і боролась за владу. Хоча сам Ющенко був непоганим президентом. Його команда в Україну не приїде і не поможе йому робити реформи. У підсумку - було багато обставин, які помогли Саакашвілі стати успішним реформатором, але не треба з нього месію робити.
Поганому танцору завжди щось заважає.
andrijk777 написав:Чому його партія "Єдиний національний рух" в 2012 році(при діючому президенті Саакашвілі) програла вибори?
Тому что росийський ярдер иванишвили вложил в выборы сумму, которая соответствовал трети бюджета всей Грузии. Плюс совок никуда из голов грузинов не девался. Либеральные реформы не всеми принимаются Особенно бедной частью населения. Однако партия Саакашвили вторая в парламенте по численности.
andrijk777 написав:Чому він утік з країни зразу після президентства?
otg написав:Товарищ, есть хорошая украинская поговорка. Рыба ищет где глубже, а человек где лучше. Не переживайте, все грузины не переберутся на Вашу историческую Родину Я там постов 10 назад написал в чем разница Грузии до Саакашвили и после Саакашвили. Ума не хватает это принять?
Во-первых, с какого бодуна эта поговорка стала украинской, а не русской? Вы хоть по-украински бы ее написали, патриотичный наш. Во-вторых, из нехорошей империи зла если и перебираются на мою историческую родину, то легально. А вот нелегалы, да еще в таких количествах, верный признак неблагополучия страны которая якобы расцвела после саакашвилиных рехформ. По по воду ума - умный человек смотрит в суть, а не на вывеску кои и есть грузинские "реформы"