Україна показала новий транспортний Ан-178 у Кувейті - ЗМІ
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
За інформацією ресурсу, 30 жовтня в рамках туру по країнах Близького Сходу, новий український транспортник провів демонстраційний політ в Кувейті за участю кувейтських ВПС.
Гораздо смешнее читать на украинских ресурсах (как они обходят неудобные факты) пишут даже , что в Британии БУДУТ закупать комплектуху . Но факты -- вещь упрямая.
P.S. На самом Антонове антироссийской истерии нет.
Востаннє редагувалось 27661 в Чет 02 лис, 2017 17:54, всього редагувалось 1 раз.
За повідомленням генерального директора Укроборонпрому Романа Романова[28], станом на 2016 рік для 78% комплектуючих Ан-178 розпочато виробництво в Україні, а 22% — в решті країн світу (Росія виключена з цього переліку). Для порівняння: у 2015-му 48% деталей вироблялося в Україні, 41% — у Росії і 11% — в інших країнах.
За повідомленням генерального директора Укроборонпрому Романа Романова[28], станом на 2016 рік для 78% комплектуючих Ан-178 розпочато виробництво в Україні, а 22% — в решті країн світу (Росія виключена з цього переліку). Для порівняння: у 2015-му 48% деталей вироблялося в Україні, 41% — у Росії і 11% — в інших країнах.
Я же про это и говорю, что в украинских ресурсах, упоминание про РФ -- табу
Попробуйте включить логику. Это самолёт из СССР, кто делает комплектующие для советских самолётов? Понятно, что где можно -- заменят на (более дорогие) не российские детали, но всё заменить --- это долгий процесс.
P.S. Надеюсь, что заменят не британскими, а нашими комплектующими. Но кто сейчас думает про Украинские интересы.
Востаннє редагувалось 27661 в Чет 02 лис, 2017 18:03, всього редагувалось 1 раз.
Перечитай ще раз. Те, про що ти написав закінчилося у 2015-му... Російська вікіпедія не більш надійне джерело ніж українська.
Мне достаточно одного раза.
Я Вам посоветовал логику включить (см. пост выше) Кто делает сейчас комплектующие совместимые с этим самолётом?
Человек далекий от авиастроения всеравно не поймет о чем речь...пока никакого прорыва в работе завода не видно, сколько машин на крыло поставили за последние годы, не дай бог повторят судьбу ХАЗа...