Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
greenozon написав:зелені все вміють зробити і навіть дати по носу МВФ! ай да красавчіки
Після втручання в процес розгляду законопроєкту №8401 заступника глави Офісу президента Ростислава Шурми, депутати без погодження з МВФ замінили текст проєкту, який був структурним маяком, розробленим на виконання меморандуму з Міжнародним валютним фондом.
greenozon написав:зелені все вміють зробити і навіть дати по носу МВФ! ай да красавчіки
Після втручання в процес розгляду законопроєкту №8401 заступника глави Офісу президента Ростислава Шурми, депутати без погодження з МВФ замінили текст проєкту, який був структурним маяком, розробленим на виконання меморандуму з Міжнародним валютним фондом.
не буду называть банк меня там сегодня запомнили не ПУМБ короче, им НБУ прислал разъясннение, что 400к без финмона - это за все время ВП , и они съехали с катушек - правда, плавно - блоков локов нет - но открыть депозит зась - свои 400к вы уже навносили...
мои ФОПовские декларации подошли, но осадочек остался, и время 2,5 часа пока финмон отвечал и проч х*йню типа выписок где взяли нал спрашивал
я к чему - есть в общем такое разъяснение, может каждый выходит по своему, но этот небольшой и дуют на воду
cohan написав:не буду называть банк меня там сегодня запомнили не ПУМБ короче, им НБУ прислал разъясннение, что 400к без финмона - это за все время ВП , и они съехали с катушек - правда, плавно - блоков локов нет - но открыть депозит зась - свои 400к вы уже навносили...
мои ФОПовские декларации подошли, но осадочек остался, и время 2,5 часа пока финмон отвечал и проч х*йню типа выписок где взяли нал спрашивал
я к чему - есть в общем такое разъяснение, может каждый выходит по своему, но этот небольшой и дуют на воду
cohan написав:короче, им НБУ прислал разъясннение, что 400к без финмона - это за все время ВП
Рада обещала индифферентность до 1млн грн за год, Восток - до 400К накопительно, за любой период . Но это не точно.
Якщо шо то по рахунку 7 разів куплено на депозит,фактично внесено та знято більше 140хххх у гривні,це по Восток, Зара скирдую на рахунок безготівково, безкоштовно,до 11 заїду та оформлу щоб у грудні отримати франкліни або Лесі, якщо по курсу