Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
change_pm написав:Без злорадства констатую, що 2 проекта - 5 Avenue та Дольче Віта заморожені, і на лун написано, що немає зв'язку з забудовником. Так що здається, час лізти в котловани закінчився.
... то ж треба таке! - я вже НЕОДНОРАЗОВО спостерігаю в своєму житті, що мені таки час-від-часу/періодично просто ВЕЗЕ! ... от ріел мусолить/затягує своє будівництво Моне-3, тепер авеню-5.....- а я ж їх реально розглядав для купівлі! - не здивуюсь тепер, якщо і Лінкольн - затягнуть...
change_pm написав:Без злорадства констатую, що 2 проекта - 5 Avenue та Дольче Віта заморожені, і на лун написано, що немає зв'язку з забудовником. Так що здається, час лізти в котловани закінчився.
... то ж треба таке! - я вже НЕОДНОРАЗОВО спостерігаю в своєму житті, що мені таки час-від-часу/періодично просто ВЕЗЕ! ... от ріел мусолить/затягує своє будівництво Моне-3, тепер авеню-5.....- а я ж їх реально розглядав для купівлі! - не здивуюсь тепер, якщо і Лінкольн - затягнуть...
Так і є! В бізнесі і в житті для успіху треба мати голову на плечах і трішечки везіння . Зверніть увагу, що у наведених прикладах будівництво не призупинене, а заморожене і немає звязку з забудовником . Це каардинально різні речі.
... і на рахунок тих квартир по 23м2 від ріелу на Левандівці.... - напишу свою суб'єктивну думку:
#ябтамнекупив)) - не ризикнув би, бо: 1) - почну з головного! - зараз справді "стрьомний" час влізати в котловани..... ще й до забудовника, який понабирав об'єктів і не встигає їх вчасно здавати! 2)... локація - трохи дупа .... ще й колія "для повного щастя" неподалік 3)....великий об'єкт! - точно будуть затягувати + конкуренція буде велика...
п. с. ... хоча, саме через локацію я і не брав би там квартиру... (вже краще парус-смарт - трохи цікавішший по локації! )
Долярчик написав:... і на рахунок тих квартир по 23м2 від ріелу на Левандівці.... - напишу свою суб'єктивну думку:
#ябтамнекупив)) - не ризикнув би, бо: 1) - почну з головного! - зараз справді "стрьомний" час влізати в котловани..... ще й до забудовника, який понабирав об'єктів і не встигає їх вчасно здавати! 2)... локація - трохи дупа .... ще й колія "для повного щастя" неподалік 3)....великий об'єкт! - точно будуть затягувати + конкуренція буде велика...
п. с. ... хоча, саме через локацію я і не брав би там квартиру... (вже краще парус-смарт - трохи цікавішший по локації! )
Долярчик, з локацією цікава штука виходить, от наприклад на мою суб'єктивну думку локація не така вже погана, мабуть тому що я 12 років прожив поруч того об'єкта, мій будинок навіть видно на задньому плані рендера. Ще пригадую як років 20 тому зраненька стояв там в черзі за молоком для доньки. Так от звідти можна прямо виїхати через Левандівський міст на Городоцьку, якщо відремонтують вул Ген. Курмановича можна буде без жодного світлофору виїхати на Городоцьку за Скнилівським мостом. Ну і будують дорогу з Левандівки через Білогорщу на обїздну. Виглядає що цього року відкриють. Якщо ще зроблять дорогу з Левандівки на Рясне як колись обіцяли це має частково розвантажити перехрестя Левандівка/Шевченка. Правда з такою щільною забудовою швидко доїхати вже ніде немає. Мене більше тут турбує близкість до залізниці, пригадую що з відкритими вікнами нам вночі було навіть чути оголошення на колії ну і як їдуть поїзди. Але то було як звуки з далини, відголоски, і нам навіть подобалось, якось діяло заколисуюче, тутух-тутух-тутух В цьому ж/к інша справа, там будинки ну зовсім близько від колії, раніше нікому би в голову не прийшло таке. Ну але маємо те що маємо. Купили ж люди в Британії, то була перша ластівка, мабуть забудовник подивився що "піпл хаває" то чом би й не вальнути ще такого добра? Зате ціна зараз приємна, десь 492дол
Щодо затягування з будівництвом, з моїх спостережень, зокрема і з того що Ви неодноразово писали про Моне 3, (як я розумію Моне1,2 здані вчасно) затягують як правило не першу а останню чергу, коли всі гроші вже отримані, прибуток виведений, а тут ще щось треба будувати, тратитись, то вже як тягар. Фокус вже на нових об'єктах, треба захоплювати нові і нові незайняті шматочки, як в грі монополія. Очевидно що на даний час забудовників не особливо хвилюють репутаційні втрати. Якби не купували так активно на котловані то й забудовники собі не змогли б дозволити затягувати будівництво.
Пара 21-річних киян загинула через чадний газ в орендованій квартирі в центрі Львова Ще двох молодих туристів-киян госпіталізували У п’ятницю, 11 січня, туристи з Києва отруїлися чадним газом в одній з квартир будинку на вул. Дорошенка 65 у Львові. Четверо молодих людей поселилися у квартиру у четвер, 10 січня. У п'ятницю зранку дівчину та хлопця віком 23 та 20 років з діагнозом «отруєння чадним газом» медики доставили у лікарню. Тіла двох інших 21-річних хлопця та дівчини без ознак життя виявили в сусідній кімнаті.
Чадний газ не вперше стає причиною загибелі туристів у Львові. Торік, 2 липня, на вул. Клепарівській, 12, чадним газом отруїлись двоє туристів із Білорусі. Унаслідок отруєння 22-річна дівчина загинула.
Ще один випадок трапився 8 жовтня 2018 року на вул. Гушалевича, 8а, де у квартирі отруїлись чадним газом двоє туристок – громадянка Білорусі та мешканка Одеської області. Жінок вдалось врятувати.
jump написав:Пара 21-річних киян загинула через чадний газ в орендованій квартирі в центрі Львова Ще двох молодих туристів-киян госпіталізували У п’ятницю, 11 січня, туристи з Києва отруїлися чадним газом в одній з квартир будинку на вул. Дорошенка 65 у Львові. Четверо молодих людей поселилися у квартиру у четвер, 10 січня. У п'ятницю зранку дівчину та хлопця віком 23 та 20 років з діагнозом «отруєння чадним газом» медики доставили у лікарню. Тіла двох інших 21-річних хлопця та дівчини без ознак життя виявили в сусідній кімнаті.
Чадний газ не вперше стає причиною загибелі туристів у Львові. Торік, 2 липня, на вул. Клепарівській, 12, чадним газом отруїлись двоє туристів із Білорусі. Унаслідок отруєння 22-річна дівчина загинула.
Ще один випадок трапився 8 жовтня 2018 року на вул. Гушалевича, 8а, де у квартирі отруїлись чадним газом двоє туристок – громадянка Білорусі та мешканка Одеської області. Жінок вдалось врятувати.
До речі, я коли в тому році у Львові арендував, то мені дуже те ГАЗОВЕ автономне опалення не до смаку було.
Поясню: як похолодало, то чомусь якість газу знизилась. У мене менше 250 кубів на 65 метрів в холодний місяць не виходило. Потім, коли тобі потрібна гаряча вода, то по перше поки вона до ванни добіжить, грієш підлогу, по друге, лиє окроп, поки налаштуєш, за..іпся. А саме класне було, то коли котел посеред зими зломався чи від якості газу, чи від якості води. То був самий кайф!
Висновки, коли буду робити для себе ремонт у Львові, то буду ставить у ванну бойлер. І дублювати газове опалення електрикою, якщо буде можливо.
jump написав:Пара 21-річних киян загинула через чадний газ в орендованій квартирі в центрі Львова
Оце жесть! І удар по репутації цілого туристичного Львова. І від цього ніхто не застрахований. Австрійський люкс на Дорошенка! Та він понад 100 років стоїть, і газ там теж років 70 мінімум. Це або газовщики знімали лічильника, або якщо це в кімнаті, трішки переплутали вентканали при ремонті, могли допалювати каміном або п'єцом, бо ж похолоднішало на вулиці.
В мене була ситуація з газом 2 роки тому у старому будинку в центрі Львова. Навесні, в квітні здається, газовщики дзвонять що забирають лічильник на повірку. Я пручалася, але в них інструкція що кожних пару років треба повірку робити. Зняли, днів 10 були без лічильника, коли поставили назад, було чути газом, пояснили, що то треба провітрити і все мине. Провітрювали кілька днів, питала орендарів, їм нічого не заважало. Настало літо, відкриті вікна, інші орендарі - все добре аж до осені. Перед початком опалювального сезону провіряю все - це для мене закон. Включаю опалення, чути газ. Я викликала газовщиків ТРИ рази. Перші взяли гроші, докрутили шайбу на лічильнику, написали писульку і поїхали. Другі вже в під'їзді щось крутили біля газової труби. Грошей не давала, писульку видали. Третю бригаду я тримала в себе понад годину, взяла імена всіх, хто був, погрожувала, що не випущу їх з хати поки не зроблять свою роботу так, щоби витоку газу не було. Ця бригада виявилася найдосвідченішою: доставили патлю, закрутили шайби, перевірили в під'їзді всі крани, перевірили всі витяжки і тягу в квартирі, крани на котлі, на плиті. Зробили ніби.
Для себе я зробила висновок, що якщо з Львівгазу ще раз візьмуть лічильник на повірку, в мене мають бути дані всіх, хто до нього руки прикладав. А то понабирають рабацяг по оголошенні, і винуватого не знайти. І мені пофіг що в голови правління 500 тис грн зарплати, а в слюсарів по 4500 грн. Свою роботу треба робити відповідально. Цю квартиру я теж здала в оренду, витік газу не обов'язково залежить від ремонту - в мене димохідний котел Viessman двофункційний, італійська газова плита Ardo, фільтри на воду змінюю щомісяця, а витік був з лічильника, на стику з трубою. Газоаналізатор я відключила, бо то така фігня, що або спрацьовує серед ночі без причини або на балконі. Тільки народ шугає. В новобудовах - то саме тільки з тією різницею, що без газоаналізатора в експлуатацію не приймуть. Можна ще застрахувати, але це тільки моральне полегшення.
Дивно, що всі ці побутові випадки замовчуються, хоч постійно трапляються
Котел старий гріє так само як новий - все залежить від батарей на метри квадратні щоби рахунки були меншими. Ну і в квартирах до 25 метрів газове обладнання ставити не можна по нормах.
З кінця опалювального сезону буду робити ремонт в квартирі в центрі для здачі подобово.
Вирішив ставити електричне опалення, бо забагато біганини з документами/дозволами і обмежень на газ (наразі центральне опалення, маленька котельня на два будинки). З тарифом на електроопалення і двозонним лічильником виходить ненабагато дорожче за газ.