Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Козак-характерник написав:Тільки бойлер. Митися гарячою водою з під котла морока ще та.
вот тебе супер рабочая схема - апосля котла ставишь бойлер (в с/у) на 10-15 литров (можно его в сеть не подключать) - на выхлопе постоянная температура горячей воды + быстрый старт (не надо ждать когда котел нагреет и вода добежит по трубам)
Vadim V написав:Если двухконтурный то зачем эщё элбойлер ?
.... як альтернатива газу...... ну і менше навантаження буде на котел! Вирішив робити так(ну і по плануванні так краще виходить), що від котла буде опалення і + тепла вода на кухню, - а бойлер, виключно на ванну!
Вы раньше / сейчас пользуетесь , комфортно?
Зараз не дуже, бо взяли(чогось) 80л. бойлер, а народу в хаті багато
Долярчик написав:Зараз не дуже, бо взяли(чогось) 80л. бойлер, а народу в хаті багато
Это я и имелл в виду. Для трёх человек для принятия нормального душа , один за другим а не ждать три часа нужен бойлер литров на 200-ти. п.с. у меня в доме сейчас такой http://baxi.ua/page/produkcziya/gazovi- ... mfort.html, да дорого , как экономвариант это через эбойлер замутить как тута советовали. Или продать котёл от застройщика и купить как у МЕНЯ .
Козак-характерник написав:Тільки бойлер. Митися гарячою водою з під котла морока ще та.
Я 8 лет мылся , а в чём морока?
Треба чекати поки вода прогріється. Якщо починаєш регулювати, то потік теплої води не стабільний. Тобто треба зробити воду потрібної температури і вже не вимикати і не регулювати. Не екононо. І не зручно.
Vadim V написав:п.с. у меня в доме сейчас такой http://baxi.ua/page/produkcziya/gazovi- ... mfort.html, да дорого , как экономвариант это через эбойлер замутить как тута советовали. Или продать котёл от застройщика и купить как у МЕНЯ .
Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.
Козак-характерник написав:Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.
Бойлер я просто не выключаю и не надо ждать когда нагреется. Отопление- электричество зимой.
Понаехал Ну? Правильний підхід. Ви здається мене не зовсім зрозуміли. Я ж і кажу, що треба користуватися бойлером, а не котлом для гарячої води. А котел, якщо він вже встановлений, використовувати лише на опалення. Деяким і той котел не потрібний, електрикою гріють хату. Ну а якщо забудовник вже поставив той котел, нехай буде. А бойлер в мене постійно увімкнений теж і воду можна регулювати і не мати мороки від перепаду температури під час користування, як від підігріву води від котла.
Козак-характерник написав:Понаехал Ну? Правильний підхід. Ви здається мене не зовсім зрозуміли. Я ж і кажу, що треба користуватися бойлером, а не котлом для гарячої води. А котел, якщо він вже встановлений, використовувати лише на опалення. Деяким і той котел не потрібний, електрикою гріють хату. Ну а якщо забудовник вже поставив той котел, нехай буде.
Сорри, действительно недопонял. Согласен в целом с Вами. На мой взгляд котел имеет место смысл там, где стоимость газа минимальна. У меня в регионе газ для населения бесплатен и платим тарифы только за поддержание\развитие сети последнее время. Увы, сейчас у меня все электрическое... Подумываю над сменой аппартаментов, если в другой штат не перееду.