|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 27 лют, 2019 10:53
Козак-характерник написав: Vadim V написав: Козак-характерник написав:Тільки бойлер. Митися гарячою водою з під котла морока ще та.
Я 8 лет мылся , а в чём морока?
Треба чекати поки вода прогріється. Якщо починаєш регулювати, то потік теплої води не стабільний. Тобто треба зробити воду потрібної температури і вже не вимикати і не регулювати. Не екононо. І не зручно.
Вероятно в вашей ситуации сложилось всё вместе или несколько причин это дешёвый котёл + монтаж горнымисантехниками + слабое давление воды на входе в квартиру.
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 11:26
Козак-характерник написав:Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.
Поймите простую вещь, бойлер это ёмкость/бочка с нагревательным элементом внутри, у электрического это ТЭН у газового как у меня это "змеевик" так называемый бойлер косвенного нагрева , только у электрического мощность тэна 2-3 кВт а у газового 24 кВт, что влияет на скорость нагрева. По поводу "а не простіше" , кому как , вам как удобнее один телефон с двумя симками или два телефона?
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 14:01
Vadim V написав:По поводу "а не простіше" , кому как , вам как удобнее один телефон с двумя симками или два телефона?
Тут кожний має власний вибір...  На смак і колір друзі є звісно, але не завжди...  Не люблю я газ і газову плиту вже прибрав, індукціонку юзаю. То й витяжки не треба і газова пил не осідає на меблі. Можливо і котел в наступний ремонт демонтую і на електрику перейду повністю. Чи нехай залишається на всяк випадок, для підстраховки.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 16:04
Долярчик написав:. тепер, напевно, так у всіх новобудах є, що МЗК - не опалюються? (: - тобто, квартири
Ні, звичайно! Опалюються, освітлюються - і то все осбб розкидає на метри квадратні. Akurt, про вартість бетону скажу що один куб коштує від 750 (шо розлазиться) до 1200 грн(з бетономішалки, мінімальне замовлення 3 куба). З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?
-
Lambada
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 16:11
Ні, пані Lambada,я нічого, крім "двушки" у Львові не маю, та й ту планую продавати...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 27 лют, 2019 21:02, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Сер 27 лют, 2019 17:30
Lambada написав:З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?
Шукаєте з якою метою? Для власного проживання чи...? Новобуд чи вторинка?
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 18:41
Lambada написав:З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?
якщо не таємниця: Чому переїжджаєте? Що Вас не влаштовує у житлі, де проживаєте?
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 19:56
Козак-характерник написав: Lambada написав:З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?
Шукаєте з якою метою? Для власного проживання чи...? Новобуд чи вторинка?
Ах як всі зацікавились. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 20:03
Frant написав: Козак-характерник написав:Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.
Звісно, що простіше. Але тут люблять плутати, як Макар поміж 3-х сосен.
Я так понял, что бойлер там газом греется? Хотя по цене и габаритам - монстр конечно.
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 20:39
akurt написав:Не хотів я писати відповідь - бо модератори розцінять як " оффтоп", але питання прозвучало двічі. Тим більше, що цікава тенденція і на Львіську нерухомість розповсюджується... Vadim V написав: akurt написав:Козака-характерника не чипайте: дуже нормальна людина...
Нагадаю , а то серед міряння дротами загубилося моє питання  . akurt написав:Зараз однокласниця - має під оренду 6 (шість) квартир у Дніпрі - міняє весь свій фонд на Новий... Відпрацював хвонд... Досить... взяла все нове по 850 доларів квадрат у Соборному районі... Можете сказать какой(ие) ЖК ?
Можу. Дійсно у однокласниці на сьогодні 5,5 квартир під оренду. Всі - або центр або Соборний район ("нагорний" район міста). Одну квартиру (номер "6") із "старого" на її думку - фонду, що добряче попрацювала і грошви принесла немірянно - продала, як тільки черговий квартирант пішов ( а оновлює ВЕСЬ свій фонд) - іншу купила. Працює на ремонті зараз - бігає по магазинах... Нову (у новобудові) купила на вулиці, яка і у Дніпрі раніше називалася " Клари Цеткін" - то комуністи колись придумали, що вона щира українка - а зараз називається вулиця Моссаковського - то у минулому ректор університету із самою довгою у світі назвою (зараз ту назву прибрали за неактуальность - навіть за провокаційність - та спотворенні історії). Володимир Моссаковський підготовкою кадрів для виготовлення ракет СС-18 та СС-20 у Дніпрі на " Південмаші" займався. Доречі, сказали, що дуже орендарям та нова назва вулиці до вподоби... Так ось, тільки сьогодні спілкувалися - роблять пани ремонт, таких дурниць, яке оце надумав пан Долярчик робити - поставити двоконтурний сучасний газовий котел, а гарячу воду отримувати для душу - від дров, тирси, лузги насіння соняшника чи бойлера (сміялися і з того, і радили пану Долярчику не брати дурного в голову і одночасно дурного у руки) - так ось роблять ремонт і мріють про наступний об"єкт для купівлі. Дивуються, звідки береться численна нескінченна кількість орендарів. Навіть сказали мені так: - По ТВ говорять, що 5 000 000 українців виїхало за кордон, а у нас стоїть черга із 5 000 000 орендарів - чекають на закінчення ремонту. Спеціалізуються: ІТ-ники, іноземці, іноземні студенти (араби чи що там). Без собак, без дітей, краще, щоби і без власних жінок... При цьому дивувалися темпам будівництва новобудов у Дніпрі - і питали: "Ну звідки ті інвестори беруться та беруться?"Ну прямо як у Львові...Наступний об"єкт дивляться ближче до Підстанції в кінці проспекта Гагаріна (теж "нагорний" район) - вулиця Рибінська - починають будувати величезну шпаківню... Туди вже стежку проклали. Об"єкт номер 7, чи 6,5... Хі-хі... Гроші повинні працювати... Та й червона ікра від ТМ " Шаланда" здорожчала...
Стоко букфф  , имя сестра , имя ЖК ? остальной флуд не надо  .
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-