Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 323324325326327 ... 1053>
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 10:53

Козак-характерник написав:
  Vadim V написав:
  Козак-характерник написав:Тільки бойлер. Митися гарячою водою з під котла морока ще та.

Я 8 лет мылся , а в чём морока?

Треба чекати поки вода прогріється. Якщо починаєш регулювати, то потік теплої води не стабільний. Тобто треба зробити воду потрібної температури і вже не вимикати і не регулювати. Не екононо. І не зручно.

Вероятно в вашей ситуации сложилось всё вместе или несколько причин это дешёвый котёл + монтаж горнымисантехниками + слабое давление воды на входе в квартиру.
Vadim_

Заблокований
Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 11:26

Vadim V написав:п.с. у меня в доме сейчас такой http://baxi.ua/page/produkcziya/gazovi- ... mfort.html,
да дорого , как экономвариант это через эбойлер замутить как тута советовали.
Или продать котёл от застройщика и купить как у МЕНЯ :).

Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.

Поймите простую вещь, бойлер это ёмкость/бочка с нагревательным элементом внутри, у электрического это ТЭН у газового как у меня это "змеевик" так называемый бойлер косвенного нагрева , только у электрического мощность тэна 2-3 кВт а у газового 24 кВт, что влияет на скорость нагрева.
По поводу "а не простіше" , кому как , вам как удобнее один телефон с двумя симками или два телефона?
Vadim_

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 14:01

Vadim V написав:По поводу "а не простіше" , кому как , вам как удобнее один телефон с двумя симками или два телефона?

Тут кожний має власний вибір... :P На смак і колір друзі є звісно, але не завжди... :P Не люблю я газ і газову плиту вже прибрав, індукціонку юзаю. То й витяжки не треба і газова пил не осідає на меблі. Можливо і котел в наступний ремонт демонтую і на електрику перейду повністю. Чи нехай залишається на всяк випадок, для підстраховки.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 16:04

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик написав:. тепер, напевно, так у всіх новобудах є, що МЗК - не опалюються? (:
- тобто, квартири

Ні, звичайно! Опалюються, освітлюються - і то все осбб розкидає на метри квадратні.

Akurt, про вартість бетону скажу що один куб коштує від 750 (шо розлазиться) до 1200 грн(з бетономішалки, мінімальне замовлення 3 куба).
З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?
Lambada

Подякував: 51 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 16:11

Ні, пані Lambada,я нічого, крім "двушки" у Львові не маю, та й ту планую продавати...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 27 лют, 2019 21:02, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 17:30

Lambada написав:З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?

Шукаєте з якою метою? Для власного проживання чи...? Новобуд чи вторинка?
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 18:41

Lambada написав:З приводу метрів, то цього року я в дуже активному пошуку, наразі пакую валізи, шукаю щось з готовим ремонтом. Маєте варіанти?

якщо не таємниця:
Чому переїжджаєте?
Що Вас не влаштовує у житлі, де проживаєте?
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 19:56

Шукаєте з якою метою? Для власного проживання чи...? Новобуд чи вторинка?

Ах як всі зацікавились. :)
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 20:03

Frant написав:
  Vadim V написав:п.с. у меня в доме сейчас такой http://baxi.ua/page/produkcziya/gazovi- ... mfort.html,
да дорого , как экономвариант это через эбойлер замутить как тута советовали.
Или продать котёл от застройщика и купить как у МЕНЯ :).

Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.

Звісно, що простіше.
Але тут люблять плутати, як Макар поміж 3-х сосен.

Я так понял, что бойлер там газом греется? Хотя по цене и габаритам - монстр конечно.
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лют, 2019 20:39

akurt написав:Не хотів я писати відповідь - бо модератори розцінять як "оффтоп", але питання прозвучало двічі.
Тим більше, що цікава тенденція і на Львіську нерухомість розповсюджується...
  Vadim V написав:
  akurt написав:Козака-характерника не чипайте: дуже нормальна людина...

Нагадаю , а то серед міряння дротами загубилося моє питання :mrgreen: .
  akurt написав:Зараз однокласниця - має під оренду 6 (шість) квартир у Дніпрі - міняє весь свій фонд на Новий...
Відпрацював хвонд... Досить... взяла все нове по 850 доларів квадрат у Соборному районі...

Можете сказать какой(ие) ЖК ?

Можу.
Дійсно у однокласниці на сьогодні 5,5 квартир під оренду.
Всі - або центр або Соборний район ("нагорний" район міста).
Одну квартиру (номер "6") із "старого" на її думку - фонду, що добряче попрацювала і грошви принесла немірянно - продала, як тільки черговий квартирант пішов (а оновлює ВЕСЬ свій фонд) - іншу купила. Працює на ремонті зараз - бігає по магазинах...
Нову (у новобудові) купила на вулиці, яка і у Дніпрі раніше називалася "Клари Цеткін" - то комуністи колись придумали, що вона щира українка - а зараз називається вулиця Моссаковського - то у минулому ректор університету із самою довгою у світі назвою (зараз ту назву прибрали за неактуальность - навіть за провокаційність - та спотворенні історії). Володимир Моссаковський підготовкою кадрів для виготовлення ракет СС-18 та СС-20 у Дніпрі на "Південмаші" займався. Доречі, сказали, що дуже орендарям та нова назва вулиці до вподоби...

Так ось, тільки сьогодні спілкувалися - роблять пани ремонт, таких дурниць, яке оце надумав пан Долярчик робити - поставити двоконтурний сучасний газовий котел, а гарячу воду отримувати для душу - від дров, тирси, лузги насіння соняшника чи бойлера (сміялися і з того, і радили пану Долярчику не брати дурного в голову і одночасно дурного у руки) - так ось роблять ремонт і мріють про наступний об"єкт для купівлі.
Дивуються, звідки береться численна нескінченна кількість орендарів. Навіть сказали мені так:
- По ТВ говорять, що 5 000 000 українців виїхало за кордон, а у нас стоїть черга із 5 000 000 орендарів - чекають на закінчення ремонту.
Спеціалізуються: ІТ-ники, іноземці, іноземні студенти (араби чи що там). Без собак, без дітей, краще, щоби і без власних жінок...
При цьому дивувалися темпам будівництва новобудов у Дніпрі - і питали: "Ну звідки ті інвестори беруться та беруться?"
Ну прямо як у Львові...
Наступний об"єкт дивляться ближче до Підстанції в кінці проспекта Гагаріна (теж "нагорний" район) - вулиця Рибінська - починають будувати величезну шпаківню...
Туди вже стежку проклали. Об"єкт номер 7, чи 6,5... Хі-хі...
Гроші повинні працювати... Та й червона ікра від ТМ "Шаланда" здорожчала...

Стоко букфф :shock: , имя сестра , имя ЖК ? остальной флуд не надо :mrgreen: .
Vadim_

Заблокований

Профіль

#<1 ... 323324325326327 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt і 2 гостей