|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 26 лют, 2019 15:16
Долярчик написав:Дякую друзі, що за мене не забуваєте і не дуже тут сваритесь! ... а кабель для резеток взяв такий, як на фото 2,5..... - а для світла - 1,5 тієї ж фірми! - хоч кажуть, що достатньо і "одинички", так як ЛЕДовські лампи великого навантаження не дають... ..... ну і буде в мене свіло розділене на дві лінії/два пакетника.... і розетки теж на дві лінії + окремо на бойлер/пралку і ще окремічний один додатковий кабель кину на кухню(буде один блок ПОТУЖНИХ розеток) ... якось так 
Кабель нормальный а какое/чем отопление в квартире?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Вів 26 лют, 2019 15:20, всього редагувалось 1 раз.
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 15:19
jump написав: Андрей_В написав: jump написав:зазвичай 50-60 кВт в особняку 100 кв - до 140 кВт максимум доходило
разве шо если в хате токма ночуют и один чел живет)) у меня квартира - меньше 350 не выходит, зазвичай 400 если шо то эл бойлера нет - газ котел
показники дані при проживанні 4 дорослих чол. зранку вмикання на прогрів (якщо холодно), потім вимикається, населення на роботу/приходить з роботи - вмикається, на ніч вимкнення, от і вся петрушка. Зміст палити коли нікого немає або вночі, коли душно спати? чи ходити із постійно пересушеною носоглоткою?
речь о котле? он вообще какие то крохи потребляет и у меня стоит термостат - я не включаю и не выключаю ничего - поставил 25 гр и забыл да и я на югах живу - котел вообще изредка включается как то уезжал в феврале на 2 недели и выключал все приехал - в хате 17 гр тепла как то арендовал хату в париже, так там котел был выставлен на 16 гр)) у них это норма жизни - на отоплении очень жестко экономят когда постоянно дома трешься (на работу не хожу, жена тоже) набегает много, а если дома бываешь тока ночью, то конечно это уже совсем другие цифры
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 15:23
Долярчик написав:..... ну і буде в мене свіло розділене на дві лінії/два пакетника.... і розетки теж на дві лінії + окремо на бойлер/пралку і ще окремічний один додатковий кабель кину на кухню(буде один блок ПОТУЖНИХ розеток) ... якось так 
заведи на кухню отдельный кабель (сечение пощетай) и поставь отдельный щиток с автоматами, на кондер, холодильник, мойку итдитп а то где то утечка будет, удо срабатывать будет - вся кухня обесточена, пока не найдешь причину так и мяско в морозилке завоняется 
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 15:35
greenozon написав: Козак-характерник написав:Електрогриль юзав (кроліка смажив )
а він встиг відмінити введений ним податок на депозити перед засмажкою? 
Ще не дійшов до потрібної кондиції, тре активніше виносити з банків.  Я виніс все.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 15:42
Vadim V написав:Кабель нормальный а какое/чем отопление в квартире?
... двоконтурний газкотел
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 15:45
Андрей_В написав: Долярчик написав:..... ну і буде в мене свіло розділене на дві лінії/два пакетника.... і розетки теж на дві лінії + окремо на бойлер/пралку і ще окремічний один додатковий кабель кину на кухню(буде один блок ПОТУЖНИХ розеток) ... якось так 
заведи на кухню отдельный кабель (сечение пощетай) и поставь отдельный щиток с автоматами, на кондер, холодильник, мойку итдитп а то где то утечка будет, удо срабатывать будет - вся кухня обесточена, пока не найдешь причину так и мяско в морозилке завоняется 
... так і буде!(бачите, я виділив вгорі)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 16:00
Долярчик написав:... так і буде!(бачите, я виділив вгорі)
я прочитал просто многие кидают силовой кабель, а автомат ставят общий, на всех потребителей на кабеле, в основной коробке))
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 16:03
Долярчик написав: Vadim V написав:Кабель нормальный а какое/чем отопление в квартире?
... двоконтурний газкотел
Тогда на него тоже отдельную линию от квартирного щитка это требование тех кто берёт котёл на гарантию и реле напряжения на квартиру. Если двухконтурный то зачем эщё элбойлер ?
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 16:12
Vadim V написав:Если двухконтурный то зачем эщё элбойлер ?
.... як альтернатива газу...... ну і менше навантаження буде на котел! Вирішив робити так(ну і по плануванні так краще виходить), що від котла буде опалення і + тепла вода на кухню, - а бойлер, виключно на ванну!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2019 16:23
Долярчик написав: Vadim V написав:Если двухконтурный то зачем эщё элбойлер ?
.... як альтернатива газу...... ну і менше навантаження буде на котел! Вирішив робити так(ну і по плануванні так краще виходить), що від котла буде опалення і + тепла вода на кухню, - а бойлер, виключно на ванну!
Вы раньше / сейчас пользуетесь , комфортно?
-
Vadim_
-
-
-
-
Профіль
-
-
|