Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 541542543544545 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пн 17 авг, 2020 22:32

Може то вже самому почати вебінари проводити)))

lejko_vit писал(а):Долярчик, что там говорят? Бери кредит и "не парься"? Давай сразу выводы, а не тренинги

А все НАДЗВИЧАЙНО ПРОСТО!!!
Хто хоче щось робити/рухатись до своєї мрії - той робить!
Хто не хоче - той шукає різні відмовки/оправдання, щоб лиш нічого, навіть, не починати робити!

ДумайТЕ! :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 18 авг, 2020 07:10

9-те правило - саме то! ;)

Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Вт 18 авг, 2020 08:47

lejko_vit писал(а):Долярчик, что там говорят? Бери кредит и "не парься"? Давай сразу выводы, а не тренинги

парочку постів назад фото є, з двома типами, впевнений, один з них ніколи ніякого кіосакі не читав, та і другий скоріше за все теж, не до того їм. з другого боку долярчик, читає, в окулярах напевно такий, майже ботан (в доброму сенсі) :wink: а толку то? писанини море - і нічого.... зате кіосакі прочитав :D
wild.tomcat

С нами с: 28.10.09
Благодарил (а): 45 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 авг, 2020 15:54

wild.tomcat писал(а):парочку постів назад фото є, з двома типами, впевнений, один з них ніколи ніякого кіосакі не читав, та і другий скоріше за все теж, не до того їм.

Андрій Садовий заявив, що учетверте піде на мера 8)
Своє рішення він аргументував тим, що повинен добудувати завод з переробки сміття, вулицю Бандери та Суботівську із Рясне-2 на Левандівку та інші проєкти. «Оце все кинути напризволяще? Це якось несерйозно. Тому йду», – сказав він. :lol: :wink:
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 19 авг, 2020 23:15

Долярчик писал(а):

Хто не хоче - той шукає різні відмовки/оправдання, щоб лиш нічого, навіть, не починати робити!

А що на рахунок вашого бізнесу? Чи розглядали варіанти інвестицій туди з збільшенням заробітку? Навіть отримавши через 15 років вигідно квартиру це не змінить суттєво ваше життя. Уявіть що ви квартиру вже отримали, повністю ваша - нікому нічого не винні тільки треба ремонт там зробити. Наявність додаткової однушки вам в рази життя покращить?
dinozavrik

С нами с: 24.11.13
Благодарил (а): 304 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 авг, 2020 08:21

jump писал(а):
  wild.tomcat писал(а):парочку постів назад фото є, з двома типами, впевнений, один з них ніколи ніякого кіосакі не читав, та і другий скоріше за все теж, не до того їм.

Андрій Садовий заявив, що учетверте піде на мера 8)
Своє рішення він аргументував тим, що повинен добудувати завод з переробки сміття, вулицю Бандери та Суботівську із Рясне-2 на Левандівку та інші проєкти. «Оце все кинути напризволяще? Це якось несерйозно. Тому йду», – сказав він. :lol: :wink:

ще не всі мільйони вкрав
:oops:
greenozon

С нами с: 01.06.14
Благодарил (а): 587 раз.

1
3
1
7
Сообщение Добавлено: Чт 20 авг, 2020 08:23

За крок до перевороту думок ©

dinozavrik писал(а):А що на рахунок вашого бізнесу? Чи розглядали варіанти інвестицій туди з збільшенням заробітку?
Розглядав - немає ентузіазму до цього. Швидше б хотів вкластись в продуктовий магазин, але то потрібно, щоб був "сімейний бізнес", бо з чужими продавцями і з відкриттям на кожному кроці атб - шанси "процвітаючого бізнесу" будуть мізерні!
Та й це дуже активний бізнес, а я голову ламаю над пасивним, чи напів-пасивним.
  dinozavrik писал(а):Наявність додаткової однушки вам в рази життя покращить?

Відчуття безпеки.
Тобто, наприклад, втрата роботи/здоров'я і т. п., а тут з оренди, як-не-як, а капає :) Ну, чи дуже потрібні гроші - продав нижче ринку.(хоч, звичайно, в другому варіанті, краще тримати доляри) :)

Я над іпотекою думаю, виключно, в контексті правил Кіосаки :)
Бо, звичайно, мене не влаштовують зараз ні ціни входу в нерухомість, ні перший внесок і % ставка, яку пропонують банки.
Як тільки, хоч один з тих трьох факторів буде мене влаштовувати - то, напевно, таки влізу в іпотеку.
А так, то так - звичайно, що мене не влаштовує 1р. жити у великій напрузі, далі заморочуватись з ремонтом(а це ще той гемор), а тоді далі жити у "слабкій напрузі", заморочуватись з квартирантами, щоб тільки через 15р отримати квартиру у повну власність.
І так, можна сплатити швидше, якщо знеціняться гроші. Але це вже має бути, як приємний бонус, а не як "повезе-неповезе"!
Тож правила "іпотечної гри" мають бути зразу нормальні/привабливі, а не натягувати сову на глобус і казати "а вось повезе"!

І бачу, що цей вище текст, я швидше сам собі написав, ніж Вам)) Сам собі пояснюю))
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Чт 20 авг, 2020 14:24

Долярчик писал(а):
  dinozavrik писал(а):А що на рахунок вашого бізнесу? Чи розглядали варіанти інвестицій туди з збільшенням заробітку?
Розглядав - немає ентузіазму до цього. Швидше б хотів вкластись в продуктовий магазин, але то потрібно, щоб був "сімейний бізнес", бо з чужими продавцями і з відкриттям на кожному кроці атб - шанси "процвітаючого бізнесу" будуть мізерні!
Та й це дуже активний бізнес, а я голову ламаю над пасивним, чи напів-пасивним.
  dinozavrik писал(а):Наявність додаткової однушки вам в рази життя покращить?

Відчуття безпеки.
Тобто, наприклад, втрата роботи/здоров'я і т. п., а тут з оренди, як-не-як, а капає :) Ну, чи дуже потрібні гроші - продав нижче ринку.(хоч, звичайно, в другому варіанті, краще тримати доляри) :)

Я над іпотекою думаю, виключно, в контексті правил Кіосаки :)
Бо, звичайно, мене не влаштовують зараз ні ціни входу в нерухомість, ні перший внесок і % ставка, яку пропонують банки.
Як тільки, хоч один з тих трьох факторів буде мене влаштовувати - то, напевно, таки влізу в іпотеку.
А так, то так - звичайно, що мене не влаштовує 1р. жити у великій напрузі, далі заморочуватись з ремонтом(а це ще той гемор), а тоді далі жити у "слабкій напрузі", заморочуватись з квартирантами, щоб тільки через 15р отримати квартиру у повну власність.
І так, можна сплатити швидше, якщо знеціняться гроші. Але це вже має бути, як приємний бонус, а не як "повезе-неповезе"!
Тож правила "іпотечної гри" мають бути зразу нормальні/привабливі, а не натягувати сову на глобус і казати "а вось повезе"!

І бачу, що цей вище текст, я швидше сам собі написав, ніж Вам)) Сам собі пояснюю))

Дякую за відповідь. Те що написали має сенс. інколи схожу проблему маю, тому і цікавить мотивація інших людей. Поки для себе це розглядаю більше як пенсійний фонд - хоча б 2 квартири в оренду.

як варіант - заведіть собі аккаунт в інсті чи телеграмі, і те саме там обговорюйте і т.д - авось і монетизація підтягнеться. ця тема дуже актуальна і україномовного контенту з привязкою під наші реалії - дуже мало
dinozavrik

С нами с: 24.11.13
Благодарил (а): 304 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 20 авг, 2020 14:48

dinozavrik писал(а):
  Долярчик писал(а):

А що на рахунок вашого бізнесу? Чи розглядали варіанти інвестицій туди з збільшенням заробітку? Навіть отримавши через 15 років вигідно квартиру це не змінить суттєво ваше життя. Уявіть що ви квартиру вже отримали, повністю ваша - нікому нічого не винні тільки треба ремонт там зробити. Наявність додаткової однушки вам в рази життя покращить?

Долярчик, не мудохайся з квартирою.

Пошукай акції телеком компаній, вони завжди дають дохідність 6-8%. Американські AT&T, Verizon - гугол допоможе, як і шо...

Головне вчасно - низко, купи і все, ліжи на печі, їж сало )))
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Чт 20 авг, 2020 15:53

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

change_pm писал(а):Пошукай акції телеком компаній, вони завжди дають дохідність 6-8%. Американські AT&T, Verizon - гугол допоможе, як і шо...

Головне вчасно - низко, купи і все, ліжи на печі, їж сало )))

не все так просто і там
усі знають, що напряму акції люде із вулиці купувати НЕ можуть
завжди є про(клад)слойка :)

так от, донедавна вважав самим надійним брокером IB, але після того як їх штрафанули на 38М баксів за фінмон і брудні гроші, вони почали масово блокуавти рахунки інвесторів призадумався...

Україна в них в зоні високого ризику (так само як і запоребрик)

і шо дєлать )
greenozon

С нами с: 01.06.14
Благодарил (а): 587 раз.

1
3
1
7
  #<1 ... 541542543544545 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор