Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 18342183431834418345
Сообщение Добавлено: Чт 09 июл, 2026 18:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 09 июл, 2026 18:01

Banderlog писал(а):
  prodigy писал(а):
практику "кнута і пряника": тих, хто на їхню думку найбільше підтримував УПА, робити
бригадірами чи головами сільради, або начальником лісопильні(тобто давати якусь посаду, за яку той буде триматися), це спрацювало , бо вони(западенці) дуже жадібні до посад і влади (передаю цитату, майже дослівно)

Ну не тільки так ізощрьонно. Все набагато простіше
1. Кормить нероб з лісу коли сам живеш впроголодь можно, но коли роками...
2. Одне діло підтримувати словами, але коли приходить час, що тебе особисто можуть мобілізувати. І треба піти з теплої хати партизанити...
Це коли совєти гнали на убой в 2й світовій то піти в упа та пересидіти в лісі, коли рідні принесуть щось закусити то іти в упа було заманчіво.

а твої прадіди з якого боку були: ті кого загнали в червону армію,
чи хто в ліс утік?
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Чт 09 июл, 2026 18:25

prodigy писал(а):
  Banderlog писал(а):
  prodigy писал(а):
практику "кнута і пряника": тих, хто на їхню думку найбільше підтримував УПА, робити
бригадірами чи головами сільради, або начальником лісопильні(тобто давати якусь посаду, за яку той буде триматися), це спрацювало , бо вони(западенці) дуже жадібні до посад і влади (передаю цитату, майже дослівно)

Ну не тільки так ізощрьонно. Все набагато простіше
1. Кормить нероб з лісу коли сам живеш впроголодь можно, но коли роками...
2. Одне діло підтримувати словами, але коли приходить час, що тебе особисто можуть мобілізувати. І треба піти з теплої хати партизанити...
Це коли совєти гнали на убой в 2й світовій то піти в упа та пересидіти в лісі, коли рідні принесуть щось закусити то іти в упа було заманчіво.

а твої прадіди з якого боку були: ті кого загнали в червону армію,
чи хто в ліс утік?

Чи хто прийшов з червоною армією ?
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 09 июл, 2026 18:46

Banderlog писал(а):
  sashaqbl писал(а):І це не тільки про мову, ЛАД. Я не хочу, щоб мої діти йшли воювати в Афганістан чи ще кудись, куди прийде в голову чиновнику з москви.

ви з статистикою дружите?
Там ми воювали як зараз ізраїль.
за 8 років війни усср через горнило війни в афгані пройшло 160 тисяч українців з 52 міліонів.
З них загинуло 3 тисячі, 5 тисяч стало івалідами.
Порівняєм з сучасною війною?
Попри крайню секретність вже є підтверджені дані що загинуло коло 210 тисяч, і це без сєпарів.
Так шо говорити про те, що ми воюєм щоб не воювали наші діти по крайній мірі наївно. А якщо серйозно то в цій ідеології є явні ознаки мошєннічєства.
Єдина внятна мета це що наші діти будуть панами на своїй землі.
далі вже діло лиш в контролі наближаєм ми мету чи ні?
По пунктам.
1. Діти є?
2. Земля є?
3. Вони будуть панувати?
А решту це звіздьож і провокація.
Щодо впливу на чиновників особисто в мене є вплив хіба на рівні села й району.
Вже на обласного, максимум... це він зробить від, що уважно мене слухає і налиє кави.
Так шо не варто надувати щоки...
Я от бачив за війну неодноразово і зєлю за і сирського і штук 10 генералів та пару депутатів, но який від того вплив чи вигода? Максимум возможностєй це доїсти заготовлені для них канапки :lol:
Тіки я брєзгую, панський гонор не дозволяє.
І ще, вгадайте якою мовою говорить наше пансьтво при незламному гетьмані?

210тыщ это без мариупольцев? Ну и изюмцев, купянцев, херсонцев и иных мирных?
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 09 июл, 2026 19:20

Banderlog писал(а):
  fler писал(а):
  Banderlog писал(а):Останні два тижні Запоріжжя живе в умовах посилених атак. Ворог змінив тактику та збільшив інтенсивність застосування безпілотників, - Федоров.
На Запорізький напрямок перекинуто один із підрозділів, який раніше тероризував Херсонщину. [/b]

Тобто з Херсонщини уіпали на Запоріжжя? Це часом не від'ємний наступ рф на Півдні?
ні це херсон вже закошмарений і взялись за запоріжжя. Де ви там побачили відступ?
Ми перейшли на наступний виток ескалації в війні, з осені рф проведе іще одну бусифікацію.. тому треба посилювати мобілізацію і в нас. Відмінити бронювання студентів і опустити вікові обмеження до 22 років.
Нормальні встигнуть довчитись до бакалавра а решту то вже лазєйки. А також відмінити всякі поблажки для духовенства, упц і так мобілізують, но варто всіх .
А непридатних незаброньованих мобілізувати на військове виробництво.

мобілізація на Раші - це проблема для нас, але й ризик для влади Раші. й цей ризик може перевищити ризик перемир'я - бо цей хід в руських завжди є. подивимось, не лякайте раніше час. й так мобілізація на Раші - це збільшення мобілізації в Україні...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
  #<1 ... 18342183431834418345
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему