|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 20 гру, 2020 02:04
stryzhko написав:Bolt написав:Там один форумчанин з Сум теж придивлявся до Львова з такоїж причини як і ви.Але в кінці кінців купив квартиру у Франківську(Львів не потягнув по грошах)Тобто він би потягнув , щось подібне як купляє пан Долярчик, але він хотів , щось якісніше.
Та я розумію, що для нас провінціалів Львів, то планка висока, тому як варіант розпочати з оренди, а Франківськ, Тернопіль теж серед варіантів запасного аеродрому))
70 метрів в нормальній локації - треба на 70000 розраховувати. Франківськ набагато дешевше у всьому+ чисте повітря ,великий плюс. Гірські курорти рядом. Як на мене непоганий варіант,якщо непотягнете фінансово.
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 20 гру, 2020 11:08
stryzhko написав:Думаю, що розпочинати слід із 2к на 70м² в малоповерховій новобудові з двором без автомобілів на зразок ЖК "Місто Трав" чи щось подібне чи краще, але вибір забракували, а кращих варіантів ще не запропонували.
аби Ви мали розуміння, що у львівських забудовників "Двір без авто" це розпіарена рекламна фішка. В реалі - посередині двору дитячі гойдалки/лазанки, по яких до ночі товчуться і горлають місцеві та немісцеві діти/підлітки і цей галас відлунює по такому двору, оскільки він у формі колодязя. А з паркуванням вилізає купа проблем, оскільки всім не вистачає місць і тоді сварки, підпирання, виклики поліції, евакуатори і т.д. Масив Пасічний, до прикладу. Знахабнілий забудовник дуже добре обізнаний із такою проблемою і продає паркомісця по 10 тис доларів, частина з них відповідно не купується, тоді намагається здати в оренду за 2000 грн/місяць, що складає відповідно 24000грн/рік (ціна повного каско...  )
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 11:28
Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 11:34
Квесторе_поверніться написав:Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
сертифікати дадуть))
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 20 гру, 2020 11:54
Долярчик написав: Frant написав: Долярчик написав:Ну все, вмовили - продаю по переуступці! 
Ти нічого й не купляв. Просто флудиш.
Переказуєш 5 000грн, чи більше, будь-якій хворій дитинці - чек про переказ коштів викладаєш тут із написам "для Долярчика". Тоді я тут викладаю свої доки із прикритим прізвищем і зверху ставлю листочок з написом "для Франта"! Ок?
Фото документів (навіть з прізвищем - Долярчик чи Простак) я можу виставити в будь який момент. Є така програма, Фотошоп. Дає величезні можливості тому, хто вміє. Вчись, торговець! Можеш пошукати на форумах допис Будівельника, як він купив чи продав 5000 т золота у злитках - він виставив такий документ. Лише Фотошоп, жодного лукавства)))
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 11:59
Квесторе_поверніться написав:Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
таких пунктів, немає в жодного забудовника...
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 12:02
jay2004 написав: Квесторе_поверніться написав:Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
Тому в будь якому районі Києва - стоять десятки недобудів в 25 поверхів кожний. І ніхто не планує притягати до відповідальності долярчиків найвищого шабля
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 12:10
jay2004 написав: Квесторе_поверніться написав:Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
Відповідальності за несплату чи невчасну сплату за квартиру теж немає?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 12:17
jump написав: аби Ви мали розуміння, що у львівських забудовників "Двір без авто" це розпіарена рекламна фішка. В реалі - посередині двору дитячі гойдалки/лазанки, по яких до ночі товчуться і горлають місцеві та немісцеві діти/підлітки і цей галас відлунює по такому двору, оскільки він у формі колодязя. А з паркуванням вилізає купа проблем, оскільки всім не вистачає місць і тоді сварки, підпирання, виклики поліції, евакуатори і т.д. Масив Пасічний, до прикладу.
Я це розумію, тому саме це й потрібно в найближчій перспективі, щоб діти й люди соціально адаптуватися на майданчиках, без ризику потрапити під авто в дворі, а не сиділи в гаджетах, як зараз у моїх знайомих в Полтаві, бо в дворі крім парковки й двох качель немає нічого. Проблеми паркування наразі не цікавлять. Вони саме дорогими паркомісцями і податками в цивілізованому світі й вирішуються, як би не хотілося автовласникам безкоштовних. Віддаю перевагу таксі при необхідності й громадському транспорту. В майбутньому в планах побудувати будинок і взагалі втекти з міста, але наразі вимоги такі, як є. Ви можете порадити щось цікаве для моїх критеріїв у Львові, а не лише критикувати? Хоча бачу, що провінційний Франківськ для мене більше підходить.))
-
stryzhko
-
-
- Подякував: 412 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 гру, 2020 12:58
Це - я дуже не вичитував, бо мене насторожило інше в договорі! Якщо при зачі будинку, буде різниця більше 1м2 - то, аж тоді одна сторона іншій компенсує різницю(залежно в плюсі, чи в мінусі той 1м2) Але ж Карл! 1м2!!! Тобто, вони можуть зменшити мені на 0,9м2 площу і нікуя не компенсувати коштами!!! Бо Авалон, то мені був зразу при здачі будинку, перерахував компенсацію за 0,5 чи то 0,6м2!!! А тут Ріел, хоче аж до метра квадратного халяви!(трохи окуїли)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-