Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 604605606607608 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 01:04

stryzhko писал(а):
Bolt писал(а):Там один форумчанин з Сум теж придивлявся до Львова з такоїж причини як і ви.Але в кінці кінців купив квартиру у Франківську(Львів не потягнув по грошах)Тобто він би потягнув , щось подібне як купляє пан Долярчик, але він хотів , щось якісніше.

Та я розумію, що для нас провінціалів Львів, то планка висока, тому як варіант розпочати з оренди, а Франківськ, Тернопіль теж серед варіантів запасного аеродрому))

70 метрів в нормальній локації - треба на 70000 розраховувати.
Франківськ набагато дешевше у всьому+ чисте повітря ,великий плюс. Гірські курорти рядом. Як на мене непоганий варіант,якщо непотягнете фінансово.
Ethereum

С нами с: 11.02.18
Благодарил (а): 9 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 10:08

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

stryzhko писал(а):Думаю, що розпочинати слід із 2к на 70м² в малоповерховій новобудові з двором без автомобілів на зразок ЖК "Місто Трав" чи щось подібне чи краще, але вибір забракували, а кращих варіантів ще не запропонували.

аби Ви мали розуміння, що у львівських забудовників "Двір без авто" це розпіарена рекламна фішка.
В реалі - посередині двору дитячі гойдалки/лазанки, по яких до ночі товчуться і горлають місцеві та немісцеві діти/підлітки і цей галас відлунює по такому двору, оскільки він у формі колодязя.
А з паркуванням вилізає купа проблем, оскільки всім не вистачає місць і тоді сварки, підпирання, виклики поліції, евакуатори і т.д. Масив Пасічний, до прикладу.
Знахабнілий забудовник дуже добре обізнаний із такою проблемою і продає паркомісця по 10 тис доларів, частина з них відповідно не купується, тоді намагається здати в оренду за 2000 грн/місяць, що складає відповідно 24000грн/рік (ціна повного каско... :shock: )
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 10:28

Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 10:34

Квесторе_поверніться писал(а):Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?

сертифікати дадуть))
Мизантрóп

С нами с: 03.12.14
Благодарил (а): 1618 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 10:54

Долярчик писал(а):
  Frant писал(а):
  Долярчик писал(а):Ну все, вмовили - продаю по переуступці! :D

Ти нічого й не купляв.
Просто флудиш.

Переказуєш 5 000грн, чи більше, будь-якій хворій дитинці - чек про переказ коштів викладаєш тут із написам "для Долярчика".
Тоді я тут викладаю свої доки із прикритим прізвищем і зверху ставлю листочок з написом "для Франта"!
Ок?

Фото документів (навіть з прізвищем - Долярчик чи Простак) я можу виставити в будь який момент. Є така програма, Фотошоп. Дає величезні можливості тому, хто вміє.
Вчись, торговець!

Можеш пошукати на форумах допис Будівельника, як він купив чи продав 5000 т золота у злитках - він виставив такий документ. Лише Фотошоп, жодного лукавства)))
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 10:59

Квесторе_поверніться писал(а):Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?

таких пунктів, немає в жодного забудовника...
jay2004

С нами с: 19.02.09
Благодарил (а): 98 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 11:02

jay2004 писал(а):

Тому в будь якому районі Києва - стоять десятки недобудів в 25 поверхів кожний.
І ніхто не планує притягати до відповідальності долярчиків найвищого шабля
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 11:10

jay2004 писал(а):

Відповідальності за несплату чи невчасну сплату за квартиру теж немає?
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 11:17

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

jump писал(а):
аби Ви мали розуміння, що у львівських забудовників "Двір без авто" це розпіарена рекламна фішка.
В реалі - посередині двору дитячі гойдалки/лазанки, по яких до ночі товчуться і горлають місцеві та немісцеві діти/підлітки і цей галас відлунює по такому двору, оскільки він у формі колодязя.
А з паркуванням вилізає купа проблем, оскільки всім не вистачає місць і тоді сварки, підпирання, виклики поліції, евакуатори і т.д. Масив Пасічний, до прикладу.

Я це розумію, тому саме це й потрібно в найближчій перспективі, щоб діти й люди соціально адаптуватися на майданчиках, без ризику потрапити під авто в дворі, а не сиділи в гаджетах, як зараз у моїх знайомих в Полтаві, бо в дворі крім парковки й двох качель немає нічого.
Проблеми паркування наразі не цікавлять. Вони саме дорогими паркомісцями і податками в цивілізованому світі й вирішуються, як би не хотілося автовласникам безкоштовних. Віддаю перевагу таксі при необхідності й громадському транспорту.
В майбутньому в планах побудувати будинок і взагалі втекти з міста, але наразі вимоги такі, як є.
Ви можете порадити щось цікаве для моїх критеріїв у Львові, а не лише критикувати?
Хоча бачу, що провінційний Франківськ для мене більше підходить.))
stryzhko

С нами с: 04.10.16
Благодарил (а): 412 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 20 дек, 2020 11:58

Це - я дуже не вичитував, бо мене насторожило інше в договорі!
Якщо при зачі будинку, буде різниця більше 1м2 - то, аж тоді одна сторона іншій компенсує різницю(залежно в плюсі, чи в мінусі той 1м2)
Але ж Карл! 1м2!!!
Тобто, вони можуть зменшити мені на 0,9м2 площу і нікуя не компенсувати коштами!!! :shock:
Бо Авалон, то мені був зразу при здачі будинку, перерахував компенсацію за 0,5 чи то 0,6м2!!!
А тут Ріел, хоче аж до метра квадратного халяви!(трохи окуїли)
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

#<1 ... 604605606607608 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор