Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Квесторе_поверніться написав:Долярчик, як в договорі прописано відповідальність забудовника за невчасну здачу обєкта?
таких пунктів, немає в жодного забудовника...
Тиоретик?
А я - практик! І в договорі прописано, що максимум забудовник має право затягнути здачу на 1 квартал! Далі йде штраф за кожен день протермінування! Тільки от на практиці ще не чув, щоб хтось стягнув через суд з забудовника кошти через затримку здачі на 3+ місяці! Але, відповідальність сторін у договорі - прописана чітко!
Поставили вже вікна мені. Росте кількість жирів в маслі
До речі там багато так званих смарт-квартир в деяких секціях. Думав над цим. Для студентів чи одиноких нормальний варіант. Хоча не впевнений чи для України норм. В Європі люди на гольфах їздять, а в Україні швидше куплять ленд крузер і поставлять газ для економії.
jump написав: у львівських забудовників "Двір без авто" це розпіарена рекламна фішка.
Тут наче реальні фото таки без авто, а не рендери і частина двору взагалі без дитячих майданчиків, які в іншій частині двору праворуч, вже трохи подалі, для тих хто не любить галасу. Я не місцевий, тому "ведусь" на таку рекламу)), а Ви, як корінний львів'ян можете порекомендувати щось подібне чи краще, можливо в перспективі будівництва на найближчі 4-5років?
Востаннє редагувалось stryzhko в Нед 20 гру, 2020 14:46, всього редагувалось 1 раз.
Та теж там пише за 1 квартал затримки(мають право) - тому я тльки "перебіг очима"
Та й що толку того всього, що не влаштовує, якщо змінити Покупець в договорі нічого не може! Я на паралельній гілці "Оренду сплачують орендарі..." виклав відео вчора - так там теж це пояснюють, що договір підписується такий, як він є складений забудовником і щось змінити - ви не можете! Тобто, або змирюєтесь з тим всім, що не влаштовує і підписуєте, або - прощаєтесь, і йдете до іншого забудовника, де майже, те саме в договорі пише
Купіпля Доляреком квартири це цетральна подія останніх днів тут. Долярек і його сімя повинна гордитися ним. Забезпечив сімю житлом, придбав потенційний актив на майбутнє. Займає активну життєву позицію...майданить в товаристві сейвфоп. Побажаємо йому успіхів.
Квесторе_поверніться написав:Купіпля Доляреком квартири це цетральна подія останніх днів тут. Долярек і його сімя повинна гордитися ним. Забезпечив сімю житлом, придбав потенційний актив на майбутнє. Займає активну життєву позицію...майданить в товаристві сейвфоп. Побажаємо йому успіхів.
Приєднуюся до побажань! Долярчик - парубок моторний і хлопець хоч куди!
Знову Osint стежить і підсовує рекламу "Місто Трав")) Чи може хтось порекомендувати аналогічні чи кращі ЖК з таким закритим двором без авто як з 34:20 цього відео? https://youtu.be/mIXMLzPrmb8
Ту ще писали за річку на Левандівці, що десь поруч тече...
То я вам так скажу: - те, що "Схід сонця" і ще купа висоток побудували біля Інтерсіті на Чорновола - на торфовищах!!! - нікого не хвилює? - те, що Авалон Тайм звів декілька будинків на самій таки Полтві і тим не менше, ціни лупить на однухи від ляма і вище!!! - теж нікого не хвилює? - те, що на місті і Полярону звели нанадцять будинків, де гальванікою і всякою хімією грунт просто насичений!!! - теж нікого не хвилює?
Список можна продовжувати, але для чого, якщо в місті Лева, напевно, більша половина новобудів зведена, як не на цвинтарях, то на болотах/річках і т. п. А якщо, в менш-більш нормальному місці - так там цінник вищий!
Але ж тут гілка для обговорення більше для інвестиції в бетон для оренди - тому сенс вишукувати хороші місця за овердокуя грошей?!