Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 633634635636637 ... 1063>
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 08:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Насправді почерпнув для себе багато цікавої інформації із цієї гілки.
Прочитавши всі дописи з'явилась якась загальна картина щодо вибору нерухомості.

Хотів виділити деякі корисні пункти які випливають із цієї гілки:
1. Як вибирати квартиру, на що звертати увагу, недоліки перших та останніх поверхів, розташування квартири у будинку, сторона на схід чи захід, опалення індивідуальне чи придомова котельня. Одним словом як не попасти на не ліквід, а взяти дійсно хороший варіант.
2. Локація. Які райони кращі і в чому їх перевага. Де зручніше жити у центрі чи при центрі. Життя за містом. Окремі вулички для життя.
3. Як організувати пошук квартири. Якими сайтами користуватися для пошуку. Скільки потрібно перемацати, щоб знайти варіант.
4. Вторинний ринок нерухомості, житло у історичній спадщині міста. Недоліки старого будівництва та його переваги.
5. Ремонт квартири. Скільки коштує. Як організувати.
6. Окремо хотів виділити також пункт депозит vs нерухомість.
Все це та багато іншого можна дізнатися із цього форуму.

Чого Ви не дізнаєтесь на цій гілці:
1. В якого забудовника купувати нерухомість.
2. Вартість нерухомості. Варто орієнтуватись на конкретні кейси купівлі/продажі. А тут приведено багато цін із сайтів, реклами. Як правило на луні нижня ціна показує неліквід. А найкращий спосіб дізнатися ціну самі знаєте - внести пропозицію.

Шановний пане "Квесторе_Поверніться" поділюся. Взяв я в тому ЖК де пані "Ламбада" писала, щоб і сама
там взяла якби не один нюанс. Діло було у кінці 2017р. па 1100. Вибачайте за конспірацію, але я помітив що тут так прийнято, самі навчили. Думаю форумчани зрозуміють про що мова йде.
Брав я для себе із розрахунку в майбутньому здати в оренду подобово, коли надоїсть у центрі жити.
На продажу не виставляв, тому скільки коштує не скажу.
Truskavetskiy

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 11:01

Truskavetskiy написав:Хотів виділити деякі корисні пункти які випливають із цієї гілки:
1. Як вибирати квартиру, на що звертати увагу, недоліки перших та останніх поверхів, розташування квартири у будинку, сторона на схід чи захід, опалення індивідуальне чи придомова котельня. Одним словом як не попасти на не ліквід, а взяти дійсно хороший варіант.
2. Локація. Які райони кращі і в чому їх перевага. Де зручніше жити у центрі чи при центрі. Життя за містом. Окремі вулички для життя.
3. Як організувати пошук квартири. Якими сайтами користуватися для пошуку. Скільки потрібно перемацати, щоб знайти варіант.
4. Вторинний ринок нерухомості, житло у історичній спадщині міста. Недоліки старого будівництва та його переваги.
5. Ремонт квартири. Скільки коштує. Як організувати.
6. Окремо хотів виділити також пункт депозит vs нерухомість.
Все це та багато іншого можна дізнатися із цього форуму.

Не поділитесь узагальненнями? ;)
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 16:01

Долярчик написав:в мене ще є цікава гілка
так, то гілка для сміливих підприємців! Конгеніальних стратегів, які крок за кроком старанно формують субпростір по перетворенню передових бізнес-ідей у матеріальні ціннннності)))
Frant

Подякував: 1776 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 16:43

Frant написав:
  Долярчик написав:в мене ще є цікава гілка
так, то гілка для сміливих підприємців! Конгеніальних стратегів, які крок за кроком старанно формують субпростір по перетворенню передових бізнес-ідей у матеріальні ціннннності)))

:lol:

Зображення
Мизантрóп

Подякував: 1599 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:14

Truskavetskiy написав:Шановний пане "Квесторе_Поверніться" поділюся. Взяв я в тому ЖК де пані "Ламбада" писала, щоб і сама
там взяла якби не один нюанс. Діло було у кінці 2017р. па 1100. Вибачайте за конспірацію, але я помітив що тут так прийнято, самі навчили. Думаю форумчани зрозуміють про що мова йде.
Брав я для себе із розрахунку в майбутньому здати в оренду подобово, коли надоїсть у центрі жити.
На продажу не виставляв, тому скільки коштує не скажу.

Дякую за інфо...пані Ламбаду памятаю, де вона хотіла взяти не памятаю.
Скажіть який забудовник і скільки км. до Львівсьеої Національної Опери...якщо не секрет?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 12:57

Резюмувати це все – діло не просте, таке під силу тільки пану "Долярчику".
Та й дати відповідь на питання "Як вибрати квартиру?" на цій гілці можна прирівняти до самогубства. Заклюють, спаплюжать, перетруть в порох і навіть оком не моргнуть.
Зі свого досвіду лише добавлю, що варто практично помацати побільше варіантів.
Я свої узагальнення висловив швидше для того, щоб зробити акцент на тому, що можна почерпнути із цієї гілки.

Пане "Долярчику" при всій повазі до Вас, ще одну Вашу гілку не осилю. Користуючись нагодою хотів побажати Вам успіху та везіння. У Вас є надзвичайно сильна риса характеру – це вміння берегти гроші.

"Квесторе поверніться" Не повірите, але я не пам'ятаю хто забудовник, але знаю хто розробляв архітетуру – AVR Development . А до центру від мого ЖК недалеко, за хвилин 10 дійти можна.

P.S Не получається тегнути учасників гілки🤷🏻‍♂️.
Truskavetskiy

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 14:39

Долярчик написав:писимісти

школа прогулювалась?
хай жінка підучить, бо діти такими ж тлумками підростуть і вибиратимуть му*** до владних структур...

П.С.
можливо комусь потрібні офіси 8)
Семицвіт - торгово-офісний центр
від 260 до 866м2
в готовому бізнес-центрі
перші два місяці оренди безкоштовно :D
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 15:03

Реальний кейс.На днях біля мене продали дачну ділянку 5сот з будиночком 48квадратів 27куе.Ці люди купили цей будиночок два роки тому за 23к.
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 15:44

Truskavetskiy написав:Не повірите, але я не пам'ятаю хто забудовник, але знаю хто розробляв архітетуру – AVR Development . А до центру від мого ЖК недалеко, за хвилин 10 дійти можна.

Єфремова, 26
там зараз "сподвижник" Долі живе, бородатий корумпований брехун
втік із колишнього житла - страхопудливої оселі зла 8)
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2021 15:59

Truskavetskiy написав:Резюмувати це все – діло не просте, таке під силу тільки пану "Долярчику".
Та й дати відповідь на питання "Як вибрати квартиру?" на цій гілці можна прирівняти до самогубства. Заклюють, спаплюжать, перетруть в порох і навіть оком не моргнуть.
Зі свого досвіду лише добавлю, що варто практично помацати побільше варіантів.
Я свої узагальнення висловив швидше для того, щоб зробити акцент на тому, що можна почерпнути із цієї гілки.

Пане "Долярчику" при всій повазі до Вас, ще одну Вашу гілку не осилю. Користуючись нагодою хотів побажати Вам успіху та везіння. У Вас є надзвичайно сильна риса характеру – це вміння берегти гроші.

"Квесторе поверніться" Не повірите, але я не пам'ятаю хто забудовник, але знаю хто розробляв архітетуру – AVR Development . А до центру від мого ЖК недалеко, за хвилин 10 дійти можна.

P.S Не получається тегнути учасників гілки🤷🏻‍♂️.

В чому цімес бізнес класу квартири на Вашу думку?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 633634635636637 ... 1063>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: lavua67 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор