Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 632633634635636 ... 1063>
Повідомлення Додано: Пон 01 лют, 2021 23:35

Не видно кінця кризі.Кидаю в бій останні резерви.Сдаю в оренду ще один гараж.Десь ще 700-800грн.Але дійсно , якщо раніше тут писали , щоб пристойно жити , достатньо 3кв в оренді, то зара то хіба ледве животіти :(
Bolt

Подякував: 23 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 00:42

Bolt написав:Не видно кінця кризі.Кидаю в бій останні резерви.Сдаю в оренду ще один гараж.Десь ще 700-800грн.Але дійсно , якщо раніше тут писали , щоб пристойно жити , достатньо 3кв в оренді, то зара то хіба ледве животіти :(

Ну піляяяять, ну а що мають казати ті, що впахують, навіть, не за мінімалку, а за середню з/п зранку до ночі? Наприклад, на умовній Фуджікурі? :evil:
А лендлордство - таки на порядок легше!!! :mrgreen:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 01:10

Долярчик написав:
  Bolt написав:Не видно кінця кризі.Кидаю в бій останні резерви.Сдаю в оренду ще один гараж.Десь ще 700-800грн.Але дійсно , якщо раніше тут писали , щоб пристойно жити , достатньо 3кв в оренді, то зара то хіба ледве животіти :(

Ну піляяяять, ну а що мають казати ті, що впахують, навіть, не за мінімалку, а за середню з/п зранку до ночі? Наприклад, на умовній Фуджікурі? :evil:
А лендлордство - таки на порядок легше!!! :mrgreen:

Доречі про Фуджікуру читав , що з
людей , які там працювал звернулись в ПФ то там навіть стаж був зарахований не за весь час роботи .Походу, частину ЗП неофіційно платять.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 08:48

Мда.Долярчик свого смарта навіть залізничникам в оренду не здасть, як я пропонував раніше :(
https://karriere.deutschebahn.com/karri ... kr-5690194
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 09:49

Інститут конвеєробудування у Львові виставили на продаж за 240 тис. грн
Інституту належать численні будівлі на розлогій ділянці біля Краківського ринку

Регіональне відділення Фонду державного майна (ФДМУ) виставило на аукціон контрольний пакет акцій (72,69%) львівського «Проектно-конструкторського інституту конвеєробудування». Інстуту належить майже два десятки приміщень сукупною площею 5370 м2, він розташований на земельній ділянці у 0,56 га поруч з Краківським ринком. При цьому стартову вартість за контрольний пакет акцій ФДМУ встановив лише 236140 грн. 8)

Згідно з даними платформи YouControl, наприкінці 2020 року власниками ПРаТ «Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування» були держава в особі регіонального відділення ФДМУ (72,69% акцій), ТЗоВ «Краківський ринок» (22,42%), рештою володіють 42 фізичні особи, їхні прізвища в реєстрі приховано.

https://zaxid.net/institut_konveyerobud ... n_n1513793

«Проектно-конструкторський інститут конвеєробудування» має 19 будівель у задовільному стані. Це як головний корпус підприємства, так й окремі споруди поряд із ним. Їхня сукупна площа 5370 м2, з них 1570 – перебуває в довгостроковій оренді у майже чотирьох десятків фізичних та юридичних осіб. Зокрема, кілька приміщень в інституту орендує його співвласник, ТЗоВ «Краківський ринок», під кафе, склади, громадську вбиральню та інше.

Усі будівлі інстутуту розташовані на ділянці площею 0,56 га на вул. Базарній, 20, навпроти одного з найбільших ринків Львова – Краківського. Земельна ділянка перебуває у комунальній власності, інститут щороку сплачує місту близько 155 тис. грн за користування.

Нагадаємо, найбільшим власником «Краківського ринку» є львів’янка Наталія Щадило (39,5%). Як писали «Наші гроші. Львів», її чоловік Ігор Щадило 1997 року був одним з перших засновників компанії-власника ринку. Наталія Щадило є бізнес-партнеркою Володимира Дідуха, відомого як Вова Морда, та його дружини (ТОВ «Кляса», ПП «Альянс Магнат» та інші). Також займається житловим будівництвом.

Юрію Кожану та його батьку Володимиру Кожану, колишньому почесному консулу Казахстану у Львові, належить 28,5% і 16% відповідно. Ще 10% належить Ірині Возняк, і по 2% Володимиру Гаклюку, Оксані Ясниській, Феодосію Романюку, сини якого працюють суддями в Галицькому районному суді Львова та Львівському апеляційному суді.

https://zaxid.net/news/
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 13:56

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Дочитав я таки вашу гілку. Багато це зайняло часу, мабуть з пів року! Але почав читати я ще з 2000х років. Там де ще "Будівельник" писав про будівництво своїх будинків на продаж. Дуже цікаво було спостерігати за дописами, і аналізувати як розвивалось будівництво новобудів у Львові. Як Екодім один із перших почав продавати свої будинки по 1000$/м2. А потім як пішло як поїхало і не зупинити! Також цікаво було спостерігати за аналізом форумчан, особливо коли ти знаєш наперед, що буде у преспективі. Адже багато чого трапилось за цей час і 2008р і 2014р. і 2020р.
Вся ця гілка вилилась немов у твір. Учасники перетворились на персонажів із книги. Деякі форумчани особливо запам'ятались це наприклад "Козак Характеристик" пані "Ломбада" "Акурт". Ну і звичайно пан "Долярчук"!

Раніше хтось запитував у Долярчука які штрафи прописано за не дотримання термінів здачі будинку. Ніхто не навів конкретних прикладів. Що дуже дивно, адже майже кожен новобуд здається із протермінуванням, а тут ніби багато хто мав справу із купівлею.

Хочу сказати, що мені мій забудовник повернув по 1000грн. за кожен місяць так як було приписано у договорі. Сума накопичувалась до початку карантину, потім списали на форс-мажор. А зараз вже будинок здали.
Truskavetskiy

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 18:42

Truskavetskiy написав:Дочитав я таки вашу гілку. Багато це зайняло часу, мабуть з пів року! Але почав читати я ще з 2000х років. Там де ще "Будівельник" писав про будівництво своїх будинків на продаж. Дуже цікаво було спостерігати за дописами, і аналізувати як розвивалось будівництво новобудів у Львові. Як Екодім один із перших почав продавати свої будинки по 1000$/м2. А потім як пішло як поїхало і не зупинити! Також цікаво було спостерігати за аналізом форумчан, особливо коли ти знаєш наперед, що буде у преспективі. Адже багато чого трапилось за цей час і 2008р і 2014р. і 2020р.
Вся ця гілка вилилась немов у твір. Учасники перетворились на персонажів із книги. Деякі форумчани особливо запам'ятались це наприклад "Козак Характеристик" пані "Ломбада" "Акурт". Ну і звичайно пан "Долярчук"!

Раніше хтось запитував у Долярчука які штрафи прописано за не дотримання термінів здачі будинку. Ніхто не навів конкретних прикладів. Що дуже дивно, адже майже кожен новобуд здається із протермінуванням, а тут ніби багато хто мав справу із купівлею.

Хочу Xсказати, що мені мій забудовник повернув по 1000грн. за кожен місяць так як було приписано у договорі. Сума накопичувалась до початку карантину, потім списали на форс-мажор. А зараз вже будинок здали.

Чому не поділитесь районом, забудовником, по скільки і коли житло брали, скільки зараз коштує і перспективи здачі в оренду?
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 19:14

В Україні стали менше будувати житла: дані Держстату за минулий рік

В Україні загальний обсяг будівництва за рік виріс на 4%, при цьому будівництво житла різко скоротилося – на 18,5%. Всього за рік виконали будівельних робіт на 199 млрд гривень.

Відповідні дані наводить Державна служба статистики.

Так, в грудні 2020 року об`єм виконаних будівельних робіт в порівнянні з аналогічним місяцем 2019 року зріс на 8,2% При цьому показник знизився на 1,2% в порівнянні з листопадом.
При цьому нове будівництво склало 36,1% від загального обсягу, капітальний ремонт – 36,9%. Будівництво інженерних споруд показало зростання – 14,8%.

Серед областей України по зростанню будівництва можна виділити наступні: Хмельницька (58,3% на 6,5 млрд гривень), Одеська (45,8% на 27,9 млрд гривень), Донецька (35,6% на 10,1 млрд гривень ).

Найменше будували у Тернопільській області, показник виріс на 1,2% (2,6 млрд гривень), Волинській – 2,9% (2,5 млрд гривень), Полтавській і Сумській – по 3% (на 8,1 млрд гривень і 1,7 млрд гривень відповідно).

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні в першому півріччі 2020 року загальна площа житла, на яку було видано дозвіл на виконання будівельних робіт, скоротилася в 1,4 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 лют, 2021 21:02

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Так, може вже настав час лякати мене отакими відосіками? :lol:
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 01:22

Truskavetskiy написав:Дочитав я таки вашу гілку. Багато це зайняло часу, мабуть з пів року! Але почав читати я ще з 2000х років. Там де ще "Будівельник" писав про будівництво своїх будинків на продаж. Дуже цікаво було спостерігати за дописами, і аналізувати як розвивалось будівництво новобудів у Львові. Як Екодім один із перших почав продавати свої будинки по 1000$/м2. А потім як пішло як поїхало і не зупинити! Також цікаво було спостерігати за аналізом форумчан, особливо коли ти знаєш наперед, що буде у преспективі. Адже багато чого трапилось за цей час і 2008р і 2014р. і 2020р.

Хочу сказати, що мені мій забудовник повернув по 1000грн. за кожен місяць так як було приписано у договорі. Сума накопичувалась до початку карантину, потім списали на форс-мажор. А зараз вже будинок здали.

Гiлка розпочата 2018р 😀
lejko_vit

Подякував: 0 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

#<1 ... 632633634635636 ... 1063>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей