|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 04 лют, 2021 19:40
Квесторе_поверніться написав:В чому цімес бізнес класу квартири на Вашу думку?
Насправді мені досить важко відзначити якісь однозначні переваги «бізнес» класу. Адже житло купується під якісь конкретні задачі, і в залежності від поставлених задач виконувати функцію буде краще той «клас» який більше йому личить. Тобто навіщо купувати «бізнес», щоб його вбивали орендарі. Але якщо, все таки відповісти конкретніше то я б виділив таку перевагу. У «бізнес» заселиться більш багата соціальна верства. Відповідно питання догляду за будинком будуть вирішуватися якісніше. Що можливо призведе до того, що такий будинок у довгій преспективі не втратить у вигляді. Тобто хочу сказати, якщо купуєш квартиру на довгу преспективу то слід придивлятися до найякіснішого житла. Проте яким би не був «клас» головне це не попасти на не ліквід 🪰. Бо не спасе ні «бізнес» ні «еліт» 😃. Не дарма тут зібралися такі знатокі Пан “jump” зробив дуже вдалий постріл. Браво 👏🏼 проте в ціль не влучив.
-
Truskavetskiy
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 лют, 2021 22:09
Truskavetskiy написав:Не дарма тут зібралися такі знатокі Пан “jump” зробив дуже вдалий постріл. Браво 👏🏼 проте в ціль не влучив.
cподіваюсь, що не Forum Apartments? 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 03:13
Вітання! Цікаво тут у вас. Прийшов з одним питанням і почавши читати цей тред зрозумів, що по правильному треба було б спочатку спробувати знайти відповідь серед дописів, а при її відсутності вже питати. Але прочитавши кілька сторінок і натрапивши на заклик поділитись "історією успєха" з'явилось бажання смалити вже)
Так от про "історію успєха", якщо коротко, то до грошей я завжди відносився із трепетом, а коли начитався (наслухався) Кіосакі і такого іншого, зрозумів, що пасивний дохід моє все. Отож загорівшись цією ідеєю, добрих років 5 тому, трохи по троху, не рахуючи (наразі вважаю, вдалих) інвестицій в біток, вже майже вдалось мені стати власником двох однушок у Львові. Все починалось коли просто була можливість не розтративши усі гроші на моря (чи де там ще люди їх в основному тратять), піднапрягтись і купити щось зовсім мінімальне із ціллю "най буде". А вже по ходу будівництва прийшла ідея здачі в оренду і не однієї, а кількох так, щоб вже взагалі забити на ту кляту роботу і жити в задоволення. Отож через кілька місяців повинні здати 2гу квартиру і настане час "Хе" (чи "Ікс") на який, я чекав останні 2 роки товкши копійку на роботі - час робити ремонти, обставляти квартири, заселяти мешканців і насолоджуватись першим пасивним прибутком.
Так от, тут я не просто так, а все ж вирішив прощупати ґрунт (перш ніж потратити на ремонти вартість ще однієї квартири) і дізнатись чи вартує таку дурню робити. Бо як тут пишуть, і ще чув від знайомих, що не такі вже й великі гроші на тому усьому можна підняти. Особливо зараз. А якщо врахувати к-сть пропозицій на ринку (а це ще не кінець) і те, що квартира матиме хороший вигляд перших років 5, то взагалі все не однозначно. Чи вдасться хоч відбити інвестиції... Чи все ж краще здати в оренду ніж квартири будуть пустувати... По моїм не експертним оцінкам період вийти в нуль має бути близько 2-3 років. Я маю на увазі вийти в нуль по тій частині інвестицій, яка амортизується найбільше (ремонт, техніка). Самі ж квартини не повинні би амортизуватись. На них більше впливає вартість на вторинці, а це вже мабуть інше питання. Хоча...
-
PasInc
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 07:58
Долярчик написав:Але в реальності виявилось, що не так сталось, як гадалось...© Виявилось, що на "багатотисячному" форумі - в реальності на нього заходять 20-30чол., а на цю гілку, то взагалі, 8-10 людей, з яких більшість "одні і тіж"  І більшість з тих "постійних учасників: - якісь злі і не добрі - заздрісні - одним словом -"ображені на всіх і на вся" - на весь світ! - не думаючі - жорсткі песимісти - скритні(хоч тут і так всі "віртуальні" і ніхто не дізнається, чи ви правду пишете, чи ні) Тому ми так і живемо, бо і в реальному житті частішше вам підставлять підніжку, кинуть камнем в голову, чи запхають ніж в спину, а не подадуть руку допомоги, чи просто скажуть добре слово...
Форуми в основному є конфліктними платформами. Так закладено природою. Тому не слід брати близько до серця, хоча Ви так і робите👍🏻. Проте у цій різниці поглядів можна розгледіти те, що не одразу помітно. 🎯 На превеликий жаль пане "Jump" , із смутком на душі та комком у горлі це і є той "ЖК" 🎭. Все можете закидувати камінням😰.
-
Truskavetskiy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 11:06
PasInc написав:Так от про "історію успєха", якщо коротко, то до грошей я завжди відносився із трепетом, а коли начитався (наслухався) Кіосакі і такого іншого, зрозумів, що пасивний дохід моє все. Отож загорівшись цією ідеєю, добрих років 5 тому, трохи по троху, не рахуючи (наразі вважаю, вдалих) інвестицій в біток, вже майже вдалось мені стати власником двох однушок у Львові
Оооооо, Ви потрапили туди, куди треба!  PasInc написав:(перш ніж потратити на ремонти вартість ще однієї квартири) і дізнатись чи вартує таку дурню робити. Бо як тут пишуть, і ще чув від знайомих, що не такі вже й великі гроші на тому усьому можна підняти. Особливо зараз
Так, ціни на оренду - зовсім не сприяють робити дорогий, чи, навіть, середній ремонт. Він має бути дешевим, але гарним! Тільки на електриці і сантехніці не економити, а на всім решта - "витискати всі соки"!  Я вже от прораховую(хоч до здачі мого смарту 1,5р) де, як, і на чому зможу зекономити. Тим більше, що вже 1 ремонт "під ключ" в мене за плечима. А власний досвід - велика сила! п. с. Думаю, що нам всім тут цікаво, в які ЖК Ви вклались? Хоч натякніть 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 12:01
Долярчик, не очікував на такий теплий прийом)
Стосовно ремонту, я десь так і прикидав. Все, що робиться на віки (проводка, сантехніка, штукатурка, стяжка) робити на совість. Інше (побілка, ламінат, меблі) брати не з дорогого, так як все одно воно відслужить років 5-10. Досвід ремонтів маю теж і міг би й тут руки прикласти, але 2 квартири не потягну - доведеться роботу кидати задля такої забави. Тому все ж планую брати бригаду. Меблі теж наловчився які не які робити. Благо онлайн-конструктори зараз є. ЗпроЄктував, замовив, зібрав.
Та яка різниця які ЖК. Скажу так, одна 38м в спальному районі не близько до маршруток, інша 46м навіть і не зовсім у спальному, але місце не шумне і потенційно мало б бути приємним. Всі обіцяють золоті гори, а в результаті затягують здачу на рік-два, мурують найтонші стіни, заливають криву стяжку, ставлять своїх голів ОСББ і потім жалійся не жалійся. Десь саме тому, я вирішив, більше з такими "надійними" забудовниками не пересікатись і на ближче майбутнє думати про інші інструменти інвестування.
А зараз таки мабуть треба запустити той проЄкт оренди і подивитись як піде.
Коли брав другу, то вже з'явились смарт-квартири. Спочатку зацікавило, проте потім подумав, що сім'ї жити там якщо і будуть, то або не багато, або в переважній більшості не благонадійні. Та простять мене люди, якщо я помиляюсь. А потім розгрібати це все в тому мурашнику, якось не дуже хочеться.
-
PasInc
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 12:56
PasInc написав:Та яка різниця які ЖК. Скажу так, одна 38м в спальному районі не близько до маршруток, інша 46м навіть і не зовсім у спальному, але місце не шумне і потенційно мало б бути приємним.
А які витрати на комуналь в цих квартирах в опалювальні місяці...якщо не секрет?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 13:33
Квесторе_поверніться, наразі це не відомо. Та що менша, мала б бути теплою і витрати газу мінімальними. Наразі котел там не запущений і вона так простояла 2 зими. Сусіди гріють + сонячна сторона. Та інша, може бути холодніша тому, що вона над магазином і кутова. Проте, вона теж не велика, побачимо... Загалом, я так розумію, наявність підігріву підлоги позитивно впливає на розхід газу, проте чи вартує на це тратитись для зйомної квартири, я не знаю.
-
PasInc
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 13:48
PasInc написав:Та яка різниця які ЖК. Скажу так, одна 38м в спальному районі не близько до маршруток, інша 46м навіть і не зовсім у спальному, але місце не шумне і потенційно мало б бути приємним. Всі обіцяють золоті гори, а в результаті затягують здачу на рік-два, мурують найтонші стіни, заливають криву стяжку, ставлять своїх голів ОСББ і потім жалійся не жалійся. Десь саме тому, я вирішив, більше з такими "надійними" забудовниками не пересікатись і на ближче майбутнє думати про інші інструменти інвестування.
Протермінування здачі стандартна тема, погоджусь з вами на 100%. Мені протермінували на 2 роки. Розкажіть будь ласка, яка була актуальність квартир, коли Ви обирали свою? Що було вже розкуплено, а з чого можна було вибрати. І головне на якому етапі було будівництво при виборі, повітря над котлованом, фундамент, чи вже поверхи шурували. Тут часто пишуть про те, що багато житла вже розкуплено, навіть на стадії фундаменту. Розкажіть будь ласка як було у Вашому випадку. Дякую з повагою.
-
Truskavetskiy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 лют, 2021 13:55
PasInc написав:Стосовно ремонту, я десь так і прикидав. Все, що робиться на віки (проводка, сантехніка, штукатурка, стяжка) робити на совість. Інше (побілка, ламінат, меблі) брати не з дорогого, так як все одно воно відслужить років 5-10
Ну, у виділених словах - в мене теж є ідеї "економії" Але покищо ділитись ними не буду, так як ще за "економію на штукатурці/стінах" - то всі знають, а от зекономити на стяжні, ще впринципі не дуже чути було "лайфХаки" PasInc написав:Та яка різниця які ЖК. Скажу так, одна 38м в спальному районі не близько до маршруток, інша 46м навіть і не зовсім у спальному, але місце не шумне і потенційно мало б бути приємним. Всі обіцяють золоті гори, а в результаті затягують здачу на рік-два, мурують найтонші стіни, заливають криву стяжку, ставлять своїх голів ОСББ і потім жалійся не жалійся
1) Ну ок, не кажете які ЖК, то може хоч ціну напишете на 38м і 46м? 2) "Ставлять своїх голів ОСББ" - то Ріел-с#ка, таке витворяє(а може і ще багато інших) - просто я з ними перший раз з таким стикнувся, бо в Авалоні - зразу після здачі будинку, на перших зборах передали будинок мешканцям/створили зразу ОСББ! А тут, відчуваю, що ріелці своїм ОСББ ще добре мені/і всім мешкацям "крові поп'ють", так як при купівлі смарт-квартири, зразу дали папірець на підпис, що я не проти їхнього ОСББ(типу без вибору) - тому й тарифи можуть вліпити, які захочуть! Але це тільки на перший рік після здачі, а далі мають СВІДОМІ мешканці самі створити ОСББ!(але, знаючи наших людей - це важко, ой як важко) 3) А те, що смарти, на Вашу думку "для бідних людей" - так і однушки в "економах" теж не багатії беруть в оренду А от, якщо в "комфорті" і з НОРМАЛЬНИМ ремонтом, то тут можна і на відповідних орендарів очікувати! Але рентабельність буде не така, як в "економі"...
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-