Truskavetskiy написав:Було б гарно послухати пана Акурта з цього приводу.
На жаль - чи на щастя - я не живу у Львові з серпня 2019 року і не тримаю "руку на пульсі".
Тому на цій гілці нічого не пишу. Хоча читаю.
З наведеного питання можу тільки сказати:
- приятель вклався в Трускавці в квартиру під здачу - бідує. Скаржиться, що клієнтів немає. Здає зазвичай по 270 гривень на добу. Виручка інколи - рідкий місяць - складає за місяць 7000 гривень.
- за виручені 7000 гривень орендує магазин - торгує всім від трусів до штанів. Оскільки і він, і жінка ФОПи та почергово сидять у тому магазині, то виручки вистачає якраз, щоби заплатити податки.
- у Львові все краще, але цікава тенденція щодо здачі в оренду новенької двушки з гарним - в цінах 2016 року - ремонтом за 9000 доларів:
а) здача в 2017/2019 роках - 12 000
б) здача в 2019/2020 роках - 11 000
в) здача в 2020/2021 роках - 10 000 гривень. Про 10000 гривень та орендаря-іноземця з котом рієлтор Оксана сказала: "
Беріть поки даю..."
В той же час у них же - однушка - здається з 1 травня 2017 року - щомісяця приносить в дзьобику 8000-8300 гривень.
В той же час біля
Вікторії Гарденс нова квартира від 2018 року - купили по "переуступке" - як здавалася за 450 доларів так і здається. Цікаве місто та
Вікторія Граденс - ДО РЕЧІ ДУЖЕ ДУЖЕ ДАЛЕКО від центра міста (!!!).
В той же час - купили під здачу чергову квартиру під орендарів - пригальмували з ремонтом - ремонт зараз коштує половину ціни квартири - чекають на Покупана та продадуть.
Не знаю, який буде профіт, бо будинок здано навесні 2020 року - на сьогодні Забудовник по тій самій ціні
не продав сам: двушок - 6, однушок - 3.
P.S. Альтернативный варант: навесні 2018 було продано тими ж людьми однушку з ремонтом - за 46 000 доларів. На всі гроші куплено
Ethereum по 695 доларів. Ціну на сьогодні та
профіт не знаю - в мене немає кріпти. Порахуйте самі, якщо знаєте...