Будівля є власністю Національного університету «Львівська політехніка».

Угорська, 14 (кілька тис квартир) плавно переходить у нові та старі черги Софіївки, далі на Пулюя і аж до Козельницької - новий район

|
|
![]() У Львові знесли адмінбудівлю заводу «Полярон». Відео дня
Будівля є власністю Національного університету «Львівська політехніка». ![]() Угорська, 14 (кілька тис квартир) плавно переходить у нові та старі черги Софіївки, далі на Пулюя і аж до Козельницької - новий район ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Це ще те гетто, обходив його 10ю дорогою, коли шукав що купувати. 1-1, здається рахунок зрівнявся, щодо того братись за оренду чи ні. Я розділяю обидві думки, проте наразі не бачу альтернативи куди вкладати отримані від продажу кошти. Знову в наступну квартиру чи одразу в дві... не знаю, я думав одночасно більше ніж одну квартиру купувати не вартує, щоб зменшити ризики втрати коштів. Рано чи пізно, можна попастись на якусь проблему продовжуючи ризикувати такими купівлями. Окрім того, це вже якось не дуже пасивний дохід. Загалом після цих квартир, я думав дивитись в сторону закордонних акцій чи наших облігацій, але там теж повинна би бути своя ложка дьогтю. А основна ідея, це за час активного періоду життя створити стабільний потік доходу на пенсію. Хоча і здавати в оренду теж далеко не ідеальний варіант. ![]() Пане Долярчику при всій повазі, не думаю, що забудовник притримує хороші варіанти на потім, а сам підсовує не ліквіди. А міркую я так з наступних причин: 1. Одного разу при купівлі чергового бетону я мав розмову із власником будівельної компанії. Компанія не дріб’язкова, набудувала багато у Трускавці , та й у Львові звела один будинок. Так ось говорили ми про більш масштабні інвестиції і отримав я таку відповідь. По дешевшій ціні може бути тільки окрема секція або цілий під'їзд. Тобто не 3,4,5,6 поверхи чи всі 1к з правильним плануванням, а окремий під’їзд з мансандрою і всіма витікаючими. Ціна була озвучена на 100$ дешевше ніж буде ціна на початку продаж. А на початку продаж вона мала бути в районі 400$. 2. Як правило, коли залишаються останні вільні квартири у забудовника то залишається не ліквід. А якщо не ліквід забудовник розпродує спочатку, тоді як він випливає у кінці. Тоді б у кінці ми мали ліквіди по високих цінах. Так наприклад було із моїм форумом. З 2018р. залишився один не ліквід. І скільки разів я не робив запит на варіанти які мене цікавили, нічого не з‘явилось. 3. І ще один важливий момент який я відмітив для себе. Повертаюсь до того ж забудовника у м.Трускавець. У 2016р. я вклався там у повітря. Вибрав вельми хороший варіант! У 2018р. квартира була продана без навару знайомим людям, забудовник на момент продажу й далі пропонував не гірші варіанти, але це вже була стадія будинку перед здачею в експлуатацію по тій самі ціні що і на старті продаж. Минулого року цікавився чи є ще квартири, сказали що є. Щойно зайшов на лун і бачу що є у наявності 1к.2к.3к одним словом є все бери не хочу. Ціни ті що були на старті. І така тендеція у Трускавці зустрічається майже в кожному ЖК. Тобто абсолютна протилежність Львову. Це були всі приклади із конкретних ситуацій, а тепер ще хотів висловити деякі теоретичні міркування. Беручи вище сказане до уваги, міркую що забудовник не має на меті приховати якісь варіанти тим паче підсовувати не ліквіди, його ціль продати якнайшвидше, все і бажано одразу. Це ми можемо гратись в дрібні спекуляції, купив повітря, вичекав перепродав за дороще, а забудовник веде бізнес. Можливо спекуляцію створюють великі інвестори, але це не означає, що квартири є у наявності, їх нема, вони викуплені, іншими словами продані забудовником . Який процент таких спекулянтів я гадки не маю, але у Трускавці він нульовий. Було б гарно послухати пана Акурта з цього приводу.
![]() "Чорненькі" банани теж можна купити пА 20грн/кг! ;)))Ну де ж так можна грубо накидувати на вентилятор? ![]() Ну це ж Сокільники - це раз! - по-друге - це ж Ріел(хоч я і в нього вклався), який затягує будівництво і шурує, навіть, зовнішні стіни з овноблоків! - тому і ціною може бавитись! - по-третє - ціна-замануха, яку ви, відвідавши ВП, навіть, близько не знайдете! А якщо знайдете, то буде жорсткий неліквід в останній черзі!!! От тепер - після вищенаписаного - хотілось би побачити ту купу забудов, якою хоч греблю гати по такій, чи трохи дорожчій ціні? ![]() Є купа? Чи зараз знову на вентилятор підуть ЖК з самої глибинки Підголоско, Рясного, Винник, Вульок, Щурата і ще може якихось іпенистих іпенях про які я не згадав? ![]() ![]()
З того, що відомо: На в.Шевченка у ЖК Семицвіт і ЖК В.Британія була подібна ситуація у 2020р. На руках уже здані еквартири можна було купити за ціною забудовника. ![]() Якщо Ви про переуступку то такі варіанти були постійно у 2020р на ринку по ціні забудовника, а то й дешевше попадалось. Мова про те що забудовник продає зданий в експлуатацію будинок по ціні повітря над болотом.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! Цікаво, як пан Джамп ігнорує мій допис вище
![]() А може шукає "купу варіантів" по низькій ціні не в іпенястих іпенях ![]() ![]() ![]() "Любий друже" пробачте, що не відписав Вам одразу. Я прогулювався майже весь день, трішки у місті, трішки у лісі. Гарний день, сонечко, пташки співають. Обожнюю гуляти щодня у місті і за містом. Розглядаю архітектуру, будинки, у лісі насолоджуюсь тишею і спокоєм. Надихався свіжого повітря, сів випити живого пива - бачу, що Ви дуже хвилюєтесь за мене. Не переймайтесь. Наскільки я розумію, Ви знаєте славетне місто Лева лише з вікна жовтого богдана, яким щодня їздите із Мазепи до свого контейнера на Сихові,шматка землиці на Мазепи-Топольна та кількох відвідин ВП на Рудненській. Дозвольте Вам дати кілька порад. Закрийте якось той контейнер на ланець, сядьте на ровера і з"їздіть хоч раз в деякі "іпенисті іпеня" (Ваш вираз). До прикладу візьмемо ті ж Вульки. Я б краще жив саме там, на межі Пирогівки і Вульок, ніж на місці колишнього інструментального заводу поруч із одним із найбільш загазованих перехресть та місцин Львова (є така карта, поцікавтесь при нагоді). Вульки - це ліс, чисте повітря і тиша. Сів у машину чи на ровера і за 3хв. ти уже в Метро/сільпо/басейні, спортзалі, школі, садку. А Ваша локація - це мурашник, вихлопні гази, бруд і цілодобовий шум, і усі ці явища будуть набирати усе гіршого значення для Вас, як мешканця. Або ЖК Компаньйон, який я навів лише для прикладу, але на Вас це подіяло як червона шмата на молодого бичка. Будується на вулиці Проектованій, бічна вулиці Трускавецької. Поруч свій ЖК зводить Авалон (знайдете). Це неподалік Стрийської, біля парку Боднарівка і бронетанкового заводу (там до речі гарний сосновий ліс). Поруч є новітній термінал Нової пошти. І до речі, Ви можете туди влаштуватись на роботу, платять одразу 12-15 тис. грн., підете по кар’єрних сходинках, станете нач. відділу - 22-24 тис. грн. Навіщо Вам відморожувати чи перегрівати своє дупло у контейнері і деградувати на цій роботі з дня в день? Станете білим комірцем. Але треба працювати головою, а не гасати по усіх форумах і дивитись тупенькі відео своїх "псевдогуру". П.С. і навчіться грамотно писати та висловлювати свої думки: отримаєте за 2р свого смарта, прийдете на рантку із можливим орендарем і будете говорити такі нефайні речі як "нищота", "писимісти", "слив защитан" і т.п... Цей сленг можливий у принципі на Левандівці, але коли отримаєте свої перші 3 тис. грн. за оренду (сподіваюсь), то певно задумаєтесь над розширенням бізнесу, бо 2*3000=6000. І так собі міркую, що купите щось у більш притомній локації, а там відповідно й квартиронаймачі будуть грамотніші ![]() За мене не переймайтесь, якщо Вам не подобаються мої приклади чи думки, можу перейти до рангу читача забув...пиво подіяло, смачне дуже... ті 450 тис грн., які Ви заморозили у Ріелі на 2 роки, можна було легенько подвоїти за цей же період, бавлячись у грн. депо, валютні коливання та кроси євро/долар, але про що я балакаю, у Вас є свої гуру... ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ну от - питання було строго по темі, а Ви перейшли на життя-буття, і на те, як погано Долярчику їхати в жовтому "Богдані"(хоч, переважно їду в комфортному 46-му) і як класно гуляти Джампу біля лісу... А по конкретному питанні про дешеві ціни на нерухомість/про "купу варіантів" - є що відповісти? ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! я вибачаюсь, що влізаю у Вашу дискусію, проте у мене є декілька питань до львів'ян чи людей, які довго проживають у Львові.
Хочу купити 1к-ну квартиру у Львові під здачу у новобудові.Сам не зі Львова.Дивився у ЖК Семицвіт, хочу там або десь в ближньому центрі. Хочу запитати де краще, на Вашу думку? Семицвіт норм варіант чи порадити щось краще?
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|