Що ви мелете ви ж хіба вмієте
ну не достойні ви
та не маєте ви
- що сказати - мордою ліца нє вишел, от в спадщину трьоху і щобо одразу в Люксі- це по пацанськи, працювати, дбати про сім'ю, мріяти та досягати своїх мрій - не смішіть еліту
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Що ви мелете ви ж хіба вмієте ну не достойні ви та не маєте ви - що сказати - мордою ліца нє вишел, от в спадщину трьоху і щобо одразу в Люксі- це по пацанськи, працювати, дбати про сім'ю, мріяти та досягати своїх мрій - не смішіть еліту
![]() Це хто там по вашому по пацанськи хоче працювати? МОЖЕ ШВИДШЕ НА ХАЛЯВУ ЗАРОБЛЯТИ ( СКАЧУЧИ З ГІЛКИ НА ГІЛКУ ПИТАЮЧИ у всіх і кожного як йому на пічці лежати та грошенята з пасивного доходу в мішках рахувати ?)) Востаннє редагувалось roberto dark в Чет 01 кві, 2021 23:46, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Золоті слова! ![]() Як у воду дивитесь! Звісно, якщо б мав на Авалон Люкс, то.... взяв би, наприклад, біля себе/біля ТРСК Спартака, па 800-900 в Грінвіль Парку, чи в Авалон Флексі : D А Авалон Люкс - то мені просто "зайшов" його вигляд і те, що зелені багато навколо!(так в ютубі ролик про нього бачив - а сам біля нього не був) ![]() Ехххххх, все приходиться робити самому)))Ну що, ніхто не хотів сфоткати НАЙКРАЩИЙ ЖК на Левандівці? Може там все заморожено, чи взагалі, все розгорнуто бульдозером?! ![]() І я казав, що до літа туди заїжджати не буду - а тепер, навіть не знаю, чи взагалі, треба туди пертися, якщо ВСЕ Є В ІНТЕРНЕТІ! ![]() Тож, фотки з сайту забудовника, станом на березень! (а всі ж пам'ятають мої фото за грудень, де був зведений ТІЛЬКИ не то паркінг, не то перший поверх) ![]() ![]() ![]() ![]() Як бачимо - твердо будують 1 поверх в місяць! І це - нормально! Так як вже рік, як всі забудовники сповільнити темпи будівництва. Пам'ятаю, як Авалон гнав мій будинок(а вони, навіть, в неділю працювали) - то зводили 1,5-2пов в місяць - але це тоді був бум будівництва і всі гннали наввипередки ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!А якщо "Путін нападе" то що буде з вашим будівництвом як думаєте? Бо вже судячи по новинам росіяни голосно бряцають зброєю біля кордонів України.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Як нападе пуйло з неуспіха буде Успіх. Бо ціни зростуть одразу у нас.
![]()
З задоволенням послухаю, що буде з київською нерухомістю пана із йордану, коли його випустять з бану )))) ![]() Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом.
Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка: По плюсам: - в ЖК закрита територія без авто - шикарний підземний паркінг - не погане розміщення ЖК - "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг - потенційна заселеність ЖК власниками - розстрочка на 20 платежів По мінусам - ціна - 10000 мінімальна - орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.
![]() У вас 52 метри-ви мабуть плануєте здавати не менше ніж 10 000 без парковки,а за неї напевно мало накинуть.Імхо
У вас яка секція?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|