|
|
![]() change_pm Купити 150 м вiд 1.7 млн $ з ремонтом вiд забудовника, оренда 3000$ на мiс.
![]()
![]()
Херню не пиши. Місце не найгірше. Під здачу нормально. І де там промзона? Явно не львів'янин пише. ![]() ETHEREUM
По такій ємоційній реакції можна зрозуміти що ТИ В ЦЕЙ НЕЛІКВІД В КЛОАЦІ ВЖЕ ВЛОШИВСЯ. З чим і поздоровляю. А тепер оголошую список впритул чи навколо цього твого "нормального" жк : ВАТ ПЛАСТИК, ЛЬВІВСЬКИЙ ФРЕЗЕРНИЙ ЗАВОД , ЛЬВІВСЬКИЙ ЗАВОД БУД МАТЕРІАЛІВ,ТОВ ЛЬВІВСЬКА ІЗОЛЯЦІЯ, ГАЛЕЛЕКТРОСЕРВІС,ТОВ ЗАХІДСПЕЦБУД, АВТОСЕРВІС 03, ЛЬВІВХОЛОД, ЛЬВІВСЬКЕ ПРОФТЕХУЧИЛИЩЕ, ЛІДЕР-М ДРУК, РОЗТОЧКА І ШЛІФОВКА,АЗС УКРНАФТА, АЗС ANP та інші ангари та склади . Тобі мало ??? Під оренду нормально кажеш ? Будеш довго шукати лохів квартирантів на таку відстойну локацію.
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ну бенефіціари там якраз люди з Самопомочі, вони того не приховують)
Там ще й порт поблизу буде будуватися я так розумію. Вантажних автівок буде ще більше їздити. Шкода що такий крутий проект в такому неоднозначному районі. ![]() Жестяка! 2% дохідність, менше ніж реальний інфлєц... Як то кажуть, шляхи Яхве несповідимі... Навряд чи хтось з нас поїде в Їзраїль, тягнути ярмо і копити 1.7 млн баксів... Краще звалити в ОАЕ, хоч ти хто по вірі, а за менщі грощі купити таке саме + нульові податкі + нормальні з.п. чи можливості для бізнеса... ![]() Таких учителей/воспитателей настолько мало, что я бы на них не ориентировался. Те что под сдачу приходят крутят носом и говорят, ну ваш ремонт надо переделывать (про реально дизайнерский дорогой мы не говорим, но за него переплачивать они тоже не готовы) в такое арендаторы не пойдут, так что или скидывайте цену или до свидания и уходят. И простые есть, что хотят с ремонтом, но их очень мало, а квартир все больше и больше, но и они хотят цену как без ремонта чтоб была... (те что с реальными нормальными деньгами на однушку, а тем более смарт, особо не смотрят, хотят от 2 комнат минимум) А новостроек где очереди на сдачу, пока не закончится стройка почти не реально продать, т.к. рядом через пару месяцев сдача, можно от застройщика купить раза в 2 дешевле вашей или же вокруг несколько десятков или сотен (зависит от размера комплекса) квартир продаются соседями ... Не все так однозначно с большими комплексами с очередями особенно, если еще и район так себе. Может через пару лет все и изменится в лучшую сторону - посмотрим, но пока реалии не очень. ![]() А чи взяв би Долярек цей дрібний Смарт?
На скільки метр Долярикового смарта здорожчав?
![]()
Не факт, що його інвестиція не стане як раз прикладом того, коли вже навіть в зданому будинку ціна майже такая сама в $, як була на котловані. Це ще якщо його смарт не припинять будувати ВЗАГАЛІ, на будь якому із етапів. Коли я запитав про "путін нападе", то це не був жарт, бо ескалація на сході приведете до різкого відтоку інвестицій з україни та зміни настрою покупців на внутрішньому РН в цілому по країні, що ми чітко бачили у 2015-2016 роках. Про те , що Львів - це ніби якась "західна фортеця" і тут буде все по іншому ( навіть враховуючи переселенців зі Сходу ) залишаються рожевими фантазіями тих, хто не розуміє елементарних законів економіки. А ось вам і перша ластівка - Вперше з 2015 року: НБУ зафіксував відтік іноземних інвестицій з України...https://news.finance.ua/ua/news/-/49045 ... z-ukrayiny Востаннє редагувалось roberto dark в Нед 04 кві, 2021 18:16, всього редагувалось 1 раз.
![]() За крок до перевороту думок!©
Ну дивіться - розпишу по пунктах, так як вже часто пишуть на Київській гілці, що - "Долярчик був правий/План Долярчика працює/Долярчик знову виграє/Долярчику знову пощастить" і т.п. Тож: 1. Як бачимо, там 24м2, а в мене 27м2 - а при здачі в оренду(розглянемо приклад в одному будинку для рівності умов), то чел з 24м2 виставить свою за 7тис/міс. і я свою виставою за тіж 7тис/міс. - то яку виберуть орендарі? ![]() 2. Всі ті найменші смарти(24м2) вікнами виходять на колію! ![]() 3. Не взяв би я його, по таких причинах(вже мовчу, що він менший, але дорожчий за мій): а) Не буду мати влітку коштів на повноцінний ремонт і меблі, а брати кредит на ремонт - не бачу сенсу! б) Куди поспішати? Ковід на вулиці і ще мінімум рік буде це "коронабєсіє"! Тож, цього року, там смарти будуть здавати пА 3-4-5К/міс.(через ковід йде зниження цін, або ціни стоятимуть на місці по оренді) А от вже через ~1,5р., коли все вже коронабєсіє "вляжеться" - вискочить на білому коні Успіх і покаже всім, по якій ціні треба здавати, чи продавати свою квіточку! ![]() А все тому, що Успіх - Думає! Діє! І обов'язково ще розБагатіє! ![]() (хоч вже, відносно пересічних - не є бідним! )
|
|