Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 670671672673674 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 19:39

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Успіх писал(а):посад високих не займаю, і не ай-ті.....і т.п. - а простий пересічний дрібний ФОП з дрібним мікробізнесом/самозайнятістю
Що ви мелете ви ж хіба вмієте
  roberto dark писал(а):вкрасти, замутити на схемах, отримати хабаря і навіть чим спекулювати обдурюючи тих хто меньш хитріший ніж ти сам
ну не достойні ви
  roberto dark писал(а):більш глибокого розуміння подібних філософських поглядів
та не маєте ви
  roberto dark писал(а):певний рівень культури, освіти та виховання
- що сказати - мордою ліца нє вишел, от в спадщину трьоху і щобо одразу в Люксі- це по пацанськи, працювати, дбати про сім'ю, мріяти та досягати своїх мрій - не смішіть еліту
Орендодавець

С нами с: 30.03.21
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 20:21

Орендодавець писал(а):
  Успіх писал(а):посад високих не займаю, і не ай-ті.....і т.п. - а простий пересічний дрібний ФОП з дрібним мікробізнесом/самозайнятістю
Що ви мелете ви ж хіба вмієте
  roberto dark писал(а):вкрасти, замутити на схемах, отримати хабаря і навіть чим спекулювати обдурюючи тих хто меньш хитріший ніж ти сам
ну не достойні ви
  roberto dark писал(а):більш глибокого розуміння подібних філософських поглядів
та не маєте ви
  roberto dark писал(а):певний рівень культури, освіти та виховання
- що сказати - мордою ліца нє вишел, от в спадщину трьоху і щобо одразу в Люксі- це по пацанськи, працювати, дбати про сім'ю, мріяти та досягати своїх мрій - не смішіть еліту

Це хто там по вашому по пацанськи хоче працювати? МОЖЕ ШВИДШЕ НА ХАЛЯВУ ЗАРОБЛЯТИ ( СКАЧУЧИ З ГІЛКИ НА ГІЛКУ ПИТАЮЧИ у всіх і кожного як йому на пічці лежати та грошенята з пасивного доходу в мішках рахувати ?))
Последний раз редактировалось roberto dark Чт 01 апр, 2021 22:46, всего редактировалось 2 раз(а).
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 01 апр, 2021 21:18

Орендодавець писал(а):Все повинно бути гармонійно, спокійно та по плану - мені підхід Долярчик подобається бо він планує - витрати, доходи, час та момент коли треба і що треба робити. і робить те, що може з тої кількості фінансів які має, мав би він на Авалон Люкс по 1800, впевнений, що взяв би щось попростіше по 900 і не смарт і не в Левандівці. Але як то кажуть - маємо - те що маємо

Золоті слова! :D
Як у воду дивитесь!
Звісно, якщо б мав на Авалон Люкс, то.... взяв би, наприклад, біля себе/біля ТРСК Спартака, па 800-900 в Грінвіль Парку, чи в Авалон Флексі : D

А Авалон Люкс - то мені просто "зайшов" його вигляд і те, що зелені багато навколо!(так в ютубі ролик про нього бачив - а сам біля нього не був)
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 02 апр, 2021 11:22

Ехххххх, все приходиться робити самому)))

Успіх писал(а):Там може хтось буває на Левандівці, то хоч клацніть Долярчикову інвестицію і викладіть тут :)
Може там вже все заморожено і поросло бур'яном? :)

Ну що, ніхто не хотів сфоткати НАЙКРАЩИЙ ЖК на Левандівці?
Може там все заморожено, чи взагалі, все розгорнуто бульдозером?! :mrgreen:

І я казав, що до літа туди заїжджати не буду - а тепер, навіть не знаю, чи взагалі, треба туди пертися, якщо ВСЕ Є В ІНТЕРНЕТІ! :)
Тож, фотки з сайту забудовника, станом на березень!
(а всі ж пам'ятають мої фото за грудень, де був зведений ТІЛЬКИ не то паркінг, не то перший поверх)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Як бачимо - твердо будують 1 поверх в місяць!
І це - нормально! Так як вже рік, як всі забудовники сповільнити темпи будівництва.

Пам'ятаю, як Авалон гнав мій будинок(а вони, навіть, в неділю працювали) - то зводили 1,5-2пов в місяць - але це тоді був бум будівництва і всі гннали наввипередки :)
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Пт 02 апр, 2021 14:27

А якщо "Путін нападе" то що буде з вашим будівництвом як думаєте? Бо вже судячи по новинам росіяни голосно бряцають зброєю біля кордонів України. https://zaxid.net/ssha_priveli_viyska_v ... i_n1516701
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 02 апр, 2021 15:38

Як нападе пуйло з неуспіха буде Успіх. Бо ціни зростуть одразу у нас.
Ethereum

С нами с: 11.02.18
Благодарил (а): 9 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 02 апр, 2021 15:48

roberto dark писал(а):А якщо "Путін нападе" то що буде з вашим будівництвом як думаєте? Бо вже судячи по новинам росіяни голосно бряцають зброєю біля кордонів України. https://zaxid.net/ssha_priveli_viyska_v ... i_n1516701

З задоволенням послухаю, що буде з київською нерухомістю пана із йордану, коли його випустять з бану ))))
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 02 апр, 2021 15:49

Ethereum писал(а):Як нападе пуйло з неуспіха буде Успіх. Бо ціни зростуть одразу у нас.

Я колись писав, що купівля у Львові - це практично купівля у Польщі (якщо хтось нападе), але по ціні України )))
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 02 апр, 2021 23:56

Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом.
Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка:
По плюсам:
- в ЖК закрита територія без авто
- шикарний підземний паркінг
- не погане розміщення ЖК
- "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг
- потенційна заселеність ЖК власниками
- розстрочка на 20 платежів
По мінусам
- ціна - 10000 мінімальна
- орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати
Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.
Орендодавець

С нами с: 30.03.21

Сообщение Добавлено: Сб 03 апр, 2021 00:54

У вас 52 метри-ви мабуть плануєте здавати не менше ніж 10 000 без парковки,а за неї напевно мало накинуть.Імхо
У вас яка секція?
Sollentuna 80

С нами с: 02.03.21

#<1 ... 670671672673674 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор