Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 671672673674675 ... 1055>
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 10:57

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 12:08

Орендодавець написав:Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом.
Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка:
По плюсам:
- в ЖК закрита територія без авто
- шикарний підземний паркінг
- не погане розміщення ЖК
- "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг
- потенційна заселеність ЖК власниками
- розстрочка на 20 платежів
По мінусам
- ціна - 10000 мінімальна
- орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати
Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.

Здача паркомісця дуже вигідна штука. Для прикладу Добра Оселя - там по 3 тис грн здають. І чим більша проблема з парковкою тим вигідніше його мати, як не орендаряи то іншому здасте. Ремонт там робити не потрібно і без меблів. Ідеальне вкладення
dinozavrik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 341 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 16:20

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sailed написав:Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю

Локація "середня".
Навіть, не знаю, що ще додати :)
(позаду нього ще шурують туєву хучу будинків)
  dinozavrik написав:Ідеальне вкладення

Так, якщо адекватна ціна придбання його ;)
Я вже писав тут 100500раз, що в моєму будинку, в підземному паркінгу, РОЗМІТКА ФАРБОЮ 3х4м коштує 220 000грн. і здати її - пишуть у Вайбері - можна +/- за 1500грн/міс.!
А тепер додайте до того, що в 150м знаходиться відкрита платна парковка(30грн, чи скільки там доба)

І ще додайте, що сусідні будинки(в Грінвілі) теж будують з підземними і наземними паркомісцями!

І ще додайте, що мій будинок - майже, довкола обліплено повністю тротуар(і то по два боки) автівками - тобто, люди сміливо свої автівки кидають довкола будинку!

А так, то ясень пень, якщо б можна було в моєму будинку здати за 3 000грн/міс, то я сам би прикупив 2 паркомісця, а не смарт на Левандівці на котловані!

Навіть, зараз є десь 10-15 паркомісць під продаж!
ДумайТЕ! ;)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 16:32

dinozavrik написав:
  Орендодавець написав:Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом.
Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка:
По плюсам:
- в ЖК закрита територія без авто
- шикарний підземний паркінг
- не погане розміщення ЖК
- "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг
- потенційна заселеність ЖК власниками
- розстрочка на 20 платежів
По мінусам
- ціна - 10000 мінімальна
- орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати
Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.

Здача паркомісця дуже вигідна штука. Для прикладу Добра Оселя - там по 3 тис грн здають. І чим більша проблема з парковкою тим вигідніше його мати, як не орендаряи то іншому здасте. Ремонт там робити не потрібно і без меблів. Ідеальне вкладення

Щось я дешево свій гараж здаю за 550грн, десь метрів 600 до,, Оселі Зла "буде.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 16:47

sailed написав:Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.

Мені теж сподобалася тераса. Думаю там для здачі ще взяти.
З мінусів великий роз'їзд.
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 19:43

Ethereum написав:
  sailed написав:Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.

Мені теж сподобалася тераса. Думаю там для здачі ще взяти.
З мінусів великий роз'їзд.

Великі тераси в українських погодних умовах будуть в основному покриватись брудом, снігом та шлейфом пилюки з палець товщиною. А спостерігати будете з них промзону на всі 4 сторони світу. Навіть не подумав би колись, що у тому районі взагалі колись буде хтось у здоровому глузді будувати житлові будинки, а ви про якісь тераси пишите.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 20:07

Kiлька днiв тому клацнув на телефон вид з тераси. Ось до чого треба прагнути друзi. Це вам не на залiзницю, димлячi труби, чи на труси сусiда напроти вiкон долярчика. :D Зображення
roberto dark

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 20:31

Успіх написав:
  sailed написав:Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю

Локація "середня".
Навіть, не знаю, що ще додати :)
(позаду нього ще шурують туєву хучу будинків)
  dinozavrik написав:Ідеальне вкладення

Так, якщо адекватна ціна придбання його ;)
Я вже писав тут 100500раз, що в моєму будинку, в підземному паркінгу, РОЗМІТКА ФАРБОЮ 3х4м коштує 220 000грн. і здати її - пишуть у Вайбері - можна +/- за 1500грн/міс.!
А тепер додайте до того, що в 150м знаходиться відкрита платна парковка(30грн, чи скільки там доба)

І ще додайте, що сусідні будинки(в Грінвілі) теж будують з підземними і наземними паркомісцями!

І ще додайте, що мій будинок - майже, довкола обліплено повністю тротуар(і то по два боки) автівками - тобто, люди сміливо свої автівки кидають довкола будинку!

А так, то ясень пень, якщо б можна було в моєму будинку здати за 3 000грн/міс, то я сам би прикупив 2 паркомісця, а не смарт на Левандівці на котловані!

Навіть, зараз є десь 10-15 паркомісць під продаж!
ДумайТЕ! ;)

Тут я згоден з вами повністю. У мене в группі однієї із львівських квартир також постійно пропонуються паркомісця і навіть із сусідніх жк! Демпінгували вже до 1200 гривень на місяць, а бажающих немає бо навколо будинку кидать на халяву. В іншому безкоштовно ставлять в закритому дворі із воротами на пульті.
roberto dark

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 21:01

roberto dark написав:Kiлька днiв тому клацнув на телефон вид з тераси. Ось до чого треба прагнути друзi. Це вам не на залiзницю, димлячi труби, чи на труси сусiда напроти вiкон долярчика. :D Зображення

Якраз про такі подвійні стандарти я постійно і кажу))))

зі. Скоро Роберт почне фото йогурта викладати))) чи, правільніше казати, маци)))
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 03 кві, 2021 21:02

roberto dark написав:Kiлька днiв тому клацнув на телефон вид з тераси. Ось до чого треба прагнути друзi. Це вам не на залiзницю, димлячi труби, чи на труси сусiда напроти вiкон долярчика. :D Зображення

І скільки такий вид коштує в оренду? А скільки купити?
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 671672673674675 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему