|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 03 кві, 2021 10:57
Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 кві, 2021 12:08
Орендодавець написав:Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом. Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка: По плюсам: - в ЖК закрита територія без авто - шикарний підземний паркінг - не погане розміщення ЖК - "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг - потенційна заселеність ЖК власниками - розстрочка на 20 платежів По мінусам - ціна - 10000 мінімальна - орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.
Здача паркомісця дуже вигідна штука. Для прикладу Добра Оселя - там по 3 тис грн здають. І чим більша проблема з парковкою тим вигідніше його мати, як не орендаряи то іншому здасте. Ремонт там робити не потрібно і без меблів. Ідеальне вкладення
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 кві, 2021 16:20
sailed написав:Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю
Локація "середня". Навіть, не знаю, що ще додати  (позаду нього ще шурують туєву хучу будинків) dinozavrik написав:Ідеальне вкладення
Так, якщо адекватна ціна придбання його  Я вже писав тут 100500раз, що в моєму будинку, в підземному паркінгу, РОЗМІТКА ФАРБОЮ 3х4м коштує 220 000грн. і здати її - пишуть у Вайбері - можна +/- за 1500грн/міс.! А тепер додайте до того, що в 150м знаходиться відкрита платна парковка(30грн, чи скільки там доба) І ще додайте, що сусідні будинки(в Грінвілі) теж будують з підземними і наземними паркомісцями! І ще додайте, що мій будинок - майже, довкола обліплено повністю тротуар(і то по два боки) автівками - тобто, люди сміливо свої автівки кидають довкола будинку! А так, то ясень пень, якщо б можна було в моєму будинку здати за 3 000грн/міс, то я сам би прикупив 2 паркомісця, а не смарт на Левандівці на котловані! Навіть, зараз є десь 10-15 паркомісць під продаж! ДумайТЕ! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 03 кві, 2021 16:32
dinozavrik написав: Орендодавець написав:Чорного роберта заблокували - -1 еГсперт з спадковим люксом. Тепер по суті - був сьогодні на Вільному Місті - перший раз помітив те, що є реальна проблема з парковкою - може хто підкаже чи вартує брати паркомісце, опишу своє бачення - дуже потрібна порада та підказка: По плюсам: - в ЖК закрита територія без авто - шикарний підземний паркінг - не погане розміщення ЖК - "статусність" орендарів - квартира на 52 квадрати, до неї б пасував паркінг - потенційна заселеність ЖК власниками - розстрочка на 20 платежів По мінусам - ціна - 10000 мінімальна - орендарі не часто бувають з авто і у них є потреба його паркувати Не знаю я цього ринку та його специфіки, але на Буйка уже зараз не проїхати та не припаркувати хоч ЖК навіть не почали обживати - можливо хтось має міркування - я б був ДУЖЕ вдячний за думку.
Здача паркомісця дуже вигідна штука. Для прикладу Добра Оселя - там по 3 тис грн здають. І чим більша проблема з парковкою тим вигідніше його мати, як не орендаряи то іншому здасте. Ремонт там робити не потрібно і без меблів. Ідеальне вкладення
Щось я дешево свій гараж здаю за 550грн, десь метрів 600 до,, Оселі Зла "буде.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 кві, 2021 16:47
sailed написав:Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.
Мені теж сподобалася тераса. Думаю там для здачі ще взяти. З мінусів великий роз'їзд.
-
Ethereum
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 127 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 кві, 2021 19:43
Ethereum написав: sailed написав:Шановні, відмовте мене від вікінг парку. Дуже подобаються ті палуби з великими терасами. Єдине що зупиняє, так це район. Я його зовсім і не знаю, і на вигляд повний мрак. Але напевно через локацію ціна в тому вікінгу під'ємна. Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю.
Мені теж сподобалася тераса. Думаю там для здачі ще взяти. З мінусів великий роз'їзд.
Великі тераси в українських погодних умовах будуть в основному покриватись брудом, снігом та шлейфом пилюки з палець товщиною. А спостерігати будете з них промзону на всі 4 сторони світу. Навіть не подумав би колись, що у тому районі взагалі колись буде хтось у здоровому глузді будувати житлові будинки, а ви про якісь тераси пишите.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 кві, 2021 20:31
Успіх написав: sailed написав:Розмірковую не під оренду, а для життя сім'єю
Локація "середня". Навіть, не знаю, що ще додати  (позаду нього ще шурують туєву хучу будинків) dinozavrik написав:Ідеальне вкладення
Так, якщо адекватна ціна придбання його  Я вже писав тут 100500раз, що в моєму будинку, в підземному паркінгу, РОЗМІТКА ФАРБОЮ 3х4м коштує 220 000грн. і здати її - пишуть у Вайбері - можна +/- за 1500грн/міс.! А тепер додайте до того, що в 150м знаходиться відкрита платна парковка(30грн, чи скільки там доба) І ще додайте, що сусідні будинки(в Грінвілі) теж будують з підземними і наземними паркомісцями! І ще додайте, що мій будинок - майже, довкола обліплено повністю тротуар(і то по два боки) автівками - тобто, люди сміливо свої автівки кидають довкола будинку! А так, то ясень пень, якщо б можна було в моєму будинку здати за 3 000грн/міс, то я сам би прикупив 2 паркомісця, а не смарт на Левандівці на котловані! Навіть, зараз є десь 10-15 паркомісць під продаж! ДумайТЕ! 
Тут я згоден з вами повністю. У мене в группі однієї із львівських квартир також постійно пропонуються паркомісця і навіть із сусідніх жк! Демпінгували вже до 1200 гривень на місяць, а бажающих немає бо навколо будинку кидать на халяву. В іншому безкоштовно ставлять в закритому дворі із воротами на пульті.
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 кві, 2021 21:01
Якраз про такі подвійні стандарти я постійно і кажу)))) зі. Скоро Роберт почне фото йогурта викладати))) чи, правільніше казати, маци)))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 кві, 2021 21:02
І скільки такий вид коштує в оренду? А скільки купити?
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-