Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 715716717718719 ... 1055>
Повідомлення Додано: Чет 01 лип, 2021 23:20

vitaliian написав:
  jump написав:цього сміття зараз вивалять на ринок до біса
уже вижу как по коже долярчика нет не мурашки а целые мыши побежали.

потолочная мебель ДОЛЯРЧИКУ смотреть обязательно на отделку квартиры.

тут одна мебель как вся квартира :|
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 10:36

yama написав:
  vitaliian написав:
  jump написав:цього сміття зараз вивалять на ринок до біса
уже вижу как по коже долярчика нет не мурашки а целые мыши побежали.

потолочная мебель ДОЛЯРЧИКУ смотреть обязательно на отделку квартиры.

тут одна мебель как вся квартира :|

І я про те ж!
Для кого це?
- для багатих? - так багаті не живуть в смартах
- для простих-пересічних? - так ціна того всього має НЕ перевищувати 1 куй! :mrgreen: - от тоді і будуть масові замовлення тої куйні :mrgreen:
А так, це просто дорога куйня для випендрьожа - типу прихованих плінтусів :lol:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 13:29

BOLT У мене до вас невеличке питання, бо ви напевно краще мене в курсі, яка ситуація у Львові з арендою, на сьогодні? Дивлюся з пляжу, у складену в трубку газету "ישראל היום" і бачу, що у моїх сусідів, та жк поруч, АНАЛОГІЧНІ моїй квартирі підросли в ціні, у новобудові(ближній центр). Ті що були як у мене, по 500$ на початку року, зараз менше ніж за 600$ на місяць немає. Ще ніби не КІНЕЦЬ літа, а з чим пов'язаний такий РІСТ на моменті? Бо вже думаю своєму айтішнику також на 20% підняти КВАРТПЛАТУ. Яка ваша думка із "поля бою"?

P.S. Для долярчика повідомляю - Це ніяк не стосується майбутньої оренди смартів на Левандівці. Для них стрілка zРадіо показує тільки до низу!!!
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 15:49

roberto dark написав:BOLT Ви напевно краще мене в курсі, яка ситуація у Львові з арендою, на сьогодні? Бо я дивлюся з пляжу, у складену в трубку газету "ישראל היום" і бачу, що у моїх сусідів, та жк поруч, АНАЛОГІЧНІ моїй квартирі підросли в ціні, у новобудові(ближній центр). Ті що були по 500$, менше ніж за 600$ на місяць немає. Ще ніби не КІНЕЦЬ літа, а з чим пов'язаний такий РІСТ на моменті? Бо вже думаю своєму айтішнику також на 20% підняти КВАРТПЛАТУ. Яка ваша думка із "поля бою"?

P.S. Для долярчика повідомляю - Це ніяк не стосується майбутньої оренди смартів на Левандівці. Для них стрілка zРадіо показує тільки до низу!!!

В мене двушка наразі на рік, по листопад.Якщо буде подорожчання до 15% відсотків, то навіть не буду заікатися про підвищення, якщо більше то може накину трохи (500-1000)(Квартирант безпроблемний , а то дорого вартує по нинішнім часам)А трьошка по наступну весну, враховуючи , що це трохи неліквід то спокійно тримати і -20% до ринку.В мене була можливість сдати трьошку на 500грн дорожче, але тільки на 4міс(по жовтень)Я прикинув , що навіть місяць простою нівелює ту різницю(Весною в мене був простій майже два місяці) Тож не хочу ризикувати.Тим більше на осінь на ринок оренди викінуть , чергову партію смартів від Долярчиків.
Пи.Си.По осені, якщо почнеться очне навчання в ВУЗах,то думаю дасть якись ріст.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 16:18

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Bolt написав:Тож не хочу ризикувати.Тим більше на осінь на ринок оренди викінуть , чергову партію смартів

Ага, страшно?! :mrgreen: :lol:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 16:38

Успіх написав:
  Bolt написав:Тож не хочу ризикувати.Тим більше на осінь на ринок оренди викінуть , чергову партію смартів

Тут кому хочеш стане страшно. Я весною коли місяць просидів без оренди трьошки, а це - 9кг з сімейного бюджету моментом це відчув. Аж змушений був вжити країніх заходів -☠️спробувати влаштуватися на роботу😨, мені запропонували аж 9кг брудними😲. І я вже майже ніс Трудову у ВК, але тут задзвонив ріелтор і запропонував прихистити двох білоруських ІТ-шників. Тож я здійснив поворот на 180°і поїхав на показ своєї квартири.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 17:07

Bolt написав:
  Успіх написав:

Тут кому хочеш стане страшно. Я весною коли місяць просидів без оренди трьошки, а це - 9кг з сімейного бюджету моментом це відчув. Аж змушений був вжити країніх заходів -☠️спробувати влаштуватися на роботу😨, мені запропонували аж 9кг брудними😲. І я вже майже ніс Трудову у ВК, але тут задзвонив ріелтор і запропонував прихистити двох білоруських ІТ-шників. Тож я здійснив поворот на 180°і поїхав на показ своєї квартири.

Щось я невторапав :D
Я думав Ви таксист? Ні?
То чого взяли нік Bolt? :shock:
Чи просто трохи "в чорну" бомбите вечорами/вночі? :mrgreen:
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 17:39

Чули такий вираз:,,Покласти на щось болт''?!
Не таксую, хоча часом (може раз в рік )когось і підвожу за гроші.(може і частіше би підвозив би але тих таксистів як гною розвелося)
А пробувв влаштовуватися на держ роботу, бо тільки там можна забити болт на роботу і отримувати гроші(хоч і не великі)практично нічого не роблячи.
Востаннє редагувалось Bolt в П'ят 02 лип, 2021 17:42, всього редагувалось 2 разів.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 17:41

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Дякую вам Bolt за відповідь та не ображайтесь на цього долярика за таксиста, бо його бідолагу на київській гілці вже майже закатували...))
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 лип, 2021 17:46

roberto dark написав:Дякую вам Bolt за відповідь та не ображайтесь на цього долярика за таксиста, бо його бідолагу на київській гілці вже майже закатували...))

В мене дід за союзу якогось полковника в штабі округу возив, зранку завіз на роботу, потім до вечора бомбив, норм касував.Але тоді то таксі попробуй спіймай у Львові (70-80роки)
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 715716717718719 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість