|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 09 сер, 2021 18:00
Успіх написав: Bobua написав:І чому, чому ж, окрема душова кабінка та унітаз так скажено дорого обходяться!? У чому тут хитрість
Давайте, Ви спочатку поцікавитесь цінами на укладку плитки/розводку електрики і сантехніки "під ключ"(якщо це не робити самому) - а тоді ми продовжимо)) Не всі ж Успіхи)) і вміють/зможуть/захочуть робити ремонт власноруч!  Але, навіть і так, то свій час/праця - теж коштує не мало!!! п.с. Це, якщо б якийсь бабушатнік/панелька, де є хоч і стара проводка/сантехніка, але є! - то так - побілив і "дєлов то"! - а це новобуд - голі стіни і все!
ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2021 10:08
dinozavrik написав:ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть
1. Я ще не лендлорд і, відповідно, не практик в здачі квартир - і можу лише роботи висновки з "розумних книжок"/ютуб-роликах на цю тематику)) А так, як українського контенту мало, то приходиться слухати/дивитись контент коучів/бізнес-тренерів країни-агрксора. Так от, всі в один голос кажут(візьмемо наприклад мій смарт 27м2) що здача такого смарту буде умовно 7К/міс, а повноцінної однухи(40-42м2) в тому ж будинку - 8,5-9К/міс! Тобто всі кажуть, що при здачі в оренду повноцінна однуха - далеко не втікає від смарту, але - заплатити при купівлі квартири треба за ЗАЙВИХ 15м2!!! 2. А тепер - що-до практики  Так, як в ремонтах я практик, то дозволю собі взяти під сумнів Ваші слова, що на зайві 15м2 - "вартість ремонту вже не сильно вплинуть". "Не сильно" - поняття різне  але! - 15м2 - це ми маємо окрему кімнату в однушці, а це: ✓ кинути проводку на стелю/вимикач+2 точки резеток ✓ кинути труби опалення + радіатор ✓ 4 стіни + стелю пошпакоювати і фарбою перекатати ✓ + намахатись з відкосами біля вікна(а вони час тягнуть) ✓ + двері ✓ + ламінат(а до нього треба підложку і головне рівну стяжку/або щось підложувати-махатись/гаяти час) ✓ + зайві меблі ✓✓✓✓✓✓✓✓✓ - мало? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 10 сер, 2021 10:18
Практичне питання:
враховуючи досвід життя під час коронокризи, щоб ви робили зі стандартною однухою - 40 кв.метрів - в новобудові?
- залишали би як є - однушкою, - роблили б велику зоновану студію, - ваш вар"янт.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 сер, 2021 10:39
Успіх написав: dinozavrik написав:ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть
1. Я ще не лендлорд і, відповідно, не практик в здачі квартир - і можу лише роботи висновки з "розумних книжок"/ютуб-роликах на цю тематику)) А так, як українського контенту мало, то приходиться слухати/дивитись контент коучів/бізнес-тренерів країни-агрксора. Так от, всі в один голос кажут(візьмемо наприклад мій смарт 27м2) що здача такого смарту буде умовно 7К/міс, а повноцінної однухи(40-42м2) в тому ж будинку - 8,5-9К/міс! Тобто всі кажуть, що при здачі в оренду повноцінна однуха - далеко не втікає від смарту, але - заплатити при купівлі квартири треба за ЗАЙВИХ 15м2!!! 2. А тепер - що-до практики  Так, як в ремонтах я практик, то дозволю собі взяти під сумнів Ваші слова, що на зайві 15м2 - "вартість ремонту вже не сильно вплинуть". "Не сильно" - поняття різне  але! - 15м2 - це ми маємо окрему кімнату в однушці, а це: ✓ кинути проводку на стелю/вимикач+2 точки резеток ✓ кинути труби опалення + радіатор ✓ 4 стіни + стелю пошпакоювати і фарбою перекатати ✓ + намахатись з відкосами біля вікна(а вони час тягнуть) ✓ + двері ✓ + ламінат(а до нього треба підложку і головне рівну стяжку/або щось підложувати-махатись/гаяти час) ✓ + зайві меблі ✓✓✓✓✓✓✓✓✓ - мало? 
Згадаю як підлогу в австрійському будинку вирівнював-жопа.Будинок підсів + балочні перекриття.Над балками паркет повипирав.Накупив підложок різної товщини.Для більш тонкої підгонки застосовував картон з коробок з під взуття. Після цього зверху прикрутив ОСБ плити.Зверху слой підкладки , а потім паркетну дошку. Десь три дні мудохався.Звичайно , що можна було по дубовому паркету вдарити стяжку.Але перетягти з півтори тони матеріалу на другий поверх(відчувається як третій;)) бракувало здоровля.Хоча в частині коридора таки робили стяжку по паркету.При цьому для міцності армували її сіткою.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 10 сер, 2021 12:28
Успіх написав: dinozavrik написав:ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть
щоб смарт здати за 7к - там ремонт має бути хороший. так як площа мала - а втиснути в кухні потрібно все - відповідно вбудовані меблі та техніка. а це вже дорого. Щось готове окремо стояче - туди не піде Шпаклювати стелю - це вже від дизайну залежить, мені бетонна подобається Про відкоси - можна "махатись" і зробити як у інших 90% квартир, або зробити відкоси з фанери - по ціні дешевше класичних і виглядає набагато дорожче ( гляньте в неті як виглядає) Ну і можна зробити студію. Одним словом - хочете здати за 7тис смарт - вн має відрізнятись від 500 інших смартів в тому ж будинку. Якщо впихнути все саме дешеве - ІМХО тоді вже краще хрущ зняти, там хоч перфоратор не працюватиме цілими днями
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2021 13:43
dinozavrik написав:щоб смарт здати за 7к
Ну бачите, Ви знову прицепились(як і інші) до цифри 7  А я просто хотів підкреслити, що за поребриком кажуть, що ціна оренди повноцінної однухи - далеко не втікає від смарта, а от при купівлі - за "зайвий" метраж треба заплатити РЕАЛЬНІ бабки! І ще хотів підкреслити, що таки на ремонт прийдеться витратити більше 1Куя, якщо рахувати матеріали/меблі і роботу майстрів!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 10 сер, 2021 14:32
Успіх написав: dinozavrik написав:щоб смарт здати за 7к
Ну бачите, Ви знову прицепились(як і інші) до цифри 7  А я просто хотів підкреслити, що за поребриком кажуть, що ціна оренди повноцінної однухи - далеко не втікає від смарта, а от при купівлі - за "зайвий" метраж треба заплатити РЕАЛЬНІ бабки! І ще хотів підкреслити, що таки на ремонт прийдеться витратити більше 1Куя, якщо рахувати матеріали/меблі і роботу майстрів!
Всі до ціни чіпляються - бо смарт за 7к має мати дорожчий ремонт ніж ви описували. Тому не правильно порівнювати 7к і 9к. В простій однушці можна багато на чому з меблів зекономити, в смарті так не вийде.
-
dinozavrik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2021 15:54
dinozavrik написав: Успіх написав: dinozavrik написав:щоб смарт здати за 7к
Всі до ціни чіпляються - бо смарт за 7к має мати дорожчий ремонт ніж ви описували. Тому не правильно порівнювати 7к і 9к. В простій однушці можна багато на чому з меблів зекономити, в смарті так не вийде.
Якщо ми порівнюємо смарт до повноцінної однухи, то і ремонти, відповідно, однакові! Тож, в таких випадках, я завжди кажу - давайте зачекаємо до пізньої осені/зими, коли повиставляють лендлорди з першої черги свої смарти і повноцінні однухи з +/- однаковими ремонтами - а тоді порівняємо ціни! А покищо - Думаєм і..... чекаєм! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 11 сер, 2021 08:42
Від ріелтора: оренда 1км, вул. Куліша, ТРЦ Форум, євроремонт, меблі, вся техніка, своє опалення-двофункційний котел, інтернет. 6500 грн...
ціни йдуть донизу незважаючи на навчальний рік
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 сер, 2021 08:46
jump написав:Від ріелтора: оренда 1км, вул. Куліша, ТРЦ Форум, євроремонт, меблі, вся техніка, своє опалення-двофункційний котел, інтернет. 6500 грн... ціни йдуть донизу незважаючи на навчальний рік
Орендувати хіба будуть кому не вистачить гуртожитка. Гуртожиток ЛНУ 520грн/ліжкомісце.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 279 раз.
-
-
Профіль
-
-
1