Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 738739740741742 ... 1056>
Повідомлення Додано: Пон 09 сер, 2021 18:00

Успіх написав:
  Bobua написав:І чому, чому ж, окрема душова кабінка та унітаз так скажено дорого обходяться!?
У чому тут хитрість

Давайте, Ви спочатку поцікавитесь цінами на укладку плитки/розводку електрики і сантехніки "під ключ"(якщо це не робити самому) - а тоді ми продовжимо))
Не всі ж Успіхи)) і вміють/зможуть/захочуть робити ремонт власноруч! :)
Але, навіть і так, то свій час/праця - теж коштує не мало!!!

п.с.
Це, якщо б якийсь бабушатнік/панелька, де є хоч і стара проводка/сантехніка, але є! - то так - побілив і "дєлов то"!
- а це новобуд - голі стіни і все!

ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть
dinozavrik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 341 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 10:08

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

dinozavrik написав:ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть

1. Я ще не лендлорд і, відповідно, не практик в здачі квартир - і можу лише роботи висновки з "розумних книжок"/ютуб-роликах на цю тематику))
А так, як українського контенту мало, то приходиться слухати/дивитись контент коучів/бізнес-тренерів країни-агрксора.
Так от, всі в один голос кажут(візьмемо наприклад мій смарт 27м2) що здача такого смарту буде умовно 7К/міс, а повноцінної однухи(40-42м2) в тому ж будинку - 8,5-9К/міс!
Тобто всі кажуть, що при здачі в оренду повноцінна однуха - далеко не втікає від смарту, але - заплатити при купівлі квартири треба за ЗАЙВИХ 15м2!!!
2. А тепер - що-до практики ;)
Так, як в ремонтах я практик, то дозволю собі взяти під сумнів Ваші слова, що на зайві 15м2 - "вартість ремонту вже не сильно вплинуть".
"Не сильно" - поняття різне ;) але!
- 15м2 - це ми маємо окрему кімнату в однушці, а це:
✓ кинути проводку на стелю/вимикач+2 точки резеток
✓ кинути труби опалення + радіатор
✓ 4 стіни + стелю пошпакоювати і фарбою перекатати
✓ + намахатись з відкосами біля вікна(а вони час тягнуть)
✓ + двері
✓ + ламінат(а до нього треба підложку і головне рівну стяжку/або щось підложувати-махатись/гаяти час) ;)
✓ + зайві меблі
✓✓✓✓✓✓✓✓✓ - мало? :D
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 10:18

Практичне питання:

враховуючи досвід життя під час коронокризи, щоб ви робили зі стандартною однухою - 40 кв.метрів - в новобудові?

- залишали би як є - однушкою,
- роблили б велику зоновану студію,
- ваш вар"янт.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 10:39

Успіх написав:
  dinozavrik написав:ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть

1. Я ще не лендлорд і, відповідно, не практик в здачі квартир - і можу лише роботи висновки з "розумних книжок"/ютуб-роликах на цю тематику))
А так, як українського контенту мало, то приходиться слухати/дивитись контент коучів/бізнес-тренерів країни-агрксора.
Так от, всі в один голос кажут(візьмемо наприклад мій смарт 27м2) що здача такого смарту буде умовно 7К/міс, а повноцінної однухи(40-42м2) в тому ж будинку - 8,5-9К/міс!
Тобто всі кажуть, що при здачі в оренду повноцінна однуха - далеко не втікає від смарту, але - заплатити при купівлі квартири треба за ЗАЙВИХ 15м2!!!
Так, як в ремонтах я практик, то дозволю собі взяти під сумнів Ваші слова, що на зайві 15м2 - "вартість ремонту вже не сильно вплинуть".
✓ + двері
✓ + ламінат(а до нього треба підложку і головне рівну стяжку/або щось підложувати-махатись/гаяти час) ;)
✓ + зайві меблі

Згадаю як підлогу в австрійському будинку вирівнював-жопа.Будинок підсів + балочні перекриття.Над балками паркет повипирав.Накупив підложок різної товщини.Для більш тонкої підгонки застосовував картон з коробок з під взуття. Після цього зверху прикрутив ОСБ плити.Зверху слой підкладки , а потім паркетну дошку.
Десь три дні мудохався.Звичайно , що можна було по дубовому паркету вдарити стяжку.Але перетягти з півтори тони матеріалу на другий поверх(відчувається як третій;)) бракувало здоровля.Хоча в частині коридора таки робили стяжку по паркету.При цьому для міцності армували її сіткою.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 12:28

Успіх написав:

✓ + двері
✓ + зайві меблі

щоб смарт здати за 7к - там ремонт має бути хороший. так як площа мала - а втиснути в кухні потрібно все - відповідно вбудовані меблі та техніка. а це вже дорого. Щось готове окремо стояче - туди не піде
Шпаклювати стелю - це вже від дизайну залежить, мені бетонна подобається

Про відкоси - можна "махатись" і зробити як у інших 90% квартир, або зробити відкоси з фанери - по ціні дешевше класичних і виглядає набагато дорожче ( гляньте в неті як виглядає)

Ну і можна зробити студію.

Одним словом - хочете здати за 7тис смарт - вн має відрізнятись від 500 інших смартів в тому ж будинку. Якщо впихнути все саме дешеве - ІМХО тоді вже краще хрущ зняти, там хоч перфоратор не працюватиме цілими днями
dinozavrik

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 13:43

dinozavrik написав:щоб смарт здати за 7к

Ну бачите, Ви знову прицепились(як і інші) до цифри 7 :)
А я просто хотів підкреслити, що за поребриком кажуть, що ціна оренди повноцінної однухи - далеко не втікає від смарта, а от при купівлі - за "зайвий" метраж треба заплатити РЕАЛЬНІ бабки!

І ще хотів підкреслити, що таки на ремонт прийдеться витратити більше 1Куя, якщо рахувати матеріали/меблі і роботу майстрів!
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 14:32

Успіх написав:

А я просто хотів підкреслити, що за поребриком кажуть, що ціна оренди повноцінної однухи - далеко не втікає від смарта, а от при купівлі - за "зайвий" метраж треба заплатити РЕАЛЬНІ бабки!

І ще хотів підкреслити, що таки на ремонт прийдеться витратити більше 1Куя, якщо рахувати матеріали/меблі і роботу майстрів!

Всі до ціни чіпляються - бо смарт за 7к має мати дорожчий ремонт ніж ви описували. Тому не правильно порівнювати 7к і 9к. В простій однушці можна багато на чому з меблів зекономити, в смарті так не вийде.
dinozavrik

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 сер, 2021 15:54

dinozavrik написав:
  Успіх написав:

Всі до ціни чіпляються - бо смарт за 7к має мати дорожчий ремонт ніж ви описували. Тому не правильно порівнювати 7к і 9к. В простій однушці можна багато на чому з меблів зекономити, в смарті так не вийде.

Якщо ми порівнюємо смарт до повноцінної однухи, то і ремонти, відповідно, однакові!

Тож, в таких випадках, я завжди кажу - давайте зачекаємо до пізньої осені/зими, коли повиставляють лендлорди з першої черги свої смарти і повноцінні однухи з +/- однаковими ремонтами - а тоді порівняємо ціни! :wink:

А покищо -
Думаєм і..... чекаєм! :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 11 сер, 2021 08:42

Від ріелтора:
оренда 1км, вул. Куліша, ТРЦ Форум, євроремонт, меблі, вся техніка, своє опалення-двофункційний котел, інтернет. 6500 грн...

ціни йдуть донизу незважаючи на навчальний рік
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 11 сер, 2021 08:46

jump написав:Від ріелтора:
оренда 1км, вул. Куліша, ТРЦ Форум, євроремонт, меблі, вся техніка, своє опалення-двофункційний котел, інтернет. 6500 грн...

ціни йдуть донизу незважаючи на навчальний рік

Орендувати хіба будуть кому не вистачить гуртожитка. Гуртожиток ЛНУ 520грн/ліжкомісце.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 279 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 738739740741742 ... 1056>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Хомякоид і 2 гостей