Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 738739740741742 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пн 09 авг, 2021 17:00

Успіх писал(а):
  Bobua писал(а):І чому, чому ж, окрема душова кабінка та унітаз так скажено дорого обходяться!?
У чому тут хитрість

Давайте, Ви спочатку поцікавитесь цінами на укладку плитки/розводку електрики і сантехніки "під ключ"(якщо це не робити самому) - а тоді ми продовжимо))
Не всі ж Успіхи)) і вміють/зможуть/захочуть робити ремонт власноруч! :)
Але, навіть і так, то свій час/праця - теж коштує не мало!!!

п.с.
Це, якщо б якийсь бабушатнік/панелька, де є хоч і стара проводка/сантехніка, але є! - то так - побілив і "дєлов то"!
- а це новобуд - голі стіни і все!

ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть
dinozavrik

С нами с: 24.11.13
Благодарил (а): 304 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 09:08

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

dinozavrik писал(а):ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть

1. Я ще не лендлорд і, відповідно, не практик в здачі квартир - і можу лише роботи висновки з "розумних книжок"/ютуб-роликах на цю тематику))
А так, як українського контенту мало, то приходиться слухати/дивитись контент коучів/бізнес-тренерів країни-агрксора.
Так от, всі в один голос кажут(візьмемо наприклад мій смарт 27м2) що здача такого смарту буде умовно 7К/міс, а повноцінної однухи(40-42м2) в тому ж будинку - 8,5-9К/міс!
Тобто всі кажуть, що при здачі в оренду повноцінна однуха - далеко не втікає від смарту, але - заплатити при купівлі квартири треба за ЗАЙВИХ 15м2!!!
2. А тепер - що-до практики ;)
Так, як в ремонтах я практик, то дозволю собі взяти під сумнів Ваші слова, що на зайві 15м2 - "вартість ремонту вже не сильно вплинуть".
"Не сильно" - поняття різне ;) але!
- 15м2 - це ми маємо окрему кімнату в однушці, а це:
✓ кинути проводку на стелю/вимикач+2 точки резеток
✓ кинути труби опалення + радіатор
✓ 4 стіни + стелю пошпакоювати і фарбою перекатати
✓ + намахатись з відкосами біля вікна(а вони час тягнуть)
✓ + двері
✓ + ламінат(а до нього треба підложку і головне рівну стяжку/або щось підложувати-махатись/гаяти час) ;)
✓ + зайві меблі
✓✓✓✓✓✓✓✓✓ - мало? :D
Успіх

С нами с: 18.03.21
Благодарил (а): 299 раз.

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 09:18

Практичне питання:

враховуючи досвід життя під час коронокризи, щоб ви робили зі стандартною однухою - 40 кв.метрів - в новобудові?

- залишали би як є - однушкою,
- роблили б велику зоновану студію,
- ваш вар"янт.
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 09:39

Успіх писал(а):
  dinozavrik писал(а):ремонт "смарта" і нормальнї однушки коштує приблизно однаково. санвузол та кухня - найдорожча частина - є і там і там, а додаткових 15м2 кімнати (+ трохи ламінату + трохи фарби на стіни) на вартість ремонту вже не сильно вплинуть

1. Я ще не лендлорд і, відповідно, не практик в здачі квартир - і можу лише роботи висновки з "розумних книжок"/ютуб-роликах на цю тематику))
А так, як українського контенту мало, то приходиться слухати/дивитись контент коучів/бізнес-тренерів країни-агрксора.
Так от, всі в один голос кажут(візьмемо наприклад мій смарт 27м2) що здача такого смарту буде умовно 7К/міс, а повноцінної однухи(40-42м2) в тому ж будинку - 8,5-9К/міс!
Тобто всі кажуть, що при здачі в оренду повноцінна однуха - далеко не втікає від смарту, але - заплатити при купівлі квартири треба за ЗАЙВИХ 15м2!!!
Так, як в ремонтах я практик, то дозволю собі взяти під сумнів Ваші слова, що на зайві 15м2 - "вартість ремонту вже не сильно вплинуть".
✓ + двері
✓ + ламінат(а до нього треба підложку і головне рівну стяжку/або щось підложувати-махатись/гаяти час) ;)
✓ + зайві меблі

Згадаю як підлогу в австрійському будинку вирівнював-жопа.Будинок підсів + балочні перекриття.Над балками паркет повипирав.Накупив підложок різної товщини.Для більш тонкої підгонки застосовував картон з коробок з під взуття. Після цього зверху прикрутив ОСБ плити.Зверху слой підкладки , а потім паркетну дошку.
Десь три дні мудохався.Звичайно , що можна було по дубовому паркету вдарити стяжку.Але перетягти з півтори тони матеріалу на другий поверх(відчувається як третій;)) бракувало здоровля.Хоча в частині коридора таки робили стяжку по паркету.При цьому для міцності армували її сіткою.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 11:28

Успіх писал(а):

✓ + двері
✓ + зайві меблі

щоб смарт здати за 7к - там ремонт має бути хороший. так як площа мала - а втиснути в кухні потрібно все - відповідно вбудовані меблі та техніка. а це вже дорого. Щось готове окремо стояче - туди не піде
Шпаклювати стелю - це вже від дизайну залежить, мені бетонна подобається

Про відкоси - можна "махатись" і зробити як у інших 90% квартир, або зробити відкоси з фанери - по ціні дешевше класичних і виглядає набагато дорожче ( гляньте в неті як виглядає)

Ну і можна зробити студію.

Одним словом - хочете здати за 7тис смарт - вн має відрізнятись від 500 інших смартів в тому ж будинку. Якщо впихнути все саме дешеве - ІМХО тоді вже краще хрущ зняти, там хоч перфоратор не працюватиме цілими днями
dinozavrik

Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 12:43

dinozavrik писал(а):щоб смарт здати за 7к

Ну бачите, Ви знову прицепились(як і інші) до цифри 7 :)
А я просто хотів підкреслити, що за поребриком кажуть, що ціна оренди повноцінної однухи - далеко не втікає від смарта, а от при купівлі - за "зайвий" метраж треба заплатити РЕАЛЬНІ бабки!

І ще хотів підкреслити, що таки на ремонт прийдеться витратити більше 1Куя, якщо рахувати матеріали/меблі і роботу майстрів!
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 13:32

Успіх писал(а):

А я просто хотів підкреслити, що за поребриком кажуть, що ціна оренди повноцінної однухи - далеко не втікає від смарта, а от при купівлі - за "зайвий" метраж треба заплатити РЕАЛЬНІ бабки!

І ще хотів підкреслити, що таки на ремонт прийдеться витратити більше 1Куя, якщо рахувати матеріали/меблі і роботу майстрів!

Всі до ціни чіпляються - бо смарт за 7к має мати дорожчий ремонт ніж ви описували. Тому не правильно порівнювати 7к і 9к. В простій однушці можна багато на чому з меблів зекономити, в смарті так не вийде.
dinozavrik

Сообщение Добавлено: Вт 10 авг, 2021 14:54

dinozavrik писал(а):
  Успіх писал(а):

Всі до ціни чіпляються - бо смарт за 7к має мати дорожчий ремонт ніж ви описували. Тому не правильно порівнювати 7к і 9к. В простій однушці можна багато на чому з меблів зекономити, в смарті так не вийде.

Якщо ми порівнюємо смарт до повноцінної однухи, то і ремонти, відповідно, однакові!

Тож, в таких випадках, я завжди кажу - давайте зачекаємо до пізньої осені/зими, коли повиставляють лендлорди з першої черги свої смарти і повноцінні однухи з +/- однаковими ремонтами - а тоді порівняємо ціни! :wink:

А покищо -
Думаєм і..... чекаєм! :D
Успіх

4
8
1
5
Сообщение Добавлено: Ср 11 авг, 2021 07:42

Від ріелтора:
оренда 1км, вул. Куліша, ТРЦ Форум, євроремонт, меблі, вся техніка, своє опалення-двофункційний котел, інтернет. 6500 грн...

ціни йдуть донизу незважаючи на навчальний рік
jump

С нами с: 18.08.09
Благодарил (а): 102 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 11 авг, 2021 07:46

jump писал(а):Від ріелтора:
оренда 1км, вул. Куліша, ТРЦ Форум, євроремонт, меблі, вся техніка, своє опалення-двофункційний котел, інтернет. 6500 грн...

ціни йдуть донизу незважаючи на навчальний рік

Орендувати хіба будуть кому не вистачить гуртожитка. Гуртожиток ЛНУ 520грн/ліжкомісце.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
  #<1 ... 738739740741742 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор