цьому є своя ціна...
дуже погана якість води
деколи з крану тече гноївка, часто сірого чи коричневого кольору
нові фільтри забиваються за тиждень експлуатації, потрібно часто ремонтувати бойлери, пральки, чистити сіточки кранів.
|
|
![]() Знали про таке?
![]() Для любителей перепродувати смарти.З 4.00
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!представляете что они в арендованных квартирах натворят? долярчик иностранцам +15% к тарифу и алтарь для жертвоприношений.
![]()
Там на цензоре прикольные кометы по этой новости, типа: пацанам за козу криминал шьют, а когда на ЗУ всем селом свинью режут,а потом смалят паяльной лампой так ничего. ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
![]() Новини з полонини!))) Одна з моїх племінниць захотіла стати ріелтором і думає влаштуватись на днях в одну з ріелторських контор
![]() Ото буде крутяк, якщо вона захоче там "залишитись надовго" ![]() Тоді - вся ПРАВДИВА інфо про продажі/оренду/ціни - буде у мене в кишені! ![]() (я, навіть, сам подумував раніше, влаштуватись ріелтором для того, щоб собі смачненький/вигідний варіант підібрати для інвестицій) ![]() А тут бац - і так зірки сходяться! ![]() І, навіть, вже від племінниці першу інфо отримав(так, як вона була на співбесіді) - що та контора більше перейшла від "продаж квартир" на "здачу в оренду", так як продажі останніми місяцями дууууууууже слабенькі! Хех, і не дивно - ціни полетіли в космос - от і всі стали почекунами)) Так що я усіма силами буду підтримувати племінницю, щоб там протрималась хоч пів-року-рік. Може, навіть, якийсь спільний "проект" замутимо(типу, міні хостел, чи так пару квартир в подобовку) - я ж то можу іпотеку взяти під залог своєї авалонівської квіточки)), а через рік - то і ще другу іпотеку - під залог ріелівської квіточки)) Так що я - Думаю! Дію! І вже скоро - розбагатію!)))
Зараз переглядають цей форум: Vadim_ і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|