|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 04 вер, 2021 15:35
Bolt написав:Як варіант багато Долярчиків накупило смартів під здачу і одночасно викінуло їх на ринок оренди...
не сходится. Как раз рентабельность смарта почти вдвое выше, чем у "полноценной" однушки. Скорее, на рынке дефицит смартов и при избытке советского фонда.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2021 15:44
Faceless написав: Те саме можна сказати про цілу купу речей, які для когось "зайві", а для когось - покращують якість життя тут і зараз.
Наличие подушки безопасности в виде квартиры под сдачу очень повышает качество жизни прям вот сразу: душевное равновесие лишним не бывает. И я исхожу из того, что если купил квартиру без кредита, то тысячу евро вывезти семью в Болгарию найдешь. То есть, противопоставление здесь неуместно.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2021 15:57
juristkostya написав: Bolt написав:Як варіант багато Долярчиків накупило смартів під здачу і одночасно викінуло їх на ринок оренди...
не сходится. Как раз рентабельность смарта почти вдвое выше, чем у "полноценной" однушки.Скорее, на рынке дефицит смартов и при избытке советского фонда.
А ще, якщо врахувати ІО проти ЦО у старому фонді - то явно, що перевагу віддадуть смарту в новобудові!
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 04 вер, 2021 16:24
Успіх написав: juristkostya написав: Bolt написав:Як варіант багато Долярчиків накупило смартів під здачу і одночасно викінуло їх на ринок оренди...
не сходится. Как раз рентабельность смарта почти вдвое выше, чем у "полноценной" однушки.Скорее, на рынке дефицит смартов и при избытке советского фонда.
А ще, якщо врахувати ІО проти ЦО у старому фонді - то явно, що перевагу віддадуть смарту в новобудові!
Тип отопления здесь вряд ли является определяющим. В советском фонде при наличии домового/подъездного счётчика отопление может быть даже дешевле (на 1 м.кв) Тут больше фактор закрытой территории, видеонаблюдения, чистоты в доме и вокруг. И, конечно, осознание людьми ненужности метража в 30 и более метров
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 04 вер, 2021 18:26
juristkostya написав: Faceless написав: Те саме можна сказати про цілу купу речей, які для когось "зайві", а для когось - покращують якість життя тут і зараз.
Наличие подушки безопасности в виде квартиры под сдачу очень повышает качество жизни прям вот сразу: душевное равновесие лишним не бывает. И я исхожу из того, что если купил квартиру без кредита, то тысячу евро вывезти семью в Болгарию найдешь. То есть, противопоставление здесь неуместно.
То, что Долярчик или слегка преуменьшает уровень своего дохода или преувеличивает количество купленной недвиги я давно понял. Ибо косарь долларов на четверых, во Львове, это так, чтоб ноги не протянуть.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 04 вер, 2021 18:56
Bolt написав: juristkostya написав: Faceless написав: Те саме можна сказати про цілу купу речей, які для когось "зайві", а для когось - покращують якість життя тут і зараз.
То, что Долярчик или слегка преуменьшает уровень своего дохода или преувеличивает количество купленной недвиги я давно понял. Ибо косарь долларов на четверых, во Львове, это так, чтоб ноги не протянуть.
У каждой семьи своя структура потребления. Вас же не удивляет, что съездить семьёй на 2 недели в ту же Албанию можно и за 1000 евро, и за 3000 евро, при этом ключевой результат (солнце-воздух-вода-горы-экскурсии) будет равноценный. То же самое касается и бытовых расходов дома.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 05 вер, 2021 08:55
Bolt написав: juristkostya написав: Faceless написав: Те саме можна сказати про цілу купу речей, які для когось "зайві", а для когось - покращують якість життя тут і зараз.
Якісь ви, пане, марнотрати... В мене жінка така, всі в боргах і в хаті купа накупленого непотрібного "хламу" ))) зі. на дубайщінє, якщо не рахувати рент, то можна в 200-300 баксів в місяць вкладатись на пропітаніє - користуємось акціями, купляємо гуртом ))) ззі. наприклад, в мене колеги купляють кохфе за 15-20 дірхамів у кафе і п"ють в офісі... Я купляю 10 капсул для Неспресо за 15-20 дірхамів... В мене витрати на 10 кохфе = 15-20 дірхамів, в них = 150-200... Як то кажуть, як кого батьки рахувати вчили 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 05 вер, 2021 20:19
Долярчик писав, що 100уїв на ніс. Можна вірити, так як в мене $124 автномно на себе.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 05 вер, 2021 20:22
change_pm написав: Bolt написав: juristkostya написав:Наличие подушки безопасности в виде квартиры под сдачу очень повышает качество жизни прям вот сразу: душевное равновесие лишним не бывает. И я исхожу из того, что если купил квартиру без кредита, то тысячу евро вывезти семью в Болгарию найдешь. То есть, противопоставление здесь неуместно.
Якісь ви, пане, марнотрати... В мене жінка така, всі в боргах і в хаті купа накупленого непотрібного "хламу" ))) зі. на дубайщінє, якщо не рахувати рент, то можна в 200-300 баксів в місяць вкладатись на пропітаніє - користуємось акціями, купляємо гуртом ))) ззі. наприклад, в мене колеги купляють кохфе за 15-20 дірхамів у кафе і п"ють в офісі... Я купляю 10 капсул для Неспресо за 15-20 дірхамів... В мене витрати на 10 кохфе = 15-20 дірхамів, в них = 150-200... Як то кажуть, як кого батьки рахувати вчили 
Тре уточнити, колєги - місцеві аборигени, чи всякі паки - понаїхи.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 05 вер, 2021 21:13
flyman написав:Тре уточнити, колєги - місцеві аборигени, чи всякі паки - понаїхи.
І ті, і інші... В побутових питаннях, як з"економити вони ні в зуб ногом )))
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-