|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 07 вер, 2021 07:39
Faceless написав:flyman написав: Bolt написав:То, что Долярчик или слегка преуменьшает уровень своего дохода или преувеличивает количество купленной недвиги я давно понял. Ибо косарь долларов на четверых, во Львове, это так, чтоб ноги не протянуть.
Долярчик писав, що 100уїв на ніс. Можна вірити, так як в мене $124 автномно на себе.
Не можна. Ти ж аскет-даушифтер, це не варіянт для адекватної сім'ї з дітьми
Там сім"я з 4х живе в 1к, яка відчувається як 3к. Дітям виділена комірка розміром в невеличку КПЗ. А до того - 9м2 кімната в тещі на трьох.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 07 вер, 2021 08:29
Львівський БатяР написав: juristkostya написав: Bolt написав:Як варіант багато Долярчиків накупило смартів під здачу і одночасно викінуло їх на ринок оренди...
не сходится. Как раз рентабельность смарта почти вдвое выше, чем у "полноценной" однушки. Скорее, на рынке дефицит смартов и при избытке советского фонда.
Да ну... шо Ви кажете))) Як мінімум, те що різниця в оренді не така вже й велика нпр 6,5 - 7к за кавалерку і 8,5 - 9к за однуху з кухнею-вітальнею, в новобуді, схиляє людей які шукають комфорту новобудов до оренди однухи. По друге орендар який орендує повноцінні однухи, як правило має краще фінансове забезпечення, ніж орендар сегменту економ, що покращує ваші шанси на довготривалість оренди, зменшує імовірність простоїв та інших ризиків які повязані з сегментом економ. І по факту від *почти вдвое више рентабельності* - на папері, отримуємо зовсім інакші цифри
Я пишу практику. Хотя, ничто не мешает вам самостоятельно соотнести ваши цифры аренды со стартовыми вложениями, и убедиться в двукратном (почти) преимуществе. Калькулятор нынче доступен всем. Что касается "простоев", то вы настолько не в теме, что просто смешно. Если в обед выложить в ОЛХ объявление о сдаче смарта - к 8 вечера вы будете уже держать в руках две арендные платы. С "полноценной" однушкой простой может быть и неделю, и три.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 вер, 2021 08:38
flyman написав:А до того - 9м2 кімната в тещі на трьох
Ну от, - тут ніхто не поспівчуває і не пустить скупу сльозу...))) Тож, після такої тісноти 53м2 - просто аеродром щастя й успіху!!!))) ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!))) п.с. А ще кажуть, що маю дякувати тещі)) - за що, за клітку? Могли ж виділити нам найбільшу кімнату 16м2 - так ні, ми мучились в 9м2  6ть років, а тоді ще 3р. в 12м2! Або, взагалі, казати ЗРАЗУ - в нас для зятя місця нема  і пішов нах Так ні, придобрювали/брехали, що скоро брат жінки женеться - то нас переселять в найбільшу кімнату, і взагалі, буде більше місця! Тож за що маю дякувати, за брехню?  п.с.2 Жінка категорично не хотіла йти на орендовану квартиру!(я разів 10ть їй казав/пропонував)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 07 вер, 2021 08:49
Львівський БатяР написав:Як мінімум, те що різниця в оренді не така вже й велика нпр 6,5 - 7к за кавалерку і 8,5 - 9к за однуху з кухнею-вітальнею, в новобуді, схиляє людей які шукають комфорту новобудов до оренди однухи
Ви розумієте, що є ціла купа самотніх/одиноких вовчиць, яким нах не треба зайві метри! А от зекономити 2К/міс(24К/рік) - це для багатьох важливо! Тобто, по-факту, людина собі за рік економить на повноцінну гарну відпустку в Туреччині/Єгипті ол-ін-клюзів 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 07 вер, 2021 08:53
juristkostya написав:Я пишу практику. Хотя, ничто не мешает вам самостоятельно соотнести ваши цифры аренды со стартовыми вложениями, и убедиться в двукратном (почти) преимуществе. Калькулятор нынче доступен всем. Что касается "простоев", то вы настолько не в теме, что просто смешно. Если в обед выложить в ОЛХ объявление о сдаче смарта - к 8 вечера вы будете уже держать в руках две арендные платы. С "полноценной" однушкой простой может быть и неделю, и три.
Ох, відчуваю, що Вас тут поб'ють Ще просто деякі заздрісники сюди не підтянулись 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 07 вер, 2021 09:20
Успіх написав: juristkostya написав:Я пишу практику. Хотя, ничто не мешает вам самостоятельно соотнести ваши цифры аренды со стартовыми вложениями, и убедиться в двукратном (почти) преимуществе. Калькулятор нынче доступен всем. Что касается "простоев", то вы настолько не в теме, что просто смешно. Если в обед выложить в ОЛХ объявление о сдаче смарта - к 8 вечера вы будете уже держать в руках две арендные платы. С "полноценной" однушкой простой может быть и неделю, и три.
Ох, відчуваю, що Вас тут поб'ють Ще просто деякі заздрісники сюди не підтянулись 
Злиться на калькулятор примерно так же умно, как на плохую погоду.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 вер, 2021 09:57
Frant написав:П.С. Самі в шафі жили? Хоча би тиждень?  Долярчик-Успіх, ти просто моральний урод! Задяки проживанні у тещі - ти зміг назбирати грошей на 1к квартиру в новобуді. Якби орендував квартиру десь в Єпенях - донині сидів би в оренді, без жодних шансів переїхати у власне житло протягом найближчих 10 років.
1. Не жил, у меня обратная задача - получать аренду 2. Факт, за все надо платить. И за возможность наскирдовать стартовую сумму тоже.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 вер, 2021 10:08
Frant написав:Тобто Ви, як і Успішний Долярчик, інвештували в смарт-конурку на окраїні облцентра, і зараз нахвалюєте її??? В Києві смарт-конурки - абсолютно непопулярне житло. 
Вполне допускаю, что в Киеве непопулярно. Но почему меня это должно беспокоить?
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 вер, 2021 10:09
Frant написав:Успіх, ти просто моральний урод! Задяки проживанні у тещі - ти зміг назбирати грошей на 1к квартиру в новобуді. Якби орендував квартиру десь в Єпенях - донині сидів би в оренді, без жодних шансів переїхати у власне житло протягом найближчих 10 років.
Отож бо й воно! Якщо б це мені дала теща свою цілу квартиру пожити пару років - то так, тут можна було б дякувати без меж! Але вона дала КІМНАТУ!!! 9м2!!! Тож, давай співставляти співставиме!  Це те саме, що я б в якоїсь бабулі знімав КІМНАТУ 9м2 і сплачував за таку оренду КОПІЙКИ!!! Тож, по факту - не така вже й велика економія, як тут всі кричать! І ще раз кажу - з таким успіхом я міг би жити в своїх батьків, але в КРАЩИХ УМОВАХ в більшій кімнаті Але, пішов на поступки жінці і ми залишились в її батьків! Так що тут нічого НАДЗВИЧАЙНО героїчного в тому, що теща надала 9м2 - нема, так як і мої батьки могли надати більше метрів квадратних з кращими умовами/ремонтом! ДумайТИ! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 07 вер, 2021 10:10
Успіх написав:Але вона дала КІМНАТУ!!! 9м2!!!
бонусом была психотравма на всю жизнь... и чтобы ее компенсировать, вы будете покупать под аренду смарты 15м2, типа вы намучались пусть и другие мучаются.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2