Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 812813814815816 ... 1053>
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 19:54

Coder написав:Давайте швиденько відпишу, поки ви тут не переламали ноги танцюючи на моїх кістках. :)

В принципі, в мене не було ілюзій щодо кількості людей, що мають навчики мислити критично, системно і всебічно підходити до аналізу ситуації. Ну, а навішування ярликів - це взагалі національний спорт. Тому я не дуже здивований. Як говорив, Валерій Васильович Лобановський "Мы с пониманием относимся к вашему непониманию" :)

Коли людина бачить фразу:

Coder написав:В нас в під'їзді є балкони в двір.

то кожен, в першу чершу, уявляє щось своє. Більшість уявить свій балкон, свій двір і т. ін. І це абсолютно природньо. Цікавіше стає, коли людина стикається з чимось, чому вона не може знайти притомне пояснення в межах своїх уявлень. І тут питання, як далеко людина може вийти за межі своєї уяви. Включити критичне мислення, і пошукати відповідь на питання: "А за яких умов це можливо?". Більшість танцюристів не змогла. Спробував лише flyman (завдяки чому я переїхав на Проспект Свободи), але спроба вийшла невдала, і, мабуть, через це, це повідомлення видалили модератори. :)

Тому я трішки спрощу всім задачу, і додам декілька штрихів до загальної картини. Уявіть собі:

1. Двір, в якому не ходять/гуляють люди. З вулиці в нього потрапити неможливо (хіба зайти з іншого кінця вулиці, та перелізти 5-6 парканів і підпорних стінок, що розділяють двори різних будинків). З під'їзду є вихід, але ці двері закриті. Ключі від дверей є в декількох квартирах, і ми їх відкриваємо, лише коли потрібно доступитися з метою якихось ремонтних чи профілактичних робіт (заміна водостоку, чистка каналізаційної решітки і т. ін.), або прибирання (наприклад, після ремонту даху, в двір попадало трохи всякого, і потрібно було прибрати).

2. В двір виходять балкони з нашого під'їзду, вікна з нашого під'їзду, а також маленькі віконця з туалетів і ванних кімнат нашого і сусіднього будинків, більшість з яких в різні роки під час ремонтів були демонтовані і закладені. До найближчих квартирних балконів (з кухонь будинку через один по вулиці) метрів приблизно 20. Тому незручностей ніби нікому не створюємо. Чому в множині? Тому що сусіди використовують ці балкони з тою самою метою що і ми. Щодо чистоти, то на додачу до того, що ми там натріпали, в дворику будинку через один є два дерева. Інколи вітер розносіть сухе листя з нього і в наше двір. Тому раз на рік ми просимо нашу двірничку там прибрати (після ремонту даху, ми з сусідами зробили суботник і прибрали самі).

3. І останнє. Ми з сусідами зібрались і домовились, як ми використовуємо, і як не використовуємо внутрішні балкони (горище, підвал, внутрішний двір), щоб не створювати незручностей один одному. Просто один приклад. Колись в будинку жило більше курців, і, так сталося, що внутрішні балкони використовувались ними для паління. На перекурах сусіди зустрічались, спілкувались. Це тривало десятки років. Потім в будинку залишилось двоє курців (когось не стало, хтось переїхав, хтось кинув палити). Близько двох років тому ми зібралися, і більшість сказала, що паління на внутрішніх балконах їм не комфортно, оскільки цигарковий дим інколи затягуало в під'їзд. Тому ми домовились, що не будемо використовувати їх для паління, забрали з них попільнички, тепер курці палять на своїх балконах, або ще десь. Дві квартири в будинку здаються. З одними квартирантами мали інцидент - вони були не в курсі домовленостей. Поговорили, домовились, питання вирішилось. На майбутнє біля внутрішніх балконів повісили таблички "Не палити".

Ми також обговорювали можливість зробити наш двір експлуатованим, але його конфігурація не дозволяє зробити щось притомне, щоб там хотілося б проводити час людям. Єдина "жива" ідея була - додати трішки озеленення. Якщо ми колись це реалізуємо і вирішимо, що більше не пасує тріпати килимки на внутрішніх балконах, я вам про це обов'язково розповім. :)

Мені здається, що це не є якісь фантастичні речі, щоб їх не можна було уявити чи, навіть, реалізувати. Так, для цього потрібно прикласти трішки зусиль (і це, мабуть, складніше ніж просто навішувати ярлики), але воно того варте.

Всім гарних вихідних! :)

Справа в тому , що як долярчик так і Флайман звісно ж НЕ ЗНАЛИ, що в спражніх австрійських люксах є майже усюди 2 балкони, по проектах ГРАМОТНИХ АРХІТЕКТОРІВ, (які не проектували сучасні "г_авалони"), один з яких у внутрішній у двір для господарських нужд і по якому як правило, заходила в частину квартири, де жили пани, саме покоївка, через так званий "чорний хід". У всякому разі так було в мене, в квартирі мого дитинства . Та чому тут дивуватись взагалі ? Ви мого попереднього поста про "долярчиків" прочитали? Якщо ні, то я вам нагадую... Що ще потрібно про цих персонажів знати?
Востаннє редагувалось roberto dark в П'ят 08 жов, 2021 20:01, всього редагувалось 2 разів.
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 20:22

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Та ясно, якщо балкон в двір, то тріпати хідники еліті можна.
Думаю, що кидати недопалки теж.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 22:49

b3320413 написав:
  Ethereum написав:Думаю може краще зайти в комерційну нерухомість?

Ну сами смотрите, есть ряд объектов в ожидании арендаторов долгое время
По Городоцкой было много простоя. Особенно после игровых автоматов. За последний год, кстати, немного заполнилось, но мне кажется это мертвая кошка от асфальта отпружинила

Вы хотите в туристическом центре коммерческую недвигу?

Ну про туристичність це погляд збоку. Як львів"янину мені сумно все що відбувається.
Сільськи типи зі знаком долара заполонили це колись культурне місто і ще гавкають на те що їх критикують чи роблять зауваження.
"Рагулі" як їх правильно називали і називають це тепер львівська інтелігенція. Так само як приїзжі, які диктують Донецькі закони. Пам"ятаю як був в кабаку центральному в Донецьку 2004 ,ще перед всім. Так от одна братва поряд мене була. Це і є їх інтелігенція... На жаль все котиться в прірву і ми лише глядачі...
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:19

Ethereum написав:
  b3320413 написав:
  Ethereum написав:Думаю може краще зайти в комерційну нерухомість?

Ну сами смотрите, есть ряд объектов в ожидании арендаторов долгое время
По Городоцкой было много простоя. Особенно после игровых автоматов. За последний год, кстати, немного заполнилось, но мне кажется это мертвая кошка от асфальта отпружинила

Вы хотите в туристическом центре коммерческую недвигу?

Ну про туристичність це погляд збоку. Як львів"янину мені сумно все що відбувається.
Сільськи типи зі знаком долара заполонили це колись культурне місто і ще гавкають на те що їх критикують чи роблять зауваження.
"Рагулі" як їх правильно називали і називають це тепер львівська інтелігенція. Так само як приїзжі, які диктують Донецькі закони. Пам"ятаю як був в кабаку центральному в Донецьку 2004 ,ще перед всім. Так от одна братва поряд мене була. Це і є їх інтелігенція... На жаль все котиться в прірву і ми лише глядачі...

+ Сто відсотків. Я наприклад дуже люблю старий Львів, рідне місто, де поховані мої предки на старому польскому кладовищі, але те про що ви пишите - ЦЕ РЕАЛЬНІСТЬ І ВОНА ВИТІСНИЛА НЕ ОДНЕ ПОКОЛІННЯ ЛЬВІВ'ЯН З РІДНОГО МІСТА .

Ви мабуть чули про ОДНОГО найвідоміших в світі письменників фантастів Станіслава Лема, який народився у Львові 1921 року і був змушений після у віці 25 років виїхати з рідного міста, не бажаючи приймати радянське громадянство. Про Львів також згадував в своїх книгах, а в одному з останніх інтерв'ю сказав, що він не може вважати себе повністю щасливою людиною, саме через те, що йому довелося НАЗАВЖДИ покинути Львів у 1946р.

Слід звернути увагу, що він протягом 60 років до самої смерті, проживаючи у Відні, Кракові так і НЕ відвідав рідне місто. Я думаю тому що одна із причин, це як раз заселення Львова понаїхами із іншим по духу світосприйняттям, в основному селянами та "совками".
Востаннє редагувалось roberto dark в П'ят 08 жов, 2021 23:30, всього редагувалось 3 разів.
roberto dark

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:25

roberto dark Как легко жить когда этого всего не знаешь. Я жил во Львове пару лет, очень приятный менталитет, гораздо более культурный чем в Тернополе и во Франике (Тернополь мой любимый город если что), Львов город где просто на улице с тобой могут поговорить в Украине такой один.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:34

vitaliian написав:roberto dark Как легко жить когда этого всего не знаешь. Я жил во Львове пару лет, очень приятный менталитет, гораздо более культурный чем в Тернополе и во Франике (Тернополь мой любимый город если что), Львов город где просто на улице с тобой могут поговорить в Украине такой один.

Может быть такое впечатление сложилось в сравнении с Ирпенем, Киевом или теми городами где вы жили ранее?
roberto dark

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:38

roberto dark написав:
  vitaliian написав:roberto dark Как легко жить когда этого всего не знаешь. Я жил во Львове пару лет, очень приятный менталитет, гораздо более культурный чем в Тернополе и во Франике (Тернополь мой любимый город если что), Львов город где просто на улице с тобой могут поговорить в Украине такой один.

Может быть такое впечатление сложилось в сравнении с Ирпенем, Киевом или теми городами где вы жили ранее?
Конечно, всё ограничено моим опытом и кругом общения, но рагули мне не попадались и гопоты я во Львове не видел. В Ирпене я тоже гопоты не видел, но там все очень деловые, как будто не город а бизнес-центр. В таком окружении приятно делать бизнес, но для общения оно мало подходит. Апофеоз ко мне на деловые переговоры приходила женщина с 2мя маленькими детьми (1-3 года) :D :D там воздух пропитан мыслями о бизнесе.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 08 жов, 2021 23:44, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:43

vitaliian Деловитость Ирпеня объясняется тем, что это пригород столицы, где большинство населения работают в Киеве и соответственно там более динамичная жизнь, да и в целом публика помоложе.
roberto dark

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:47

roberto dark написав:vitaliian Деловитость Ирпеня объясняется тем, что это пригород столицы, где большинство населения работают в Киеве и соответственно там более динамичная жизнь, да и в целом публика помоложе.

Не совсем. Ирпенские понаехи вполне платежеспособные граждане, купившие там квартиру. Логично что в такой среде комфортно делать бизнес. В Броварах такого нет, там 80% жилого фонда совкошлак доставшийся некогда бесплатно, впоследствии переходивший по наследству независимо от платежеспособности наследников. В итоге 2 разных мира.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 жов, 2021 23:55

vitaliian написав:
  roberto dark написав:vitaliian Деловитость Ирпеня объясняется тем, что это пригород столицы, где большинство населения работают в Киеве и соответственно там более динамичная жизнь, да и в целом публика помоложе.

Не совсем. Ирпенские понаехи вполне платежеспособные граждане, купившие там квартиру. Вполне логично что в такой среде комфортно делать бизнес. В Броварах такого нет, там 80% жилого фонда совкошлак доставшийся некогда бесплатно, впоследствии переходивший по наследству независимо от платежеспособности наследников. В итоге 2 разных мира.

Зависит ещё кому и от кого "спадщина" досталась. Вы слишком категоричны в этом вопросе. Многим моим друзьям, одноклассникам и одногрупникам во Львове квартиры достались таким образом, но среди них маргиналов единицы. И в тоже время активных и "успешных" долярчиков, сумевших "НАЖИТЬ" на квартиры в котловане Ирпеня может быть очень даже немало.
roberto dark

Профіль

#<1 ... 812813814815816 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор