|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 09 жов, 2021 00:06
roberto dark да моя теория не лишена недостатков но другой обьясняющей такую разницу Ирпеня с Вышгородом, Броварами, Борисполем, Обуховым у меня нет. Ирпень развивается по другому принципу, там строятся парки, набережная, отремонтированы все дороги, практически с нуля в поле строится 4х полосная трасса, свежая новость за сегодня 4 смуги і бульвар: в Ірпені по вулиці Технологічній розпочався довгоочікуваний ремонт дороги
На в’їзді в Ірпінь з боку Михайлівки-Рубежівки і Ворзеля розпочався капітальний ремонт дороги, яка пролягає вздовж району Синергії.
Як вдалося дізнатися редакції «04597», сусідній канал, який вже не експлуатується багато років, був викопаний і сьогодні засипається твердим ґрунтом. За проєктом, у районі Синергії дорогу планують розширити, тобто вона матиме 4 смуги і бульвар. Нова ділянка дороги стане найбільшим в’їздом у Ірпінь і розвантажить місто від заторів.
всего этого нет ни в Вышгороде ни в Броварах. Не помню в каком году 16-17 встретился мне на моем районе мэр Ирпеня, с какими то чиновниками, мы с ним на тот момент не были знакомы, но он поздоровался и спросил мое мнение чего не хватает в этом районе. Я тогда ответил спортплощадки с футбольным полем. На моем районе их не построили но построили дальше - на набережной и не только футбольное, но и скейтпарк, боксерский ринг, волейбольное, баскетбольное, качалку, чето для детей. Ни в одном из пригородов похожего проекта нет.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 09 жов, 2021 00:21
vitaliian написав:[qu В Ирпене я тоже гопоты не видел, но там все очень деловые, как будто не город а бизнес-центр. В таком окружении приятно делать бизнес, но для общения оно мало подходит.
Правильно подмечено. Для общения и спокойной жизни подходят больше периферийные, курортные города, особенно в не бедных странах, где нет особо преступности. Прожил какое-то время в небольшом курортном городе на море. Ритм жизни сильно отличается от большого города где живу сейчас, хотя также на побережье.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 жов, 2021 00:27
roberto dark написав: vitaliian написав:[qu В Ирпене я тоже гопоты не видел, но там все очень деловые, как будто не город а бизнес-центр. В таком окружении приятно делать бизнес, но для общения оно мало подходит.
Правильно подмечено. Для общения и спокойной жизни подходят больше периферийные, курортные города, особенно в не бедных странах, где нет особо преступности. Прожил какое-то время в небольшом курортном городе на море. Ритм жизни сильно отличается от большого города где живу сейчас, хотя также на побережье.
одна из причин почему я не хочу жить в Киеве. Постоянный бег. Если Ирпень надоест может переберусь в Трускавец Сходницу. Если денег хватит на какой то местный бизнес типа отеля или спа центра.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 09 жов, 2021 00:40
vitaliian написав: roberto dark написав: vitaliian написав:[qu В Ирпене я тоже гопоты не видел, но там все очень деловые, как будто не город а бизнес-центр. В таком окружении приятно делать бизнес, но для общения оно мало подходит.
одна из причин почему я не хочу жить в Киеве. Постоянный бег. Если Ирпень надоест может переберусь в Трускавец Сходницу. Если денег хватит на какой то местный бизнес типа отеля или спа центра.
Мне тоже Трускавец нравится. Много зелени, парк со старыми деревьями. Час езды от Львова и Карпаты недалеко. Но там ещё конечно инфраструктура слабая, а в Сходнице и подавно. Проблема этих курортов - это очень короткий сезон . Бизнесы там как по мне ПОКА не перспективны. Хотя смотрю строят там новостройки тоже. Пару лет назад приятель звонил из Трускавца, предлагал по случаю, полноценную однуху в только сданом новостройе за 15к $)). Я отказался потому как на окраине.
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 жов, 2021 06:58
roberto dark Как раз слабая инфраструктура это как раз бизнес возможности, но нужен платежеспособный клиент. Непаханное поле я бы сказал.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:00
Coder написав:Якщо ми колись це реалізуємо і вирішимо, що більше не пасує тріпати килимки на внутрішніх балконах, я вам про це обов'язково розповім
Та ми вже всі тут зрозуміли)) Одним словом - "srav, i sratu bydy!©  2 балкона - хі-хі © Та хоч ДЕСЯТЬ балконів! Невже не зрозуміло, що: 1. НЕ МОЖНА трусити на загальний дворик своє сміття/пилюку, так як вітер буде її піднімати! - та й, взагалі, хіба внутрішній дворик - це смітник? 2. НЕ МОЖНА зтрушувати/тріпати свої килимки на балконі, так як ВАШЕ сміття/пилюка розноситься по всіх нижніх поверхах, осідаючи сусідам на віконні рами, підвіконня, скло(а якщо це все вологе, після дощу/туману, то це ще більше прилипає до цих речей) І, не дай Боже, щоб в когось з сусідів у цей час було відкрите/привідкрите вікно!  - а сусіди в цей час можуть бути не дома, чи в сусідній кімнаті і не чути(щоб закрити вікно), як пан Кодер гарненько витрушує/витріпує/вичищає свої килимки "НА ЗАГАЛ!" п.с. Та є зараз такі потужні пилосмоки!!! Та є зараз миючі пилосмоки!!! Та "накрайняк" - взяти щітку і плин, і зробити вологу чистку килимків, нехай вже, навіть, на тому ж балконі - але вже не буде пилюка летіти по вікнах сусідів! Тож, якщо думаєте за місто/будинок, то не забувайте і за комфорт сусідів думати! ДумайТЕ!© 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:19
vitaliian написав:roberto dark Как раз слабая инфраструктура это как раз бизнес возможности, но нужен платежеспособный клиент. Непаханное поле я бы сказал.
Был бы ЗАПРОС, там уже местные долярчики давно пооткрывали, всё что нужно. А ЕГО НЕТ, в отличии хотя бы от того же Львова и как я уже сказал из-за короткого сезона. Смотрел ролики одного блогера там живущего. С конца сентября даже возле бювета довольно мало людей.
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 жов, 2021 11:56
Доречі, мені завжди цікаво було, чому Одеса не користується шаленим попитом по нерухомості? По логіці, то там 9-ть місяців здаєте в оренду квартиру по звичайній ціні, а 3міс - по подвійній!(ну, чи майже по подвійній) По тій же логіці, Одеса мала б "взувати" Львів та й бути, на рівні Києва(по рентабельності оренди) - але чомусь це не так? Чому? Мало роботи в несезон? Чим Одеський період несезону оренди, відрізняється від Львівського звичайного? У Львові значно більше роботи? Чи в чому справа?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 09 жов, 2021 12:05
Успіх если в Киев на работу едут со всей Украины, во Львов со всей Галичины, то в Одессу только с Одесской области. Далее своя специфика малого бизнеса, не хочу рассказать подробности но бизнесом там дают заниматься только приближенным к власти людям. Этому есть свое объяснение, Одесса 9 месяцев проедает то что заработала за 3. Вне сезона Одесса почти бедствует, работы нет, много лишней недвижимости, номера в отелях сдаются помесячно по цене 1к квартиры.. зато летом цены отрываются от реальности.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 09 жов, 2021 12:07
Аппетит у долярчика росте... Скоро буде питати, що там із цінами у NY? Нехай тільки не забуде пізніше запостити для ФЛУДЕРІВ, що це гілка про ОРЕНДУ саме у Львові.
-
roberto dark
-
-
-
-
Профіль
-
-
|