Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 830831832833834 ... 1055>
Повідомлення Додано: Сер 03 лис, 2021 14:20

Успіх написав:vasilii
То крім техніки - яку суму вклали в ремонт?(коли завершили ремонт і скільки місяців він тривав?

Із кухнею, шафою купе та тумбочкою під телевізор вийшло 8. (Без техніки). Тривалість - довго бо не спішив, робив у вихідний чи після роботи, чи коли був настрій, поміж походи на пиво та «кавалєрку»))) лише стелю допомагали монтувати, а все решта сам. І поміж затрачання часу на роботи, пошуки і купівлі ще чогось. І це не є заробітком, а більше хоббі. Тобто не було на меті загнати себе на 100% зайнятості, а мати досхочу часу на відпочинок.
Орієнтовно вийшло 2 роки. А якщо б порахувати по робочих днях тривалістю 8 годин, то десь 6 місяців
vasilii

Подякував: 7 раз.
Подякували: 24 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лис, 2021 14:24

flyman написав:
  vasilii написав:Добрий день. Щодо оренди, чи доцільно зараз новобудову здавати в оренду розраховуючи на 5-7-10 в місяць, якщо ще відразу вдається здати і уникнути декілька місячного простою. Цифри для роздумів:
- кухня 30тис
- шафакупе 30тис
- ліжко із матрацом і постіллю 15тис
- стіл в кухню і стільчики 15тис
- стіралка 7тис
- холодильник 15тис
- газова плита 12тис
- мікрохвильовка 5тис
- пилосос 4тис.
Сума виходить:133тис , а це зараз 5тис дол.

Тобто маючи новобудову із ремонтом, ще потрібно вкласти 5 тис дол, щоб почати здавати (фактично щоб почати працювати)..

Можливо варто ремонт таки робити і продавати а далі заходити в бетон і залишити у себе ті 5 тис, чи на тих 5 тис брати вже більшу квартиру?

Питання локація не стоїть- на кожен товар є свій покупець.

Думаю, що саме із новобудовами варто «робити оборот», а не брати напрямок в сторону отримання ймовірної орендної плати.

в мене обставити кавалірку вийшло 1к, і без всяких там пилососів та іншого барахла

А я міг би і задурно, бо на одній квартирі є повний комплект техніки 15 річної давності, і все працююче. Але на новий ремонт, має бути нова техніка, якщо плануєте все по максимуму брати. Не вживана, а нова.
Це як писали на цій гілці десь рік назад «ант вандал на сантехніка», а не сама дешевша, що приходиться щомісяця міняти.
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лис, 2021 21:52

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Читаю і окуєваю))
Зображення
48К з ремонтом 2-3кімнатну!!!
Карл!!!
А що - так можна було? :mrgreen:
А що, є такі варіанти? :shock: :mrgreen:

Чи то, наступне - за 5-8К давай особняк! :mrgreen:

Вони що - юшку з ухи їли? :mrgreen:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 03 лис, 2021 21:59

Успіх во Львове полно убитых особняков, там же не пишут что хотят новострой. Или за убитый особняк надо 15 тыс платить ? И кстати заметьте требования "новострой" этаж выше первого (не цоколь) вообще нет. Не так уж это важно арендатору в отличии от собственника бетона.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 03 лис, 2021 22:30

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

vitaliian написав:во Львове полно убитых особняков

Так.
От хотів теж цю тему підняти.
Чому в оголошеннях НІКОЛИ не бачу дешевих вбитих особняків?(наприклад, до 50К)
І біля мого будинку - теж є як гарні, так і вбиті/обшарпані/потріскані особняки, де живуть люди.
Думаю, чому до таких не прийдуть вгості "солідні пани" і, поклавши 4-5 пачок доларів на стіл, не скажуть - продайте нам вашу розвалюху, а собі купіть в багатоповерхівці з трохи не новим ремонтом 2-кімнатну!

Я б, наприклад, якщо б такий особняк купив - зразу би модернізував/прибудував кімнат і кухонь на 4 сім'ї під оренду ;)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 03 лис, 2021 22:54

Успіх написав:

Так.
І біля мого будинку - теж є як гарні, так і вбиті/обшарпані/потріскані особняки, де живуть люди.
Думаю, чому до таких не прийдуть вгості "солідні пани" і, поклавши 4-5 пачок доларів на стіл, не скажуть - продайте нам вашу розвалюху, а собі купіть в багатоповерхівці з трохи не новим ремонтом 2-кімнатну!

Я б, наприклад, якщо б такий особняк купив - зразу би модернізував/прибудував кімнат і кухонь на 4 сім'ї під оренду ;)

Вбиті особняки купують з-за землі, знаю, що біля мого гаража (за психушкою) купили старий особняк десь на 4 х сотках землі за 120 куе(декілька років тому), будинок відразу знесли, а зараз завершують будівництво гарненького особняка.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 04 лис, 2021 08:23

Успіх написав:

Так.

У жителей убитых особняков нет интернета, их и продают иначе объявления на столбах, риелторы. Чаще всего в них доживает свой век ветхая бабушка, и до её смерти наследники не могут его продать , бывает за особняк судятся несколько наследников, такие процессы могут длится годами, единственный хозяин (или наследник) может сидеть в тюрьме, и в этот период особняк пустует ну или вообще нет наследников (хотя за такими вариантами обычно мониторят черные риелторы).
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 04 лис, 2021 13:34

Bolt написав:
  Успіх написав:

Так.

Вбиті особняки купують з-за землі, знаю, що біля мого гаража (за психушкою) купили старий особняк десь на 4 х сотках землі за 120 куе(декілька років тому), будинок відразу знесли, а зараз завершують будівництво гарненького особняка.

А ще є варіант і з попадаловим))) все потрібно вивчати

Знайомий так купив, зробив проект на «реконструкцію» , тобто рлзширення і будівництво 4 поверхів. Вартість особнячка+ вартість проекту= це є архітектурна/історична пам’ятка і там навіть вікна нові не можна міняти і піпєц.
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лис, 2021 13:52

Успіх написав:
  vasilii написав:Щодо питання чи варто робити ремонтчи ні, от вам виді і актуальні цифри: я є головою осбб і добре знаю що де і за що продається і дружу із багатьма ріелторами:

Двохкімнатна 66 метрів:
Вхід в бетон на 3 роки 43000
Та сама, здача за 6-10 місяців 45000
Така сама здана 47000 із комунікаціями та запущеним ліфтом.
Тобто ціна питання 47-43=4тис.
Хороший, добротний ремонт 10 (із врахованою роботою майстрів).
А зараз є , що за пару годин після виставлення на продаж забирають за 62-63, а якщо хороший поверх, чи якісь, що вже щось хочуть купити, то останній і кутове купують за 65. Це піпєц, але це факт.
Тобто, ваша мета- піти в магазин, доьре подумати, вибрати і замовити доставку. Можливо занести в хату і контролювати майстрів. Все і зверху біля 5 тис.

Також суттєво, враховувати постійний «дорожай» усього. Вибирав в червні плитку 120*60 і була по 459грн з усіма знижками. Зараз 650. Це десть. Просто не мав часу через роботу і забив на покупки. Кухня 23 метри, тому різниця суттєва... зараз вже все потрібно купувати. Бо за 3-4 тижні буде + 25-30% на ціни всіх будматеріалів...
ремонт вигідно робити і самому, якщо є час, поняття і можливість і робити, якщо є майстри, які швидко все зроблять. Швидко це 3-4 людини роблять за 3 місяці

Тобто, найкраще, купувати на котловані, тоді робити ремонт і продавати, і знову стрибати в котлован? :)
Орендою - не паритись, так?

Це самий кращий варіант. Є ризики, але воно того варте. Хотя постійно варто вивчати ринок і шукати можливо комусь потрібні ВЖЕ гроші і по нормальній ціні сьогодні продають. Такого досить є.
vasilii

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лис, 2021 14:18

Frant написав:
  flyman написав:
  vasilii написав:Добрий день. Щодо оренди, чи доцільно зараз новобудову здавати в оренду розраховуючи на 5-7-10 в місяць, якщо ще відразу вдається здати і уникнути декілька місячного простою. Цифри для роздумів:
- кухня 30тис
- шафакупе 30тис
- ліжко із матрацом і постіллю 15тис
- стіл в кухню і стільчики 15тис
- стіралка 7тис
- холодильник 15тис
- газова плита 12тис
- мікрохвильовка 5тис
- пилосос 4тис.
Сума виходить:133тис , а це зараз 5тис дол.

Тобто маючи новобудову із ремонтом, ще потрібно вкласти 5 тис дол, щоб почати здавати (фактично щоб почати працювати)..

Можливо варто ремонт таки робити і продавати а далі заходити в бетон і залишити у себе ті 5 тис, чи на тих 5 тис брати вже більшу квартиру?

Питання локація не стоїть- на кожен товар є свій покупець.

Думаю, що саме із новобудовами варто «робити оборот», а не брати напрямок в сторону отримання ймовірної орендної плати.

в мене обставити кавалірку вийшло 1к, і без всяких там пилососів та іншого барахла

Треба, щоб ти організував екскурсію-перегляд п.Долярчеку.
Щоб той знав, як виглядає мінімалістичний спартанський ремонт))) ірпіньській самокатчиці - також можеш показати.

Десь в середині грудня звільнятиму квартиру і зроблю фото та відео, що є і відразу покажу, що було, бо є на одному поверсі квартира з ремонтом, а на іншому ідентична без ремонту.

Спартанський?) можливо і так. У новобудові покривати стіни венеціанкою чи мармуріном, недоцільно- це потрібно мати розум. Будинок перші роки дає осадку і інколи за 1-2 місяці можуть появитись тріщинки на стінах і плакало дороге оздоблення.
Так же нерозумно в ремонт вкладати більше ніж половина вартості квартири.
vasilii

Профіль

#<1 ... 830831832833834 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор