Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Яким боком розв' язка на Зеленій, коли все стоїть в р-ні Снилова, Ьасівки?!
І далі в районі Сокільник і в самих Сокільниках і аж до Зубри, Пасік і тої розв'язки яку ремонтують. Стабільно по пару годин в день. Але останніми днями наче вже легше.
Що скажете, товариство? Площа збільшилась на метр і трошки - але добре, що рахують по ціні на момент підписання Попереднього Договору! Тобто, по 16тис. 6ХХгрн/м2 А теперішню ціну ми бачимо на табло)) >>> І то, напевно лише на котлован/повітря над котлованом а не на "от-от дадуть ключі від квартири" picture uploading websites ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!
Пане Успіх! Ви ж тільки пану флайману це все не показуйте. Його й так вже два роки підкидає від вашої інвестиції, а це вже точно гепнеться із своїми віртуальними кавалірками.
akurt написав:Пане Успіх! Ви ж тільки пану флайману це все не показуйте. Його й так вже два роки підкидає від вашої інвестиції, а це вже точно гепнеться із своїми віртуальними кавалірками.
Пане Акурт! Якби ж то тільки Флаймена... - тут більшу половину форумчан тіпає від успіхів Успіха! А ні, щоб навпаки, разом порадіти... прислухатись/придивитись до стратегій накопичення і інвестицій Успіха... як і на скільки ризикую... і т.д. (перейняти досвід)
п.с. Таки все більше і більше схиляюсь до того варіанту, щоб просити свого тата організувати ремонт(найняти майстрів) після здачі будинку в експлуатацію. Може щось неважке - типу розведення електрики і сантехніки - зробить сам(якщо буде мати бажання і здоров'я), а решта нехай майстри роблять.
Ну і ще трохи думаю над варіантом - взяти ще 1 смарт(в зданому будинку) і зробити одночасно і там, і там ремонт Але, це хіба брати через дружину по довіреності(яку я їй недавно зробив, як був у відпустці) і в іпотеку з першим внеском 30-50%. Бо якщо взяти без іпотеки, то навіть, на 1 ремонт може не вистачити коштів.
Але це покищо все в думках/нічого ще остаточно не вирішив.