Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 749750751752753 ... 1129>
Повідомлення Додано: П'ят 04 вер, 2020 13:23

Нерухомість за кордоном та наші гроші
Чи може іноземець оформити собі КРЕДИТНУ картку з кредитним лімітом?
Загальна практика: НЕ МОЖЕ.
Але, МОЖЕ, якщо відкриє депозит в банку на 1 рік.
Це може бути цікавим в таких випадках:
а) відсотки за депозитом не суттєво менші за користування кредитними коштами. А якщо є пільговий період, то взагалі - має сенс.
б) якщо ви відлітаєте за кордон та хочете взяти авто напрокат - дебітова карта часто-густо не приймається, а кредитна - приймається.
в) багато хто з форумчан позбавлений кредитних лімітів у банках України в силу різних причин.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 04 вер, 2020 23:28, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 04 вер, 2020 14:03

Нерухомість за кордоном та наші гроші
Якщо нахом"ячені в Україні гроші - ну, наприклад, там чи 50, чи 100 тисяч доларів прийдуть за допомогою SWIFT-переказу в Туреччину на рахунок, відкритий в доларах США, - то чи можна їх отримати готівкою?
МОЖНА без всяких проблем готівкою без комісії - єдина вимога замовити таку суму "сьогодні на завтра".
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 04 вер, 2020 23:29, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 04 вер, 2020 15:17

Доступність нерухомості за кордоном для українця
Без коментарів...
Зображення
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 04 вер, 2020 23:28, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 02:18

akurt написав:
  flyman написав:7,43
За долар

Дякую пану flyman"у за цікаву ідею.
Ну, насаправді ліра-долар плигала вчора і до 7,45.
І це дуже добре.
Може здаватися, що це погано, коли хтось НЕ знає, що "принцип суперпозиції"- це поняття НЕ з математики, як це було заявлено на днях одним МБА на цьому форумі, а з фізики.

Але тепер до наших грошей - на тему "сім-сорок" - черговий приклад дуже простої, але такої незрозумілої багатьом речі:

Якщо ви за 1 і той же ЗАРОБЛЕНИЙ/НАХОМ"ЯЧЕНИЙ долар або за одну і ту ж зароблену/нахом"ячену гривню маєте БІЛЬШЕ, то то ж просто супер.

Два простих приклади про нерухомість:
Приклад 1.
Ось, наприклад, хтось із форумчан з метою зароблення шалених грошей купив за 245 000 гривень чудову квратиру в Києві площею 15 кв. метрів. В неї після ремонту, не пізніше 2021 року, можна буде заселити аж за 5 000 гривень (за оцінкою київських фахівців - за 3000 гривень) орендаря.
Найкраще - IT-шника.

Звісно, орендар потребує мінімум обладнання: кровать, стіл, стілець, кондиціонер, пральну машину, посудомийку, електричний чайник та телевізор з інтернетом. Для цього орендар буде купувати ТВ LG 70 UM7100 - діагональ 70 дюймів (в наш час вже менше брати не варто).
Орендодавець заходить на сайт Розетка та купує його за 31 999 гривні або за 31999/27,35=1169 доларів США. До речі, виробництво Польщя. Запам"ятаємо: 1 169 доларів США. Польщя.

- в той же час такий орендодавець реально прочитав кивську гілку - де пани вже почали чухати потилицю - куди бігти із мішками грошей, а - можливо - й цю - і прийшов до висновку, що гроші краще заробляти в Україні, а жити НЕ в Україні (наприклад в Туреччині, бо в НІЯКУ іншу країну він на согодні НІЯК НЕ ПОПАДЕ - за деякими виключеннями - наприклад, в неділю вилітають в Чорногорію кум та кума: погостити у дочки та зятя, зятю привезти в подарунок сала, а онуку - трохи грошенят. Живе дочка із зятем в Чорногорії вже років 5 - там і синочка народили).

Так ось, іде він за таким сами ТВ в супермаркет МЕТРО в Анталії і дивиться: коштує ТВ LG 70 UM7100 6 990 турецьких лір або трохи менше 1000 доларів. Думає: купити чи не купити. До речі: польського виробництва! Зверніть на це увагу: ПОЛЬСЬКОГО!!! в Україні коштує 1 169 доларів, а в Туреччині - менше 1000 доларів.
Коли ось ліра до долара стала 7,45, а ціна на ТВ змінилася.
Зображення
Змінилася вона дивно/недивно - так не буває в Україні - але так буває в деяких інших країнах: була ціна 6 990 лір, а ліра то подешевшала і ціна - звісно змінилася - вже коштує ТВ 6 599 лір або 6599/(7,45-0,02(маржа банку при купівлі долара))=888 доларів.
Отака польсько-турецько-українська економіка: за те, що поляки мріють продати в Туреччині за 888 доларів, українець платитть 1 168 доларів або на 1168-888=на 280 доларів дорожче.

та не - мы в Украине платим 870 дол, если потратить секунд 20 на поиск: http://mediasell.com.ua/index.php?route ... ct_id=5671
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 08:05

Это очень здорово, что вы нашли этот сайт...
Посмотрите внизу выходные данные.
Не смущает, что нет ни адреса, ни данных, а есть только номер телефона Киевстар?
И что требуют предоплату в 800 гривен?
И что доставка Новой почтой 18 гривен (нет у Новой почты таких тарифов).
Вы точно здесь купили бы телевизор за 870 долларов?

И главное: мой текст выше СОВСЕМ О ДРУГОМ.
Это было разъяснение товарищам, которые не понимают, это хорошо или плохо, когда лира-доллар стали вместо 7,31 лиры за доллар 7,45. Я показал, что для иностранца это хорошо.
Я показал на конкретном примере ОФИЦИАЛЬНЫХ продавцов, как меняется в этом случае цена и какую сладкую плюшку можно получить.

P.S. Я НЕ предлагал турецкие подпольные сайты noname.
Зображення
https://hotline.ua/yp/34754/reviews/
Востаннє редагувалось akurt в Суб 05 вер, 2020 09:51, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 13:37

akurt написав:
  flyman написав:7,43
За долар

Дякую пану flyman"у за цікаву ідею.
Ну, насаправді ліра-долар плигала вчора і до 7,45.
І це дуже добре.
Може здаватися, що це погано, коли хтось НЕ знає, що "принцип суперпозиції"- це поняття НЕ з математики, як це було заявлено на днях одним МБА на цьому форумі, а з фізики.

Але тепер до наших грошей - на тему "сім-сорок" - черговий приклад дуже простої, але такої незрозумілої багатьом речі:

Якщо ви за 1 і той же ЗАРОБЛЕНИЙ/НАХОМ"ЯЧЕНИЙ долар або за одну і ту ж зароблену/нахом"ячену гривню маєте БІЛЬШЕ, то то ж просто супер.

Два простих приклади про нерухомість:
Приклад 1.
Ось, наприклад, хтось із форумчан з метою зароблення шалених грошей купив за 245 000 гривень чудову квратиру в Києві площею 15 кв. метрів. В неї після ремонту, не пізніше 2021 року, можна буде заселити аж за 5 000 гривень (за оцінкою київських фахівців - за 3000 гривень) орендаря.
Найкраще - IT-шника.

Звісно, орендар потребує мінімум обладнання: кровать, стіл, стілець, кондиціонер, пральну машину, посудомийку, електричний чайник та телевізор з інтернетом. Для цього орендар буде купувати ТВ LG 70 UM7100 - діагональ 70 дюймів (в наш час вже менше брати не варто).
Орендодавець заходить на сайт Розетка та купує його за 31 999 гривні або за 31999/27,35=1169 доларів США. До речі, виробництво Польщя. Запам"ятаємо: 1 169 доларів США. Польщя.

- в той же час такий орендодавець реально прочитав кивську гілку - де пани вже почали чухати потилицю - куди бігти із мішками грошей, а - можливо - й цю - і прийшов до висновку, що гроші краще заробляти в Україні, а жити НЕ в Україні (наприклад в Туреччині, бо в НІЯКУ іншу країну він на согодні НІЯК НЕ ПОПАДЕ - за деякими виключеннями - наприклад, в неділю вилітають в Чорногорію кум та кума: погостити у дочки та зятя, зятю привезти в подарунок сала, а онуку - трохи грошенят. Живе дочка із зятем в Чорногорії вже років 5 - там і синочка народили).

Так ось, іде він за таким сами ТВ в супермаркет МЕТРО в Анталії і дивиться: коштує ТВ LG 70 UM7100 6 990 турецьких лір або трохи менше 1000 доларів. Думає: купити чи не купити. До речі: польського виробництва! Зверніть на це увагу: ПОЛЬСЬКОГО!!! в Україні коштує 1 169 доларів, а в Туреччині - менше 1000 доларів.
Коли ось ліра до долара стала 7,45, а ціна на ТВ змінилася.
Зображення
Змінилася вона дивно/недивно - так не буває в Україні - але так буває в деяких інших країнах: була ціна 6 990 лір, а ліра то подешевшала і ціна - звісно змінилася - вже коштує ТВ 6 599 лір або 6599/(7,45-0,02(маржа банку при купівлі долара))=888 доларів.
Отака польсько-турецько-українська економіка: за те, що поляки мріють продати в Туреччині за 888 доларів, українець платитть 1 168 доларів або на 1168-888=на 280 доларів дорожче.

акурт, у вас логічна помилка, так як у смарт, куплений за 10куе, з ремонтом за 3 куе, телевізор ніхто не буде купувати ні за 1куе, ні за $888.

Мені цікаво, чому хвилюють акурта кавалірки в Києві?
Може скучно в Анталії?
Чи вистачає грошей на турецьких раків, а на київську нерухомість катма?

П.С.
Раки харчуються річковим падлом, може вони якого мертвого турка "кусь-кусь", чи кота, чи щура?

П.П.С.
Закрився форекс із курсом ліри до долара США 7.44
Раки тепер подешевшали в USD відносно курсу 7.43.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 05 вер, 2020 13:43, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 13:41

З київської гілки:
  flyman написав:За що так ненавидите цоколь в Ірпені?

Як бачите, пане flyman"е, це не я "ненавижу" цоколь в Бучі.
Він викликає величезний інтерес у форумчан очевидним розривом між словами та ділами, між намірами та їх реалізацією.
Я думаю, що ніхто його не "ненавидить", а навпаки, тісячі людей його люблять та цікавляться.
Дійсно інтересний унікальний проект - куплено за 8 600 доларів в 2015 році і досить ніяк не використовується.
Це - реально унікальний бізнес-проект і всі з інтересом споглядають, що буде далі...
Такого інтересу не було б, як би Ви не вибудовували із себе знаного знавця закордонної нерухомості, знавця ніби-то математичного "метода суперпозиції" (це з фізики) і такого іншого...
А так: реально цікаво...

В мене немає ніякої "логічної" помилки щодо "прєлєсті" в 15 кв. м із вікнами, які неможливо буде відкрити, не зайнявши пів-кімнати. До речі, запропонований одним із форумчан проект ремонту мені дуже сподобався...
Це просто чергова забавка для форумчан, подивитися кого Ви та як знайдете в те житло - ми ж всі бачимо, що НІЯКОГО, повторюю, ніякого, досвіду операцій на ринку нерухомості у Вас немає.
Ви навіть не знаєте, що орендаря треба забезпечити звичайними побутовими іграшками.
Тому то дуже цікаво...
Просто цікаво...
Зацініть, пане Флаймане - Ви в мене НЕ в ігнорі. Читаю з інтересом ЗАВЖДИ.

P.S. І Ви праві, раків я замовив: доставка прямо в квартиру з 14-00 до 17-00, ще й друзям дав телефон - теж замовили... Чекаємо... Ще треба збігати - холодного пива купити...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 05 вер, 2020 14:14, всього редагувалось 3 разів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 13:55

akurt написав:Согласно отчету Daily Mail, принц Гарри и Меган подписали контракт с Netflix.
По долгосрочному соглашению пара будет снимать документальные фильмы и программы.
Я сразу подумал о Мизантропе: убогая жизнь сперва на Сахалине, потом в полученной от Ю.В. Андропова двушке-панельке, потом - в Кагарлыцком районе Киевской области, каждодневная погоня за кэшбеком - там 7 гривен, там 10 гривен...
Ах, а до весны так далеко, когда будут ждать знатного специалиста по зарубежной недвижимости на дачах - для обрезки веток... 100-200 гривен за работу...
А вот заключил бы договор с Netflix - зарубежному зрителю было бы невероятно инетересно посмотреть, как человек опускается на дно социальной жизни...

P.S. Принц Гарри и Меган по контракту с Netflix получат 150 миллионов долларов.
Ну этому хотя бы 15 000 гривен...
Ну и отличное название для сериала: "Life is pain..." ("Жизнь - боль..." (с) - любимое изречение Мизантропа на этой и на киевской ветке).

Кстати, о недвижимости: Принц Гарри и Меган купили вот этот дом в Санта-Барбаре...
Зображення

В мыслях семь промахов,как всегда.Протри очки, подгораешь
Востаннє редагувалось Мизантрóп в Суб 05 вер, 2020 13:57, всього редагувалось 1 раз.
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 14:28

Я скажу, пане Флаймане, що це - чергова Ваша помилка в бізнесі, у використанні грошей, в роботі та в життєвих планах.
Блокнот Вам не знадобиться.
Я вже Вам наводив розрахунки та варіянти того, як ваші гроші, які Ви запланували витратити на проєкт сторіччя - "оточити Кийов кавалірками", можна було витратити ще минулого року і вже з минулого року мати щомісячно 10 000 гривень з оренди БЕЗ КЛОПОТУ. Ті самі гроші. Швидко надійно та легко. Мій приятель той проект реалізував - я Вам схему наводив - орендарі такі гарні, що коли він наїзджає в Київ у справах - краще сам знімає житло, ніж виселяє надійних доброчесних орендарів.
Але Ви йдете своїм особливим шляхом - що цікаво вже більше 20 років: шишка за шишкою на лобі, але наполегливо туди, куди не слід йти...

В мене є тілько одна мрія - побажання.
Так сталося, що Ви попали (це ваш вибір) в сумну компанію очевидних невдах по життю - Франта та Мизантропа.
Мрія полягає в тому, щоби зібралися ви втрьох НЕ на цій гілці, а в житті.
І вони - такі вумні, такі гонорові - допомогли Вам з ремонтом.
Тим більше, що у одного є хоч авто.
Отам би Ви побачили і гоноровість, і знання, і вміння, та розказали б нам...
Як бачите: чергова моя корисна позитивна порада...
Запропонуйте...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 05 вер, 2020 14:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Суб 05 вер, 2020 14:36

akurt написав:Я скажу, пане Флаймане, що це - чергова Ваша помилка в бізнесі, у використанні грошей, в роботі та в життєвих планах.
Блокнот Вам не знадобиться.
Я вже Вам наводив розрахунки та варіянти того, як ваші гроші, які Ви запланували витратити на проєкт сторіччя - "оточити Кийов кавалірками", можна було витратити ще минулого року і вже з минулого року мати щомісячно 10 000 гривень з оренди БЕЗ КЛОПОТУ. Ті самі гроші. Швидко надійно та легко. Мій приятель той проект реалізував - я Вам схему наводив - орендарі такі гарні, що коли він наїзджає в Києв у справах - краще сам знімає житло, чим виселяє надійних доброчесних орендарів.
Але Ви йдете своїм особливим шляхом - що цікаво вже більше 20 років: шишка за шишкою на лобі, але наполегливо туди, куди не слід йти...

В мене є тілько одна мрія - побажання.
Так сталося, що Ви попали (це ваш вибір) в сумну компанію очевидних невдах по життю - Франта та Мизантропа.
Мрія полягає в тому, щоби зібралися ви втрьох НЕ на цій гілці, а в житті.
І вони - такі вумні, такі гонорові - допомогли Вам з ремонтом.
Тим більше, що у одного є хоч авто.
Отам би Ви побачили і гоноровість, і знання, і вміння, та розказали б нам...
Як бачите: чергова моя корисна позитивна порада...
Запропонуйте...

Флай,почему ты ошибся?
Мизантрóп

Подякував: 1597 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 749750751752753 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти