Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Alex_V_K_79 написав:Так уже было... Акурт перестал писать и ветка умерла ..
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Да, никто так красочно шаурму не сможет описать ))) Могу с октября разбавить итальянскими фотками просеко и прошуто. Но не смогу так ненавистно писать о том как украинец переплачивает за эти продукты ))) более того приятно замечать что в Украине появляются итальянская моцарелла, итальянская паста, итальянские соусы, итальянские вина по очень нормальным ценам
А в какие итальянские края вы будете заезжать? Может сможете недвигу осветить (стоимость, покупку, налоги, содержание)? Ну, и супермаркеты тоже было бы неплохо.
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Да, никто так красочно шаурму не сможет описать ))) Могу с октября разбавить итальянскими фотками просеко и прошуто. Но не смогу так ненавистно писать о том как украинец переплачивает за эти продукты ))) более того приятно замечать что в Украине появляются итальянская моцарелла, итальянская паста, итальянские соусы, итальянские вина по очень нормальным ценам
А в какие итальянские края вы будете заезжать? Может сможете недвигу осветить (стоимость, покупку, налоги, содержание)? Ну, и супермаркеты тоже было бы неплохо.
Калабрия. Как только поселюсь тогда и более глубоко смогу осветить. Пока вот https://arnonesicomo.it/news/158/comprare-casa-in-italia не думаю что что-то серьезное изменилось с тех пор. Налог так и остался из 3 составляющих. Магазины: Coop хороший, Conad дороже но тоже хороший, QWI но честно не помню точно 3 буквы первая Q плюс: дешёвый, но мне не понравился асортимент. Для путешественников по Италии: в ресторанах и кафе платите +2евро присесть за столик. Если не хотите, всё напитки и кофе можно пить за стойкой бара, тогда не платите. Все итальянцы скупые на чаевые, у них заведено либо вообще не оставлять на чай, либо символически. Официант получает оклад поэтому тоже не парится о вашей не щедрости. С 13 до 16 у них сиеста. Даже в туристическом городе поесть можно нарваться только на горячие бутерброды. Очень много ресторанов закрывают свои двери и ждут Вас в 16:00. Так же не огорчайтесь если в 22:00 Вас попросят на выход. Флоренция и Венеция (остров) всё не так печально, но если Вы видите размеренный образ жизни у города, или той части где остановились, учтите выделенное сверху. Магазины в городках у моря работают до 20:00, дальше могут работать маленькие магазинчики, но цена приятно не удивит. Пачка кофе обычно стоящая 3 евро превращается в 5евро. Уклад жизни на теплом побережье придется поменять кардинально: к сиесте привыкнуть и ложиться спать раньше )))
Сидя на берегу Мраморного моря, и держа в руках бокал красного сухого Мерло, закусывая сардинками, с интересом наблюдаю, что же интересного напишут суперспециалисты по недвижимости о недвижимости за рубежом, купленной за свои заработанные деньги для себя, любимого? Нету ни заработанных денег, ни цифр, ни купленной недвижимости...
Пока дупль-пусто. С чем и поздравляю.
P.S. Ночной Стамбул - город, который по численности населения опережает 131 страну мира - это бомба. Реально.
Акурт, Вы мою ссылку явно не читали, а там один очень интересный момент, договор купли-продажи двуязычный, что бы стороны не могли его признать недействительным, почему в Вашем случае банк и нотариус пропустили что вы де*** и не владея турецким языком подписываете договор я понять не могу. Это не делает чести турецкому правосудию
stm написав:Да я и не обижаюсь, просто автор действительно переживал когда давали альтернативу, очень нездорово переживал ))) Вам хочется вернуть автора, предложите закрытый блог почиталей Акурта. Тут форум и нравиться Вам или нет, мнения разные правильные и не правильные но математика штука печальная и 70000€ можно закрыть под грушей, зарыть в квартиру в которую приезжаешь 2-3 месяца в год и она устаревает морально и ещё много применений хороших и ещё лучше
Пані stm! В третій або четвертий раз ловлю вас на слові: порадьте пересічному читачеві (мені не треба) куди Ви особисто вкладете 70 000 ойро, якщо так станеться і Бог дасть вам можливість - нехай не зараз - а років через 70 - їх заробити. Ми всі просимо, бо ви впевнено написали, що можете легко вкласти 70 000 ойро в 70% країн світу. Поки що Вам вдалося вкласти 50 000 доларів у трикімнатний хрущик на п"ятому поверсі. Спробуйте побавити нас новенькою точною інформацією. Мені особливо буде цікаво дізнатися, бо я вже маю 2 (дві) квартири в Україні (одна 115 кв.м. друга 75 кв. м) і 2 (дві) - за кордоном. Але з вашою суттєвою поміччю вдасться ще щось цікаве зробити. Тим більше, що в суботу із Анталії відлетіли діти друзів у рідну вже Велику Британію, ім так сподобалося жити в квартирі "1+1", яку я в травні минулого року допоміг підібрати приятелю, що в них виникла до мене якась "серйозна" розмова. Я в Стамбулі бавлюся розвагами, маю час та натхнення, то чекаю на 2 (дві) речі: - поради від кумедної сільської дівчинки про те, куди вона вкладе те, що їй дадуть у руки. - питання від батька отого пана, що в суботу через новісінький аеропорт Стамбулу відлетів у тепер рідну Велику Британію.
P.S. Сумна новина для моєї жінки: та остання квартира в житловому комплексі, що вона вже мацає руками із грудня 2018 року, змінила ціну: замість 570 000 лір теперь значиться ціна в 640 000 лір. ( 1 долар=5,81 ліри). Все, плять, дешевшає та знецінюється, но все - як по нотах ДОСВІДЧЕНИХ панів, що опанували цю гілку.
Дякую панам, що піднімають гілку весь час у ТОП Фінансового форуму України.
Я здалеку наглядаю - посміхаюсь - дивлюсь, насолоджуюсь. Коли менший із моїх синів був у дитячому садочку (зараз із дівчиною прилетів із Сан Хосе (Силіконова долина) відпочити трохи в Португалії) - так ось, коли він був у дитячому садочку - товаришував із хлопчиком (батько - к.х.н. - автор рецептів на замовлення відомого в Україні підприємства "вин", які зроблені за його рецептами із звичайного оцету, цукру та барвинків) - так ось із тим хлопчиком на радість вихователям вони весь час НЕ лазили по дитячим "горкам", а весь час тихенько виколупували з-під дерев "черв’ячків" - та дивилися, які ті звиваються у слизу та в бруді.
Я так само із великим інтересом дивлюся на те зараз...
Ось читаю і «балдєю» (пробачте мені, пан V2 за цей жаргон – не втримався):
stm написав:Да, никто так красочно шаурму не сможет описать ))) Могу с октября разбавить итальянскими фотками просеко и прошуто. Но не смогу так ненавистно писать о том как украинец переплачивает за эти продукты ))) более того приятно замечать что в Украине появляются итальянская моцарелла, итальянская паста, итальянские соусы, итальянские вина по очень нормальным ценам
Цікаво, як пані нагодує панів "прошуто". А потім буде поїти "просеко"... Насправді такої їжі та таких напоїв в Італії не виробляють. До вина Просе́кко (італійське вино, сухе, ігристе; виготовляється з винограду сорту Глера, іноді з додаванням сортів Вердизо, Перера и Бьянкетта) форумчанам варто купити Прошу́тто (итал. prosciutto в перекладі означає "окіст") — італійська шинка, зроблена з окосту, натертого сіллю. Боже, які цікаві сільські дівчата тут вештаються… Я просто реально «балдєю»… Пишіть дівчатка, пишіть, дяді дуже цікаво...
P.S. Дуже раджу всім читачам оформити відпустку із початком з 11 серпня. Буде дуже цікаво. Дуже дуже дуже...
akurt написав:В будь-якому (майже) турецькому банку. 23,5 відсотка річних. Податок на прибуток - 10% від суми нарахованих процентів. Долар тиждень тому був 5,75, зараз вже 5,48. Реально с 50 000 доларів прибуток навіть більший, ніж 1000 доларів на місяць. Депозит відкриваєте в турецьких лірах. Все просто.
Все не так просто, Акурт... Месяц прошел и... сумма в $50000 Курс лиры 5,619455 % ставка банка 23,50% Положили в банк, лир 280972,75 Курс лиры брался https://ru.exchange-rates.org/history/TRY/USD/T
Месяц получили = 280972,75*23,50%/365*31=5607,908175 Общая сумма на счету=280972,75+5607,91=286580,6582 Курс на 31.08.2019 = 5,8305 Сумма общая в $ =286580,6582/5,8305=49151,98665 И это я еще подыграла что Турция безналоговый банковский рай и курс брала покупки, а не продажи нам $
PS: спасибо что правили 3 раза с 14000$ на 50000$ Наши виртуальные потери по окончанию месяца выросли с 237$ до 848$ )))
И договор купли продажи с нерезидентном лишь на турецком тоже лайфхак не меньше этого
akurt написав: P.S. Дуже раджу всім читачам оформити відпустку із початком з 11 серпня. Буде дуже цікаво. Дуже дуже дуже...
дійсно цікаво, може в кого є машина часу
Пан Флайман ви праві - 11 серпня чи 11 вересня? Але я НЕ ПОМИЛИВСЯ: - люди живуть у минулому. Ви ж подивіться, скільки гною на цій гілці вивалюють, особливо старється ріелторша із Кропивницького. Вона реально мене забавляє. - щоби привернути увагу - треба зробити щось несподіване, тому я й написав "11 серпня". Насправді саме цікаве почнеться 11 вересня, очікував питання від когось "Чому саме 11?" Ви молодець - і помітили, і випередили! Супер! Приємно, що на форуму ФІНАНСОВОМУ є люди, які орієнтуються і в цифрах, і в просторі, і в місяцях. З цього приводу - трохи спогадів про гроші. Років з 20 тому група Приват розвивала бізнес, а пан міністр Дубілет ще бігав під дорогий стіл. Дорогий тому, що і пан akurt був трохи причетний до того, щоби маленький хлопчик Дубілет був у подальшому міністр. Так ось, у Привата бул 10 000 фірм, які орендували офіс в 15 квадратів, там сиділи головний бульгалтер і був директор, що приходив підписувати папірці, які не читав, 2 рази на місяць. Якось герой справжній цього форуму - тобто я - заїхав забрати кобіту, що там рахувалася за головного бульгалтера - треба було поїхати у найближчу балку порахувати чи равликів, чи коників - а тая пані чекала вказівок з Києва - у Приваті завжди бульгалтери тих 10 000 фірм чекали вказівок із Києва - ну я чекаю, нервуюся, ви ж розумієте: і балка готова, і посадка готова, і ставок готовий, і коні запряжьоні, а дівок немає, і того просто так дивлюся на Платіжне дручення - вже підготовлене - чекають вказівки з Києва - підписати - печатка - і в роботу... А там прописом: чотирнадцять мільйонів 456 тисяч 456 доларів США. Ну я - дурень - і питаю: "Дівчата - ви що, зараз в цьому гидомирному приміщенні перерахуєте на Кіпр 14 456 456 доларів США?" - А шо такое? - 14 456 456 доларів США? - Ну, нам так сказали... - Ви впевнені? - Уверені (відповіли так само безграмотно, як тут пані stm за два місяця наперед безгамотно планує нагодувати форумчан неіснуючими продуктами та напоїти неіснуючими в Італії напоями...)
х х х
Слава Богу, що я там був, насправді були не долари, і не мільйони... Просто деякі дівчата - і ви це бачите на цьому форумі на прикладі пані stm - не розбираються ні в доларах, ні в грошах, ні в цифрах... Вони вже 1000 разів намагаються доводити - сидячі сеерд фарбованих зеленою фарбою панелів у хрущах - що мені дуже дуже погано. Аж пнуться... Доводять і доводять... А я сиджу із келихом шампанського в ці хвилини в Анталії та закусюю його смачним сиром (пану Франту слово "сир" не варто читати. Почнуться конвульсії.)
Шановне панство: не забувайте оформити відпустку з 11 вересня 2019 року. Буде дуже дуже дуже цікаво.
Жаль Акурт, что у привата центр не в Киеве Предыдущий Ваш пост с депозитом в 6000$ переведенный по курсу 4 с копейками тоже принес нам офигеную прибыль ))) ждём "11 вересня" с нетерпением
Ну шо там, слабО написать о том, как и куда вы вложите 70 000 евро в 70% стран мира? Все уже заждались! Я уж калькулятор приготовил... 70 000 евро делим на 70% стран мира и умножаем на одну stm... Ну-ка?
х х х Для неудачливой риэлторши из Кропивницкого поясню, что у Привита опытные юристы всегда сидели в Киеве, а не в Днепре. Село оно и есть село... Но такая милая селянка... Но хоть научу... Но мне так нравится, просто балдею, в 21-м веке встретить такую посредственность, точнее, непосредственность: непуганную неграмотную наивную простую... C 23 августа - 11 (одиннадцать постов) и все - про меня, любимого. ОДИННАДЦАТЬ!!!! И все - про меня любимого!!!! Ни одного по теме втеки, а все - про меня любимого!!!! Так старается, ну так старается... мАлАдЕц! Щас гляну: кажется, в заднем кармане джинсов какая-то мятая сотка гривен завалялась... Девушек всегда надо поощрять... Реально: прелесть!
Востаннє редагувалось akurt в Пон 02 вер, 2019 00:01, всього редагувалось 1 раз.