Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 741742743744745 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Вт 25 авг, 2020 22:21

Анонс: В середу знанку у нас с приятелями із Херсона великий вояж по водоспадах в околицях Анталії, а потім - як буду мати сили - спробую запропонувати форучанам ділову гру про нерухомість.

На четвер ще одна ділова гра: підмовив турецьку родину приїхати під виглядом інвесторів в офіс до того самого забудовника, що були сьогодні, та спробувати отримати знову цінову пропозицію.
Мені здається, то буде цікаво, бо одна справа, коли приходять іноземці-інвестори, а інша справа (я так думаю) - коли місцеві жителі.
Побачимо, які ціни назвуть в четвер...
Последний раз редактировалось akurt Вт 25 авг, 2020 23:20, всего редактировалось 4 раз(а).
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 09:30

akurt писал(а):Анонс: В середу знанку у нас с приятелями із Херсона великий вояж по водоспадах в околицях Анталії, а потім - як буду мати сили - спробую запропонувати форучанам ділову гру про нерухомість.

На четвер ще одна ділова гра: підмовив турецьку родину приїхати під виглядом інвесторів в офіс до того самого забудовника, що були сьогодні, та спробувати отримати знову цінову пропозицію.
Мені здається, то буде цікаво, бо одна справа, коли приходять іноземці-інвестори, а інша справа (я так думаю) - коли місцеві жителі.

На мой взгляд, интересно было бы помониторить цены на эти квартиры в агентствах недвижимости. Слышал такую версию, что порой агенства могут предложить более приятную цену, чем напрямую застройщик, так как агенство выступает "оптовым покупателем" и ему застройщик предлагает более низкую цену, чем единичному покупателю.
Хотя Вам там по месту виднее.
San1t

С нами с: 24.02.20
Благодарил (а): 107 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 11:41

akurt писал(а):Анонс: В середу знанку у нас с приятелями із Херсона великий вояж по водоспадах в околицях Анталії, а потім - як буду мати сили - спробую запропонувати форучанам ділову гру про нерухомість.

турки самі чесні, ну не можуть намахувати...
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 17:04

San1t писал(а): На мой взгляд, интересно было бы помониторить цены на эти квартиры в агентствах недвижимости. Слышал такую версию, что порой агенства могут предложить более приятную цену, чем напрямую застройщик, так как агенство выступает "оптовым покупателем" и ему застройщик предлагает более низкую цену, чем единичному покупателю.
Хотя Вам там по месту виднее.

"Агенство" - это банальные риэлторы, которые обычно имеют 6% от сделки.
В редких случаях могут опуститься до 3% или еще делают так: 2% с покупателя +2% с продавца.
Они могут заключать с застройщиком эксклюзивные договора на продажу - типа для застройщика это "не царское дело" - работать с инвестором.
Там - конечно - есть специальные условия для таких риэлторов от Застройщика.
В любом случае с застройщиком работать выгоднее.

Тут не нужно удивляться: все хотят кушать.
Вот то, что я описал ранее - люди купили достаточно приличную квартиру - мне реально понравилась - на вторичном рынке (хотя и далеко от центра) - удалось выйти на реального продавца БЕЗ риэлтора.
Без ложной скромности скажу: сработал отлично НЕ я - там моего интереса не было и не предполагалось никакого, а сработал отлично тот водитель, которого я дал человеку и еще женщина-переводчик (любитель) из нашей диаспоры.
Выйти на реального продавца без риэлтора - это удача вообще-то.
Водитель заработал 4х250 лир=1000 лир (примерно 4000 гривен) "зарплаты" и очень доволен.
Ну и люди довольны... Сэкономили кучу бабла...

Ну а пока товарисчи, наслушавшись тут - на этой ветке - "специалистов" по недвиге, вкладывали в Аркаду и Укрбуд.
  adeges писал(а):Независимо от наших пожеланий, за лохов заплатит каждый, кто платит налоги. Так было во всех подобных случаях у нас в стране. и будет снова, и снова, и снова

Мудро: послушались (удалено) и влоШились...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 18:11

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Трошки підкину свої нові враження від свого візиту до Туреччини на початку серпня.
Їздив самостійно Пєгасусом до Стамбулу на тиждень, а потім тим же Пєгасусом до Анталії на тиждень.
Що побачив:
Ділова активність в Стамбулі притихла і це видно дуже, якщо порівнювати з минулим роком, про Анталію зовсім промовчу, там ще все більш помітно, але що хочу головне відмітити, що побачив в цей раз, поспілкувавшись з турками на російсько-турецькому сурджику- багато, я б так сказав до 80% турків, це дикі люди, як сказала про це моя колєга і жінка турка і яка живе в Стамбулі вже 15 років.
"А що ти хочешь, донедавно вони всі в горах овець пасли".
Тобто жити там можна непогано, якщо грощі звідкілясь падають і ти не зтикаєшься з турками в життєдіяльності-школа, університет, бізнес, праця.
А от коли зтикаєшься, то зтикаєшься і з їх дикими звичаямі, іноді бувало турки нагадували мені дику собаку, від якої не зрозуміло, що чекати.
Це я написав, не для того, щоб когось образити, ніяк не хочу образити ні турків, ні пана Акурта.
Просто хотів з вами поділитися новими відчуттями, з якими я приїхав,з Турції,при тому з протилежним висновком-Турція дуже гарна країна, якщо б там не було турків, а от чи була б вона така, як є зараз, якщо б їх там не було?
Це питання.
Висновки: Поїду жити в Турцію, але тільки після досягнення пенсійного віку.
Зараз там робити нічого, тільки відпочивати,і то на скільки грошей вистачить.
З повагою і без образ.
Trast

С нами с: 10.03.18
Благодарил (а): 14 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 18:24

Trast писал(а):Тобто жити там можна непогано, якщо грощі звідкілясь падають і ти не зтикаєшься з турками в життєдіяльності-школа, університет, бізнес, праця.

Ве нормально. Я про це вже 2 чи три роки пишу...
Просто панове не вміють рахувати власні гроші...
А телепенів всюди багато... В кожній країні... Самі знаєте...

P.S. Шкода, що не проявилися в Анталії: пригостив би українською Nemiroff, закусили б салом з мого холодильника, цибулею та хлібиною з пекарні...
Последний раз редактировалось akurt Ср 26 авг, 2020 18:39, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 18:36

akurt писал(а):
  Trast писал(а):Тобто жити там можна непогано, якщо грощі звідкілясь падають і ти не зтикаєшься з турками в життєдіяльності-школа, університет, бізнес, праця.

Ве нормально. Я про це вже 2 чи три роки пишу...
Просто панове не вміють рахувати власні гроші...
А телепенів всюди багато... В кожній країні...

P.S. Шкода, що не проявилися в Анталії: пригостив би українскою Немирів, закусили б салом з мого холодильника та цибулею...

Я в Анталiі півдня пробув, відразу поїхав в свій улюблений Кемер, Теккирова.
Кожен рік роблю заплив халявний в бухту Фазеліса через гору зі сторони Rixos Tekirova.
Це мене збуджує дома тренуватися в басейні, a там десь 7 км плити, може й більше, по часу десь півтори години швидким темпом.
Сам хотів зустрітися, але часу на Анталію не було.
За запрошення, дякую!
Буде більше часу, обов'язково зустрінемося!
Trast

Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 18:45

Круто... круто...
У Фазеліс збиралися на днях, але змінили плани на сьогодні - на каскад водоспадів, а на вівторок плануємо знову в Адрасан та звідти яхтою - на незаселений острів... там пляжі неймовірні...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 18:55

Trast писал(а):Трошки підкину свої нові враження від свого візиту до Туреччини на початку серпня.
Їздив самостійно Пєгасусом до Стамбулу на тиждень, а потім тим же Пєгасусом до Анталії на тиждень.
Що побачив:
Ділова активність в Стамбулі притихла і це видно дуже, якщо порівнювати з минулим роком, про Анталію зовсім промовчу, там ще все більш помітно, але що хочу головне відмітити, що побачив в цей раз, поспілкувавшись з турками на російсько-турецькому сурджику- багато, я б так сказав до 80% турків, це дикі люди, як сказала про це моя колєга і жінка турка і яка живе в Стамбулі вже 15 років.
"А що ти хочешь, донедавно вони всі в горах овець пасли".
Тобто жити там можна непогано, якщо грощі звідкілясь падають і ти не зтикаєшься з турками в життєдіяльності-школа, університет, бізнес, праця.
А от коли зтикаєшься, то зтикаєшься і з їх дикими звичаямі, іноді бувало турки нагадували мені дику собаку, від якої не зрозуміло, що чекати.
Це я написав, не для того, щоб когось образити, ніяк не хочу образити ні турків, ні пана Акурта.
Просто хотів з вами поділитися новими відчуттями, з якими я приїхав,з Турції,при тому з протилежним висновком-Турція дуже гарна країна, якщо б там не було турків, а от чи була б вона така, як є зараз, якщо б їх там не було?
Це питання.
Висновки: Поїду жити в Турцію, але тільки після досягнення пенсійного віку.
Зараз там робити нічого, тільки відпочивати,і то на скільки грошей вистачить.
З повагою і без образ.

Траст, або пєші сюрджіком, або на олбанськом. Нє хочю абразіти, але у мну шокшокшок, хужєє грінвєвчіка. Ісчо не зтикався нігди ніским.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 26 авг, 2020 18:57

akurt писал(а):Круто... круто...
У Фазеліс збиралися на днях, але змінили плани на сьогодні - на каскад водоспадів, а на вівторок плануємо знову в Адрасан та звідти яхтою - на незаселений острів... там пляжі неймовірні...

Ще рекомендую, як можна до Фазеліса цікаво день провести і без сплати.
Доїзджаєте до готелю Марко Поло, це Кемер, ройон перед Текірова, передостаній, і йдете в гору, навпроти, де збанкрутілий готель, там цікаво дуже, після нього чудна дика бухта, а потім ще гора і Фазеліс.
Але вийдете з пляжу, а там де платний вхід, теж 5 км пішки йти, якщо без авто їхати.
Але цікаве не це, а те, що цей маршрут цікавіший, ніж сам Фазеліс.
Trast

#<1 ... 741742743744745 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор