Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Добавить тему
Ответить на тему
Следить за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Квесторе_поверніться писал(а):Аkurt, яка технологія очищення сміття між галькою на пляжах Анталії?
Між галькою? Якщо Ваше питання не містить підтексту про застосуання гібридного (електронно-рентгенівського) наномікроскопу типу "GNOM-40" (електронно-зондовий пристрій, в якому суміщені електронна и рентгенівська мікроскопія) та чищення гальки шляхом протирання гальки, миття гальки, витрушування та підмітання, то: - на пляжі НЕ прийнято смітити та залишати після себе будь-що. В суботу-неділю майже нечисленна кількість людей як на пляжі, так і на набережній на газонах під деревами - після них Ви не помітете або майже не помітете сміття. Багато урн для сміття, які думаю щоденно очищаються. На набережній постійно працює машина-пилосос, розміром з невеликий трактор. - на пляжі працюють прибиральники, які ходять цілий день пляжем та підбирають якісь залишки чогось дрібного: огорток від батончиків, або кришичок від напоїв, які все ж таки залишили необережні люди. Правильно зробили, що заборонили паління цигарок на пляжі (і не тільки на пляжі, а й на вулицях, площах, набережній, в парках) - навпроти найбільш активно заселеного пляжу - в середній частині - де готель Sea Life 5* - там на пляжі помітив багато недопалків. Але люди - то живі істоти, в цьому сенсі був здивований великою кількістю сміття на майже дикому "Піратському пляжі" у лісі кілометрів за 100 від Анталії. Навіть в лісі були обладнані комплекси для зупинки: стіл+лави. Ось там несподівано для мене було дуже багато сміття.
Для пана Квесторе_поверніться: останній раз я був за кордоном у Німеччині - в Дюсельдорфі та у Берліні. У Берліні реально був у шоці від куп сміття всюди - на вулицях, на газонах, і навіть купи сміття біля пустих смиттєвих урн. Якось саме в Берліні в мене похитнулася віра у "німецьку точність". Ось Вам і очищення гальки...
Сегодня вечером из длительного заточения должен выйти Trast - думаю он смог бы дать квалифицированный ответ. И, пожалуй, он единственный, кто дал бы именно квалифицированный ответ. На мой колхозный взгляд: - вторичка у меня всегда вызывает отторжение. - цена в 121 230 долларов США за "56,21 м2" (в описании 47,24 м2) не вызывает восторг. - цокольный этаж вызывает вопросы. - микрорайон только недавно вошел в состав Варшавы - на севере. - квартплата - 150 долларов в месяц. - постройке - 13 (!!!) лет. - интересно, что в квартире ютились 5 человек.
Судя по публикациям в польской прессе: - в районе уже живет 100 000 человек+20 000 НЕЛЕГАЛОВ. - применено слово "катастрофа" с обучением детей в школе - половина родителей не в состоянии платить за обучение детей. - 8000 детей школьного возраста +30% детей нелегалов ("незарегистрированных"). - применяются слова "только частный инвестор спасет микрорайон" - проблема с детскими садами - самая высокая рождаемость в этом микрорайоне по Варшаве и самая большая проблема - пристроить куда-то детей с улиц. - в течение многих лет местное правительство пытается привлекать застройщиков и строительную инфраструктуру, которой не хватает в новых жилых массивах: школы, детские сады и ясли. По материалам
Мнение "местного" здесь:
Последний раз редактировалось akurt Пт 27 ноя, 2020 09:23, всего редактировалось 1 раз.
BIGor писал(а):Позволю себе оффтоп, знавцы Варшавы, покритикуйте пожалуйста район Białołęka и вот такой тип недвижимости - квартира с участком, плюсы/минусы. ?
Пока Тrast в блоке Вам прийдется изучать мнение вездесущего Франта.
akurt писал(а):Сегодня вечером из длительного заточения должен выйти Trast - думаю он смог бы дать квалифицированный ответ. И, пожалуй, он единственный, кто дал бы именно квалифицированный ответ. На мой колхозный взгляд: - вторичка у меня всегда вызывает отторжение. - цена в 121 230 долларов США за "56,21 м2" (в описании 47,24 м2) не вызывает восторг. - цокольный этаж вызывает вопросы. - микрорайон только недавно вошел в состав Варшавы - на севере. - квартплата - 150 долларов в месяц. - постройке - 13 (!!!) лет. - интересно, что в квартире ютились 5 человек.
Мнение "местного" здесь:
Цена, то такое, сейчас в Польше уступают + после цен на КРЖН не так уж и много. Вот киевский аналог - ЖК Липинка 125 000 $ за 53 метра. Та же цена! На счет микрорайона - есть скоростной трамвай, и планы тянуть его дальше. Эту информацию уже узнавал. Так конечно глуховато... Квартплата как по мне норм. 13 лет дому - тоже норм, в Киеве жил в хруще 1960-х годов. А вот то что жили 5 человек - вот это интересно - может спасал дворик?
Последний раз редактировалось BIGor Пт 27 ноя, 2020 09:26, всего редактировалось 1 раз.
akurt писал(а):останній раз я був за кордоном у Німеччині - в Дюсельдорфі та у Берліні. У Берліні реально був у шоці від куп сміття всюди - на вулицях, на газонах, і навіть купи сміття біля пустих смиттєвих урн. Якось саме в Берліні в мене похитнулася віра у "німецьку точність". Ось Вам і очищення гальки...
akurt писал(а):останній раз я був за кордоном у Німеччині - в Дюсельдорфі та у Берліні. У Берліні реально був у шоці від куп сміття всюди - на вулицях, на газонах, і навіть купи сміття біля пустих смиттєвих урн. Якось саме в Берліні в мене похитнулася віра у "німецьку точність". Ось Вам і очищення гальки...
ніггери і араби...
Правду сказати: мріяв в Німеччині - а був останній раз аж 2 рази - скоштувати "знаменитих німецьких" ковбасок+смаженої капусти+пиво. Реальінсть була ЗОВСІМ іншою: тільки всюди Дьонери - і більшою частиною НЕ турецькі. Прийшлося вечеряти то в індійській ресторації, то в іранській, то ще в якійсь... Чорношкірих правда не помітив... У знайомих дочка мешкає в Німеччині - наша єврейка - народила двох від араба. Гарні діти. Реально. Араба вигнала.
Последний раз редактировалось akurt Пт 27 ноя, 2020 09:46, всего редактировалось 1 раз.
BIGor писал(а):Позволю себе оффтоп, знавцы Варшавы, покритикуйте пожалуйста район Białołęka и вот такой тип недвижимости - квартира с участком, плюсы/минусы. ?
Який же це офтоп? Вам же ж для себе?!
Моя думка по Польщі - спочатку поїдьте, поживіть, попрацюйте, а потім будете вже вибирати нерухомість.
Тобто, навіщо вам Варшава, якщо схожа робота буде, наприклад, в Лодзе? З.п. там практично не відрізняються, а інші міста можуть бути набагато дешевші.