Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Акурт, ну я же вам писал. Там деревня...Тоска... Ваши бабулеты, если они у вас ещё остались, на себя любимого лучше тратить здесь. Где стерильная чистота, а тротуары вымощены кафелем... В достойной компании... где можно плавать в море не на вашем надувном матрасе, а хотя бы на своей моторной лодке, высотой в 4 этажа.
Там есть куда приложить полёт вашей фантазии. А то какие-то понты, как у сельского лихача, впервые севшего за руль ржавого мопеда.
Почекайте, получається якась нестиковка: за Вашими критеріями нам Швейцарія однозначно пасує. Ну ось... Вона нам підходить, а їхати Ви команду не даєте... Порад, в якому місті Швейцарії та за якою ціною форумчани зможуть купити собі нерухомість, теж не розказуєте. Це форум фінансовий - тут люди звикли цінувати свій час і свої гроші. Нестиковки не підходять. Тоді по-іншому: Ви були в 40-ка країнах світу та ніде не придбали собі затишний куточок. В Туреччині ніколи не були, але теж на придбали собі затишний куточок. Тоді получається: все життя витратили на пошуки того, що ніяк не підійшло. Ми вже не розуміємо: чи Ваші критерії не є вірними, чи в "Транспортному цеху" щось "не так"...
Ранішня приємна звістка для українців, які вдало купили житло в Анталії (як мої приятелі): вводяться прямі авіареси в Анталію з Херсона. Період прямих рейсів - з 29 травня по 02 жовтня. Два рази на тиждень - вівторок та субота. Раніше приятелі в свою квартиру "2+1" в Анталії прилітали з Херсона Турецькими авіалініями через Стамбул. Цей форум фінансовий: всі люди в нас вміють рахувати гроші та думати головОм, а не ногОм: Тільки авікомпанія Пегасус виконує 11 рейсів на тиждень за 11-ма напрямками з України. Турецькі аіалінії віконують рейси з головних міст України. Авіакомпанія AnadoluJet скоро почне виконувати 4 рейси на тиждень в Анкару з Києва (з Анкари по смішних цінах можна пости в будь-яке місто). Всі українські авіаперевізники кожного дня поступово оголошують про чартерні програми на Анталію (прямі рейси без пересадки - з багажем) майже з усіх міст України. Україна=Туреччина Нічого особистого: просто треба мати під руками калькулятор та хоч трохи розуму.
P.S. Приятелі в Дніпрі вчора ледве доїхали додому - страшна завірюха. Ледве живі. Що я їм міг порадити, сказав: "Вийдіть на двір та грізно топніть ногами - зима разом із завірюхою втече!" Відповіли вчора: "Зараз мінус 6 морозу, а здається, що мінус 10. То вже будемо топати на ранок." В Стамбулі тепло та сухо... У вівторок було +14. Центр Стамбула наповнений іноземцями. Ні цій гілці лили сьози крокодила ті, хто дуже хвилювався про Візантійську святиню "Айя Софія" - можете не хвилюватися, відкрито, вхід вільний, безкоштовний: всі фрески 6-9 сторічч на місті та цілі. Взагалі циклопічна споруда - 100 м в довжину, 56 в висоту; уявіть собі: візантійці це побудували майже за 1000 (!!!!) років до Собору Паризької Богоматері.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 10 бер, 2021 10:32, всього редагувалось 1 раз.
[quote="5186206:akurt"]Переформатирование контингента людей, которых интересует рынок недвижимости за границей.
А кто єто тут появілся? Що за "напісака"? Поки пан Аkurt з дружиною в цей час прогулюється вуличками Стамбула з"явився "напісака", який під Аkurt-ом дотошно аналізує хто кому ставить плюсіки (+), хто скільки постів і на якій гілці написав та кому подобається только песочек. Це не стиль укрмовного пана Аkurt-а, який би відповів: "А навіщо мені то треба"! Друже, прекращайте писати не по темі гілки та поверніть нам настоящего пана Аkurt-а!
Пане Petro2004! Я вчора виклав Ваш допис рiчноi чи 2-о річної давнини так видалили як крамолу. Це там, де Ви особисто вимагали забезпечити Вас в Туреччинi роботою в банку, лаялися, що потрIбна робоча вiза (нIде в свIтi такоi дуровини нема) та потрiбне навчання дiтей безкоштовно. А на меньше Ви не згоднi.
Не шукайте чорну кiшку в чорнiй кiмантi. akurt завжди akurt. Зараз рухаюся Стамбулом до церкви Karie православнi фрески ще до того, як князь Володимир хрестити почав украiнцiв...
Востаннє редагувалось akurt в Сер 10 бер, 2021 16:57, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:Почекайте, получається якась нестиковка: за Вашими критеріями нам Швейцарія однозначно пасує. Ну ось... Вона нам підходить, а їхати Ви команду не даєте... Порад, в якому місті Швейцарії та за якою ціною форумчани зможуть купити собі нерухомість, теж не розказуєте. Це форум фінансовий - тут люди звикли цінувати свій час і свої гроші. Нестиковки не підходять. Тоді по-іншому: Ви були в 40-ка країнах світу та ніде не придбали собі затишний куточок. В Туреччині ніколи не були, але теж на придбали собі затишний куточок. Тоді получається: все життя витратили на пошуки того, що ніяк не підійшло. Ми вже не розуміємо: чи Ваші критерії не є вірними, чи в "Транспортному цеху" щось "не так"...
Я лично вам уже дал целых 2 совета, где лучше потратить свои бабулеты на себя любимого. Что касается остальных форумчан, то им я никаких советов не давал и давать не собираюсь, так как в отличие от вас не являюсь риелтором и пропагандистом каких либо застройщиков. Тем более подпольным. Да и что может посоветовать человек, который, судя по вашим словам, дальше Пятихаток узловых нигде не был и ничего толкового не видел. Они сами разберутся что к чему. https://www.youtube.com/watch?v=M1eOmzT8HqY
Обед в кафе возле византийской крепостной стены постройки то-ли 6-го, то-ли 8 века: - суп Чорба - 9 лир 35 гривен: только закончили готовить нам подали. - омлет по-турецки - подаётся в медных посудинах - с сыром и овощами - 15 лир 60 гривен. - чай по-турецки в маленьких стаканчиках - бесплатно. - корзинка горячего белого хлеба из речи тоже бесплатно. Я думаю RTC12 сейчас расскажет, что обед на открытой площадке кафе у византийской крепостной стены - вещь чуждая нормальному человеку. И поведёт нас на житие в Люксембург. По его критериям выбора места недвижимость должен подойти. А я был в Люксембурге. Мне не подошло. Мост над циклопическом каньоном впечатлил. Но Вы слушайте поводыря. Дело говорит! Бабло заработанное по совету того, кто никуда и никак его не вложил - как пришло, так и должно уйти!
akurt написав:Обед в кафе возле византийской крепостной стены постройки то-ли 6-го, то-ли 8 века: - суп Чорба - 9 лир 35 гривен: только закончили готовить нам подали. - омлет по-турецки - подаётся в медных посудинах - с сыром и овощами - 15 лир 60 гривен. - чай по-турецки в маленьких стаканчиках - бесплатно. - корзинка горячего белого хлеба из речи тоже бесплатно.
Ну, если даже чай подают бесплатно, то конечно же нужно туда ехать... Давным давно я был в Азербайджане. Так там в местных чайханах на столах стояли пиалы с колотым сахаром. До чая. Не поверите, тоже бесплатно. Кушай сколько захочешь. Акурт, стесняюсь спросить. А как там с салфетками и солью на столах? Неужели тоже бесплатно???
Сподіваюся, що мудрі людЕ продовжують давати корисні поради форумчанам, де вкладати заррррррроблені грррррроші.
А ми на вулиці - Істікляль - просто "вертеп" туризму - зайшли в кафе на каву та тістечка - і ось несподіванка - українська мова! Познайомилися: Івано-Франківськ. Сказали (цитую): "Рятуємося від корони" Бачу я як рятуються, на 6 осіб - 36 пакетів із закупами. То раніше було: "В Греції все є" Закрито Грецію - мабуть, і назвжди вже. Все є в Туреччині... 36 пакетів закупів на 6 українців - то справжня сила!
х х х Весь день на давала спокою наша українська громада в Анталії - весь день питання: - як завезти правильно своє авто в Туреччину... - які документи потрібні на кордоні... - в якому банку ще українець може відкрити рахунок... - несподіване важке запитання: нашому ІТ-нику за дорученням завезе автівку в Туреччину його приятель, а сам вилетить назад в Україну, залишивши це авто (митна територія Туреччини) приятелю. Наскільки це законно. - дайте посилання на зміну в Законі про порядок ввезення авто тими українцями, які тут мешкають вже давно або не виїжджали, рятуючись від короноавіруса - зміни в Законі про "Правило 185 днів" внесено в жовтні 2020... Аж смартфон розрядився... Але всім треба допомогти: ми ж тут всі як рідні... Це є не Фінасовий форум України, де всі якісь нервові та тільки гримають ногами з фінанасово-економічним к.к.д.=0%.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 10 бер, 2021 17:12, всього редагувалось 1 раз.